Ürün Kodu: 77814
Ürün Barkodu: 3501170958087

Marka : Papermate

Product State: A0

Paper Mate Inkjoy 100 Tükenmez Kalem 1 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 mm uç
  • Siyah renk
  • Yumuşak ve kolay yazım
  • Şık tasarımlı renkli şeffaf gövde
  • Uzun süreli yoğun kullanıma uygun

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka  Papermate
Model  Inkjoy 100
Ürün Çeşidi  Tükenmez Kalem
Üretim Yeri  Hindistan
Renk Siyah
Materyal  Plastik
Mekanizma Kapaklı Tükenmez Kalem
Nokta Türü 1.0 mm
Uç Kalınlığı 1.0 mm
Mürekkep Documental Almanya
Yazım Kapasitesi 1.500 m
Dolum Hayır
Ürün Boyutları  14x1x1 cm
Paket İçeriği 1 Adet
Garanti  2 yıl

Ergonomi 
Yumuşak yazım sunan değiştirilebilir jel mürekkep var mı ? Hayır
ergonomik tutuş sağlayan kauçuk grip var mı ? Hayır
Kauçuk kaplama ABS kapak var mı ? Evet
Nikel kaplama klips bulunuyor mu ? Hayır
Paslanmaz çelik klips bulunuyor mu ? Hayır

Kalem, günlük hayatta birçok yerde kullanılan ve ihtiyaç duyulan bir gereçtir. Okulda, evde, işyerinde veya gün içinde birçok yerde kullanılmaktadır. Kalemlerin birçok çeşidi vardır. Bunlardan en uzun ömürlü olanı ise tükenmez kalemlerdir. Birçok renk ve biçim içeren bu tükenmez kalemler, silinmeyen bir özelliğe sahiptir. Bir kalemi hangi alanda kullanacağınız oldukça önemlidir. Her kullanım yerine özgü farklı farklı kalem çeşitleri mevcuttur.

Paper Mate Tükenmez Kalem Kullanışlı mıdır?

Bu kalem türünün birçok rengi bulunmaktadır. Özellikle iş ortamlarında, öğretmenler tarafından veya bir makale yazıldığı sırada kullanılması, hem yazının güzel görünmesi hem de elinizin rahat bir tutuş ile yazmasına yardımcı olacaktır. Paper Mate tükenmez kalem, yumuşak bir dokuya sahip olması nedeni ile uzun yazılar yazsanız dahi eliniz veya parmaklarınızda bir ağrı yapmadan yazı yazmanıza yardım etmektedir. Özel makamlarda bu kalemin siyah olanı tercih edilmektedir. Yazı yazarken kullandığınız kalem oldukça önemlidir. Kalemin yumuşak dokusunun olması, kalemin kağıt üzerinde kaymasını sağlar. Bu kayganlık sayesinde rahat bir şekilde yazı yazabilirsiniz. Bu şekilde olması hem yazınızı güzelleştirecektir hem de vaktinizi almadan iş yapmanızı sağlayacaktır.

Paper Mate Tükenmez Kalem Uzun Süre Kullanıma Uygun mudur?

Aldığınız bir kalemin, mürekkebinin uzun süre gitmesi oldukça önemlidir. Bu kalem markasında, aldığınız herhangi bir kalem, kullanılan kaliteli mürekkep ve malzemeden dolayı oldukça uzun ömürlü olmaktadır. Uzun süreler mürekkep doldurmadan da bu kalem ile yazılar yazmanız mümkün hâle gelmiştir. Paper Mate tükenmez kalem modelleri sizleri yarı yolda bırakmayacak türden üretilmiş bir kalem çeşididir. Kullanılan mürekkebin dışında kalemin genel yapısı da oldukça kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bu bağlamda herhangi bir yere düşme veya gelebilecek darbelere karşı da oldukça dayanıklıdır. Hemen kırılmaz ve zarar görmez. Bu bağlamda sizlere ikinci bir masraf yapmaktan kurtarmış olur. Uzun süre kullanmayı düşünüyor ve kaliteli bir ürün arıyorsanız Paper Mate ürünlerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Paper Mate Tükenmez Kalem Modellerinin Özellikleri Var mıdır?

Kalemin hangi renk oluşundan, dış görünümüne kadar en çeşitli modellere sahip olan kalem türü hiç kuşkusuz ki tükenmez kalemlerdir. Tükenmez kalem alırken, bu kalemi nerede kullanacağınız oldukça önemlidir. Genellikle resmi daireler veya iş hayatında, hem şık durması hem de rahat bir kullanım özelliği olduğu için ince uçlu tükenmez kalemler tercih edilmektedir. Kaliteli malzeme ve dayanıklı olmasından kaynaklı Paper Mate kalem modellerini tercih edebilirsiniz. Siyah olmasının yanı sıra bu kalem modelinin birçok rengine de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu kalem türünün en büyük özelliği uç kısmının 1 mm inceliğinde olmasıdır. Hem yazarken rahat bir kullanım hem de şık tasarım ile ekstra yazma hissi verecektir.

Paper Mate Tükenmez Kalemlerin Fiyatları Uygun mudur?

Kalem alırken; kullanılan malzeme, rengi, yazım biçimi ve fiyatı da göz önünde bulundurulmaktadır. Aldığınız bir ürün size ne kadar fayda sağlıyor ise fiyatı da doğru orantılı olarak artış göstermektedir. Aldığınız kalemin markası, da bu seçimleri yaparken dikkat edilen konular arasında yer almaktadır. Paper Mate tükenmez kalem kaliteli olması, sağladığı faydalar ve şık duruşu ile değerlendirildiğinde oldukça uygun fiyatlara satılmaktadır. Sizler de hangi işlemi alacağınıza karar veremediyseniz bu kalem için, kullanıcı yorumlarına bakarak bir seçimde bulunabilirsiniz. avansas.com üzerinden oldukça uygun fiyatlar ile kalem satın alabilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat noktasında yer alıyor iseniz 1 iş günü içinde sizlere teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Paper Mate Inkjoy 100 Tükenmez Kalem 1 mm Siyah
13,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.