Ürün Kodu: 109798
Ürün Barkodu: 8690627001089
Product State: A0

Mehmet Efendi Espresso No.3 Çekirdek Kahve 1000 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 kg
  • Çekirdek Kahve
  • Mehmet Efendi Kalitesi

Ürün Hakkında

Mehmet Efendi Espresso No.3 Çekirdek Kahve 1000 gr

 

 

Sektörünün öncüsü ve en eski markalarından biri olan Kurukahveci Mehmet Efendi tarafından üretilen bu ürün, geleneksel bir kaliteye sahiptir. Tadı, kokusu ve tazeliği ile kalitesini ortaya koyar. En kaliteli çekirdeklerin bir araya gelmesi ile ortaya çıkan bu 1000 gramlık paket, hem evinizin hem de ofisinizin kahve ihtiyacını uzun süre karşılayabilmektedir. İş yeriniz için de ideal olan bu ürünü, Avansas avantajları sayesinde son derece ekonomik fiyatlara satın alabilirsiniz.

  

 

 

Genel Bilgiler 
MarkaKurukahveci Mehmet Efendi
Ürün AdıMehmet Efendi Espresso No.3 Çekirdek Kahve 1000 gr
Üretim YeriTürkiye
Net Gramaj1000 gr
Paket Bilgileri 
Uygun Saklama OrtamıSerin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız
İçindekiler 
Öğütülmüş kahve 
Enerji ve Besin Öğeleri 
Besin Değeri100 g / ml
Enerji89,5 kJ
Yağ0
Doymuş Yağ0
Karbonhidrat4,7 gr
Şeker0
Lif0
Protein1,02 gr
Tuz0
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar 
Alerjen uyarısı bulunmamaktadır 

 

 

 

Mehmet Efendi Espresso No.3 Çekirdek Kahve 1000 gr

 

Türkiye'nin en ünlü ve kaliteli kahve üreticilerinden biri olan Mehmet Efendi, geleneksel lezzetlerde olduğu kadar modern kahve kültürü için de en iyi ürünleri sunar. Ustalıkla seçilmiş ve son derece yüksek kaliteli Arabica çekirdeklerinin bir miktar Robusta çekirdekleriyle karışımından oluşan Espresso No.3 hem bireysel hem de ticarî kullanımlar için idealdir. Evinizde, ofisinizde veya iş yerinizde zengin ve kadifemsi lezzete sahip kahveler hazırlamanızı sağlayan bu harman, 1000 gramlık büyük ambalajı ile uzun süre kullanılabilir. Siz de eşsiz lezzete sahip espresso veya espresso bazlı çeşitli içecekler hazırlamak için Mehmet Efendi’nin Espresso No.3 harmanını keşfedebilirsiniz.

 

Espresso No.3 Çekirdek Kahvenin Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir? 

 

Mehmet Efendi uzmanlığını ve premium lezzetini yansıtan Espresso No.3 harmanı Brezilya'nın Rio Minas bölgesindeki özenle toplanmış Arabica çekirdeklerine az miktarda Robusta harmanlanmasıyla oluşur. Bu eşsiz harmanın bitter çikolata ve kızarmış ekmek aromaları içeren derin ve kadifemsi aroması espresso keyfini en üst düzeye taşır. Çiçek ve meyve aromalarının tatlılığı ile zenginleşen harman, hem evde hem de iş yerlerinde tercih edilebilir. Özel olarak kavrulan No.3 çekirdek kahve 1000 gramlık dev ambalajı sayesinde büyük miktarlarda kahve ihtiyacı olan yerler için idealdir. Tatlı ve yoğun arasındaki mükemmel dengesiyle Espresso No.3 kahve tutkunlarının favorisidir. Premium Arabica ve Robusta çekirdekleri ile elde edilen espresso aynı zaman çeşitli soğuk ve sıcak içecekler için baz olabilir. Eşsiz ve zengin espresso çekirdeklerini kahve makinesinde lezzetli içeceklere dönüştürebilirsiniz. 

 

Espresso No.3 Çekirdek Kahve ile Hangi İçecekler Hazırlanabilir?

 

150 yıldır geleneksel Türk kahvesi lezzetini tüm dünyaya taşıyan Mehmet Efendi, en son teknoloji ve trendler doğrultusunda premium çekirdek kahveler sunar. Markanın en beğenilen harmanları arasındaki Espresso No.3, lezzetli espressolar hazırlamak için özenle seçilmiş ve aromaların yoğunluğu koruyacak şekilde kavrulmuştur. Dengeli, zengin ve aromatik olan harman, yalnızca espresso değil aynı zamanda cappuccino, latte, cortado, americano, flat white ve daha pek çok farklı kahveyi hazırlamanızı sağlar. Mehmet Efendi No.3 Espresso harmanı ev tipi ve profesyonel tüm espresso makineleri için uygundur. Soğuk ve sıcak içecekler için espresso makinesi kullanabilir veya 3. nesil kahve demleme yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Latte, flat white veya cortado tarzı içecekler için belirli miktarda süt ile No.3 espressoyu karıştırabilirsiniz. Yoğun lezzetler için americano gibi kahve ve su bazlı içecekleri de hazırlayabilirsiniz. 

 

Espresso No.3 Çekirdek Kahvenin Tazeliği Nasıl Korunur?

 

Geleneksel işçilik, kalite ve detaylara gösterilen özenin ürünü olan Mehmet Efendi’nin No.3 çekirdek kahvesi aromasını ve eşsiz tadını koruması için yüksek teknolojiler kullanılarak ambalajlanır. Ekstra katkı maddesi veya yapay tatlandırıcı içermeyen No.3 çekirdekleri espressonun eşsiz tadını yakalamak için uzmanlar tarafından paketlenir. Koku, nem veya ışık gibi lezzeti bozabilecek tüm dış etkenlere karşı özel olarak hazırlanan paketler doğru saklandığında yaklaşık 2 yıl aromalarını ve tazeliğini koruyabilir. Paketi açmanız halinde nem olmayan ve serin bir ortamda muhafaza etmeniz önemlidir. Direkt güneş ışığından uzak ve kuru yerlerde saklayacağınız bu harmanın zengin lezzetlerini korumak için ekstra bir kaba yerleştirmek de iyi bir fikir olabilir. 1000 gramlık premium harmanın zengin ve damak şımartıcı aromalarını hissetmek için her kullanım sonrası ağzını sıkıca kapatmanız önerilir. 

 

Mehmet Efendi’nin premium harmanı olan Espresso No.3’ü hem evde hem de iş yerlerinde zengin, yoğun ve aromatik kahveler hazırlamak için Avansas ayrıcalıkları ile hemen sipariş edebilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mehmet Efendi Espresso No.3 Çekirdek Kahve 1000 gr
458,46 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.