Ürün Kodu: 54193
Ürün Barkodu: 8698207012869

Marka : Dispo

Product State: A0

Motex Mx-5500 Etiketleme Makinesi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  •  8 haneli
  • Model: MX 5500
  •  Adet: 1

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Motex Mx-5500 Etiketleme Makinesi Ürün Özellikleri
Model :Motex-Mx 5500
Hazne sayısı :8
Model Rengi :Lacivert
Kullanım amacı:Etiketleme
Paket İçeriği :Tekli
Ürün tipiManuel

Motex Mx-5500 etiketleme makinesi ile ürünlerin üzerine çok rahat bir şekilde etiket basabilirsiniz. 8 hazineye sahip olan ürünün kullanımı oldukça pratiktir modele uygun olarak üretilen etiketleri kullanarak üründen daha fazla verim alabilirsiniz. Mürekkep kartuşuna sahip olması ürünün kullanım rahatlığını arttırarak pratik bir şekilde işlem yapmanızı sağlıyor. Pratik kullanıma sahip olan etiketleme cihazı sayesinde saniyeler içinde birden fazla ürünü anında etiketleyerek zaman tasarrufu yapabilirsiniz. Motex markasını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Motex-Mx 5500 Etiketleme Makinesi Hızlı Bir Kullanım Sunar mı?

Manuel olarak kullanılan makinenin hızı sizin elinizde çabukluğunuza göre değişiyor. Manuel etiketleme makinesine hakimseniz Motex-Mx 5500 etiketleme makinesini çok hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Makinenin içinde bulunan etiketi ürünün üzerine basmak için baskı koluna basınç uygulamanız gerekiyor makineye uyguladığınız basınç etiketin yüzeye yapışmasını sağlıyor. Makine soğuk etiketleme yapmanız için tasarlanmış bir üründür. Ürünü sıcak ile temas ettirmeniz ürünün bozulmasına neden olmaktadır.

Motex-Mx 5500 Etiketleme Makinesi Pratik midir?

Manuel olarak üretilen Motex-Mx 5500 etiketleme makinesi pratik  bir kullanım sunuyor. Taşınabilir özelliğe sahip olan ürünü etiketleme yapacağınız alana kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Orta büyüklüğe sahip olan cihazın zarar görmemesi ve çabuk yıpranmaması için kutusunda muhafaza etmenizi ürünün uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Motex-Mx 5500 Etiketleme Makinesi Dayanıklı mıdır?

Kaliteli malzeme kullanılarak üretilen ürün Avansas güvencesini taşıyor. Düşmeye karşı dayanıklı malzemeden üretilen etiketleme makinesinin gövdesi plastik kullanılarak tasarlanıyor. Sert gövdesi ürünün darbelere karşı dayanıklı olmasını sağlayarak çabuk kırılmasını önlüyor. Avansas sunmuş olduğu ürünler ile Türkiye'nin bir numaralı online toptan alışveriş sitesi Motex markasını da bünyesinde bulunduran Avansas güvencesiyle aradığınız ürün tek tıkla kapınızda siz de Avansas güvencesiyle tanışmak ve topu bir şekilde ofis malzemesi almak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Motex-Mx 5500 Etiketleme Makinesi Nasıl Kullanılır?

Etiketleme makinesini kullanmak için makineyi kullanıma hazır bir hale getirmenizi gerekiyor. Makinenin üst kapağını açın ve etiket rulosunu dikkatli bir şekilde makineye yerleştiren daha sonra kapağını sıkıca kapatın. Mürekkep dolum işlemi sırasında kartuşa az bir miktar mürekkep doldurarak hazineyi yerine takarak makineyi kullanıma hazır hale getirin. Makineyi basım kolundan tutarak basım yapacağınız yüzeye nişan alarak basım işlemini tamamlayın. Etiketleme işi market vb. alanlarda günlük olarak yapılan bir işlemdir etiketleme makineleri perakende satış yapanlar için önemlidir. Tekstil, konfeksiyon, kargolama ve perakende satış sektöründe çalışıyorsanız gün içinde birçok etiketleme yapmak zorundasınız etiket basımı için etiketleme makinesi kullanmak kolay bir şekilde etiketleme yapmanıza olanak tanır. Motex markası bu sektörler için etiketleme malzemeleri üretip satan popüler bir marka ürettiği kaliteli malzemeler sayesinde işinizi kaliteli bir şekilde yapmanıza yardımcı oluyor. Doğru malzeme seçimi işinizi profesyonel bir şekilde yapmanızı sağlar. Profesyonel yapılan işler işinizin daha fazla duyulmasına neden olarak hızlı bir şekilde büyümenize olanak  tanır. Motex markasına sahip olmak için Avansas’ı tercih ederek güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Toplu alımlarda yapılan indirimler sayesinde alışverişinizi uygun fiyata gelmesini sağlayabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinden birinde yaşıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 433,07 TL 288,71 TL
Akbank 433,07 TL 288,71 TL
HalkBank 433,07 TL 288,71 TL
Yapı Kredi 433,07 TL 288,71 TL
Finansbank 433,07 TL 288,71 TL
Garanti 433,07 TL 288,71 TL
Motex Mx-5500 Etiketleme Makinesi
866,14 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.