Ürün Kodu: 99140
Ürün Barkodu: 8691217014304

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 143 Zımba Teli No: 10 Sarı/Bakır 1000'li Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • No:10
  • 12 Sayfa delme kapasitesi
  • 1000'li kutu
  • Bakır kaplama
  • Sağlam ve dayanıklı malzeme

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

Genel Bilgiler
Adet 1000
Renk Sarı
No 10
Dayanıklılık  Var
Zararlı Madde Yok
Malzeme Bakır 

 

 

İşyerleri veya okullarda kullanılan zımbalar, önemli belgelerinizin kaybolmaması adına kullanılması gereken önemli bir gereçtir. Okul okuyan veya çalışan bir kişinin evinde de olması gerekmektedir. Sizin için kaybolmaması gereken önemli dosya veya kâğıtlarınızı bir arada tutmaya yaramaktadır. Gün içinde yaşadığınız yoğunluktan dolayı sizler için önemli olan kâğıtlarınızı kaybedebilir veya bir yerde unutabilirsiniz. O kâğıtlarınız bir arada durduğunda unutma şansınız minimum seviyeye inmektedir.

 

Mas Zımba Teli Kaliteli midir?

 

Ofiste veya evlerde bulunan zımbalar, zımba telleri sayesinde çalışmaktadır. Zımba telleri zımba makinesine yerleştirilerek, dilediğiniz kağıtları birleştirmenize yaramaktadır. Bu sayede kâğıtlarınız veya belgeleriniz bir düzen içinde durarak, dağınıklığı önleyecek hem de kaybolma sorununu ortadan kaldıracaktır. Aldığınız bir ürünün kaliteli olması oldukça önemlidir. Kaliteli olmayan bir ürün sizleri en gerekli zamanlarda yarı yolda bırakabilir. Aynı zamanda kaliteli olmayan bir ürün aldığınızda çok çabuk yıpranıp, bozulacağı için sizlere ikinci bir masraf yaptıracaktır. Tercih etmiş olduğunuz ürünün hangi malzemeden yapıldığı da alışveriş yaparken göz önünde bulundurulması gereken unsurlardan bir tanesidir. Mas zımba teli, galvaniz kaplamadan yapılmıştır. Bu da aldığınız zımba telini uzun soluklu olarak kullanabileceğiniz anlamına gelmektedir. Mas zımba telleri, satış yapılan kutusunun içinde dağınık durmayıp, bir bütün şeklinde kalmaktadır. Aldığı darbelere karşı veya herhangi bir yere düşmeye karşın, dağılmadan ve zarar görmeden kullanmanıza olanak sağlamaktadır.

 

Mas Zımba Teli Kullanışlı Bir Ürün müdür?

 

Bir belgeyi veya birden çok kağıt içeren dosyalarınızı zımbalamak, hem ofis içinde hem de ev ortamında masanızın veya eşyalarınızın toplu ve düzenli durmasına yardımcı olmaktadır. Zımba telleri, kağıt üzerinde zımba makinesine yerleştirilerek, telin kağıt içine geçmesine ve orda iki ucunun da birleşerek, kağıtları tutması işlemine yaramaktadır. Zımba makinesi veya zımba telleri, küçük gereçler oldukları için masanızda yer kaplamazlar ve bu bağlamda dağınıklığı da önlemiş olursunuz. Mas zımba teli özellikleri, arasında kaliteli ürün olduğundan kullanışlı olması da yer almaktadır. Okullarda da gerekli olan ders notlarınızı veya sizin için önemli olan belgelerinizi bir arada tutmak için tercih edebilirsiniz. Bazı önemli kâğıtlarınızı zımbalamazsanız, bunun için kağıtlara bir sıra işareti koymanız gerekebilir. Zımbalama işlemi yapılan kağıtlarda sırası ile zımbalarsanız herhangi bir işaretlemeye gerek kalmadan işlerinizi yapabilirsiniz. Sizler de hayatınızı kolaylaştırıp, düzen içinde çalışmak adına bu oldukça kaliteli ve kullanışlı olan zımba tellerinden tercih ederseniz avansas.com internet sitesi üzerinden rahatlıkla satın alma işlemi yapabilirsiniz. Üstelik eğer hızlı teslimat noktasında yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş  gününde sizlere iletilecektir.

 

Mas Zımba Teli Fiyatları Uygun mudur?

 

Aldığınız her ürün gibi bu zımba tellerinde de kalitesi, size sağladığı kolaylıklar, dayanıklılığı ve zımba teli miktarı da fiyatı etkilemektedir. Mas zımba teli 1000 adet olanı ile 500 adet olanı arasında fiyat farkı bulunmaktadır. Bir zımba telini elinize aldığınızda hemen bükülmemesi gerekmektedir. Aksi taktirde çabuk şekil değiştiren bu zımba telleri, kâğıdın üzerinde de aynı etkiyi göstererek, hemen etkisini kaybedip, kâğıtlarınızın dağılmasını sağlayabilir. Mas ürünleri kaliteli ve dayanıklı olmasından ötürü, elinizde hemen sekil değiştirmeyecek ve kağıt üzerinde de uzun bir zaman diliminde etkisini koruyacaktır. Mas zımba teli fiyatları, piyasa değerinde satılmaktadır. Sağladığı birçok olumlu fonksiyonun yanında biçilen değer ile ters orantıda olup, oldukça uygun fiyatlarla sizlere buluşmaktadır. Tercihleriniz arasına bu zımba telini gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 143 Zımba Teli No: 10 Sarı/Bakır 1000'li Kutu
16,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.