Ürün Kodu: 59704
Ürün Barkodu: 4012700301215

Marka : Pelikan

Product State: A0

Pelikan 4001 Royal Dolma Kalem Mürekkep Kartuşu Küçük 6'lı Kutu Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dolma kalem ve ucu için bakım
  • Keskin hatlı çizgiler üretir
  • Siyah renk
  • 30 ml Pelikan mürekkep
  • 6'lı kutu

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
ÜrünMürekkep Kartuşu
Adet6
RenkSiyah
MarkaPelikan
TürRoyal Dolma Kalem
Ofis KullanımıUygun
Yazım RahatlığıVar
Ürün Miktarı30 ml

Pelikan 4001 Royal dolma kalem 6'lı mürekkep kartuşu, son derece kaliteli yapısıyla pek çok kullanıcının dikkatini üzerine çekmektedir. 30 ml olan mürekkep kartuşları keskin hatlı çizgiler üretmede size yardımcı olur. Okulda, ofiste, evde rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün herhangi bir mürekkep akıtması yapmaz. Tüm dolma kalemlere uyumlu olan Pelikan 4001 Royal dolma kalem 6'lı mürekkep kartuşu uzun ömürlüdür. Kullan at yerine dolma kalemlerinizin mürekkebi bittiğinde yeniden doldurma ve kullanma imkanı sağlar. Uzun zamandır kullandığınız ve kullanım rahatlığına alıştığınız dolma kalemlerini çöpe atmak yerine Pelikan 4001 Royal dolma kalem 6'lı mürekkep kartuşu ile uzun süre kullanabilirsiniz. Kolayca doldurma imkanı sağlayan ürün, elinizi boyamaz. Rahat kullanımı sayesinde ele oturan Pelikan mürekkep kartuşu ergonomiktir. Ayrıca kırtasiye ve ofis malzemelerinin bir numaralı adresi olan avansas.com'dan yapacağınız alışveriş ile ürünler kapınıza teslim edilir. Belirlenen teslim adreslerinden birindeyseniz 1 gün içerisinde ürünlerine ulaşmanız mümkün olacaktır. 

Pelikan 4001 Royal Dolma Kalem 6'lı Mürekkep Kartuşu Kaliteli midir?

Pelikan kalitesi ile üretilen mürekkep kartuşu kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede akıtma, bulaşma yapmayan Pelikan 4001 Royal dolma kalem 6'lı mürekkep kartuşu uzun ömürlü kullanım sağlar.Ayrıca belli bir süre kullanmadığınız dolma kalemlerinizi akışkan yapısı sayesinde donmadan veya kurumadan tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Kaliteli tasarımı sayesinde son derece şık ve kullanışlı olan üründe herhangi bir bozulma meydana gelmeyecektir. avansas.com üzerinden bütçenize uygun son derece makul fiyatlar ile satın alabileceğiniz bu mürekkep kartuşu kurtarıcınız olacaktır.

Pelikan 4001 Royal Dolma Kalem 6'lı Mürekkep Kartuşu Mürekkep Akıtır mı?

Pelikan markasının kaliteli ve dayanıklı malzemeleri yardımıyla üretilen Pelikan 4001 Royal dolma kalem 6'lı mürekkep kartuşu mürekkep akıtmaz. Elinizi boyamayan mürekkep kartuşu istenilen oranda mürekkep vererek size kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Siyah ve parlak rengi sayesinde keskin hatlı çizgiler oluşturmanıza yardımcı olacak olan Pelikan 4001 Royal dolma kalem 6'lı mürekkep kartuşu oldukça kalitelidir.

Pelikan 4001 Royal Dolma Kalem 6'lı Mürekkep Kartuşu Uygun Fiyatlı mıdır?

Avansas kalitesiyle satışa sunulan mürekkep kartuşu her bütçeye uygun fiyat garantisiyle satışa sunulmaktadır. Kaliteli ve uygun fiyatlı oluşu sebebiyle gönül rahatlığıyla alarak kullanabileceğiniz bir ürün olma özelliği taşımaktadır. İçerisinde 6 adet dolma kalem mürekkep kartuşu bulunduran ürün uygun fiyatıyla ürün sayfasında yer almaktadır. Hemen sipariş vererek ürünün kapınıza gelmesini sağlayabilir ve ürünü kullanmaya başlayabilirisiniz. 

Pelikan 4001 Royal Dolma Kalem 6'lı Mürekkep Kartuşunun Kullanımı Rahat mıdır?

Pelikan 4001 Royal dolma kalem 6'lı mürekkep kartuşu ele tam oturur.Ergonomik yapısı sayesinde size rahat bir kullanım olanağı sağlar. Tasarımı sayesinde elinizi yormaz. Kolay doldurulan mürekkep kartuşu alıştığınız ve sevdiğiniz dolma kalemlerinizin tekrardan doldurulmasına ve kullanılmasına imkan sağlar. Kullanıp atmak yerine uzun yıllar kullanabileceğiniz dolma kalemlere sahip olmanıza olanak kılar. Yumuşak yazı kalitesi ile yazarken zorlanmamanızı sağlar. Siyah ve parlak rengi sayesinde çaba harcamadan keskin hatlı çizgiler oluşturur. Son derece kullanışlı bir yapı sunan bu ürünlere Avansas farkıyla siz de rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Ayrıca, belirli hızlı teslimat bölgelerinde 1 iş günü içerisinde teslimatın keyfini çıkarabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Pelikan 4001 Royal Dolma Kalem Mürekkep Kartuşu Küçük 6'lı Kutu Siyah
Birim Fiyat = 9,09 TL
54,53 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.