Ürün Kodu: 65779
Ürün Barkodu: 8690627042600
Product State: A0

Mehmet Efendi Espresso Çekirdek Kahve 1000 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000 gr
  • Yoğun ve sert içim
  • En kaliteli kahve çekirdekleri
  • Özenle harmanlanmış
  • Mehmet Efendi tecrübesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Kurukahveci Mehmet Efendi Espresso Çekirdek Kahve Özellikleri
Ağırlık (g)1000 g
Üretim YeriTürkiye
Son Kullanma TarihiEn az 2 yıl
Paket Ambalajlama TipiÖzel Valfli Ambalaj

Kurukahveci Mehmet Efendi, espresso kahve severlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Orta Amerika bölgesinden özenle seçilerek ihraç edilen Arabica türü çekirdekler ile birlikte Kurukahveci Mehmet Efendi’nin espresso çekirdek kahve için hazırladığı özel eklentiler, kahve içme deneyiminizi doruklarda yaşatıyor. Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve, özellikleriitibariyle Kurukahveci Mehmet Efendi tecrübesiyle kullanıcıya sunulduğunu belli etmektedir. 7 farklı ham madde kullanılarak hazırlanan ürün, özenle ambalajlanmış paketi açtığınız an kokusuyla kullanıcıyı kendine çekiyor.

Kurukahveci Mehmet Efendi Espresso Çekirdek Kahve Uzun Süre Bekleyebilir mi?

Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve, dünyada kullanılan son teknoloji paketleme teknolojileri takip edilerek yapılmaktadır. Bundan dolayı, paketler oda sıcaklığında saklandığı takdirde en az 2 sene tazeliği ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmeden bekleyebilir. Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve içindeki özenle seçilmiş ve öğütülmüş kahveler sayesinde kullanıcının her seferinde aynı deneyimi yaşamasına sebep oluyor. Kullanıcı, ürünü her kullanışında ilk günkü deneyimi yaşamaktadır. Paket ambalajlanmasında özel valfli ambalajlar kullanılması minimum 2 yıl Kurukahveci Mehmet Efendi’nin tecrübesini ve tecrübesinin yansıması olan kahve kalitesini korumaktadır.

Kurukahveci Mehmet Efendi Espresso Çekirdek Kahve Üretimi Temiz ve Güvenli midir?

Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve lezzeti ile tüm Türkiye’de ün sahibi olmuştur. Ürünü Türkiye’de İstanbul’un Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ödül almış üretim tesisinde üretmektedir. Marka, yıllardan beri süregelen yurt içi ve yurt dışı etkinliklerde tadım yapımlarında yer alan birçok kahve gurmesine lezzetini tasdiklemiştir. Ürünün üretimi sırasında kullanılan son teknoloji çekirdek öğütme makineleri, yurt dışından gelmekte olup Kurukahveci Mehmet Efendi’nin eşsiz tecrübesiyle buluşmaktadır. Kurukahveci Mehmet Efendi, espresso çekirdek kahve ürününü üretim tesislerinde özel olarak anlaşılan çalışanlar ile üretimi sağlamaktadır. Bu yüzden işine son derece önem veren çalışanlar, ürünü tüketicinin kullanımına kahve çekirdeğinin aromasını ve lezzetini hiç kaybetmeden sunmaktadır.

Kurukahveci Mehmet Efendi Espresso Çekirdek Kahve Fiyatı Uygun mudur?

Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve 1000 gr fiyatıile Türkiye’de piyasada bulunan eş değer ürünlere göre gayet makul bir fiyattır. Çünkü Kurukahveci Mehmet Efendi üretim merkezinde özenle harmanlanarak birçok üretim serüveninden geçen espresso çekirdek kahveleri, kullanıcıya diğer ürünlerden farklı olarak adeta espresso kahve deneyimini doruklarda yaşatıyor. Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve 1000 gr ürününün üretimine, seri üretimden önce kahveyi test eden gurmelerin %99’unun olumlu geri dönüşleri ile üretimine başlanmıştır. Bu eşsiz espresso çekirdek kahve ürününü uygun fiyatı ve özenli kargolama seçenekleri ile sadece avansas.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Kurukahveci Mehmet Efendi Espresso Çekirdek Kahve Teslimatı Hızlı mıdır?

Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve 1000 gr ürünü avansas.com sitesindeki uygun fiyatı ve hızlı teslimatı sebebiyle birçok kullanıcı tarafından tercih edilip temin edilmektedir.  Kurukahveci Mehmet Efendi, özenle harmanlayıp paketlediği espresso kahve çekirdeklerini valfli ambalajlar sayesinde lezzeti ve aroması korunarak kullanıcıya ulaştırılmaktadır. Avansas farkı ile espresso kahve çekirdekleri üretim merkezinde nasıl üretildiyse kullanıcılara öyle sunulmaktadır ve siteden satın alındığı takdirde aynı gün içerisinde kullanıcıya kargolanmaktadır. Kurukahveci Mehmet Efendi’nin eşsiz ürünü olan Kurukahveci Mehmet Efendi espresso çekirdek kahve ürününü avansas.com sitesinden anında temin edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş günü içerisinde size teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mehmet Efendi Espresso Çekirdek Kahve 1000 gr
478,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.