Ürün Kodu: 58962
Ürün Barkodu: 8695876070305

Marka : Peyman

Product State: A0

Peyman Bahçeden Kavrulmuş İç Fındık 160 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 160 gr
  • Taze ve kaliteli
  • Enerji verir

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Peyman Bahçeden Fındık İçi Ürün Özellikleri
Ürün :Peyman Bahçeden fındık içi
Gramaj :160 gr
Besin değeri :Yüksek
Ürün grubu :Atıştırmalık
Marka :Peyman

Peyman Bahçeden ürünlerinin lezzeti sizi büyülüyor. Peyman Bahçeden fındık içi size yüksek enerji vererek gün içinde harcadığınız enerjiyi sağlıklı bir şekilde geri kazanmanız sağlar. İçerdiği yoğun omega sayesinde zihin yorgunluğunuzu azaltmanıza yardımcı olur. Hafızanızı güçlendirir. Uzun süre çalışmak beyin sağlığınızı olumsuz yönde etkilemektedir. Beyin sağlığınızı korumak beden sağlığınız içinde çok büyük önem taşımaktadır. Beden ve beyin sağlığınızı omega destekli ürünler ile koruma altına alabilirsiniz. Günde bir avuç fındık tüketmek beden sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Hala Peyman markasının Bahçeden serisi ile tanışmadıysanız şimdi Avansas ile

tanışmanızın tam zamanı.

Peyman Bahçeden Fındık Doyurucu Ve Sağlıklı mıdır?

Fındık içerdiği yoğun omega ile beyin sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Yağ bakımından da zengin olan fındık enerji seviyenizi dengede tutarak çabuk yorulmanızı engeller. Ara öğünlerde Peyman Bahçeden fındık içini tercih ederek sağlıklı bir şekilde beslenebilirsiniz. Yüksek enerjiye sahip olan fındık doyurucu bir besin kaynağıdır. Bir avuç fındık uzun süre tok kalmanızı sağlar. Sağlıklı beslenme ile ilgileniyorsanız, fındığın gücünden yararlanabilirsiniz. Mucizevi bir besin kaynağı olan fındık vücudun omega dengesini düzenleyerek sizi hastalıklara karşı korur. Odaklanma sorununu ortadan kaldırarak performansınızı arttırır.

Peyman Bahçeden Fındık İçi Diyete Uygun mudur?

Sağlıklı abur cubur olarak da tüketilen fındığı diyet listenizde kullanabilirsiniz. Diyet yaparken sizi uzun süre tok tutacak besinlere ihtiyaç duyarsınız. Peyman Bahçeden fındık diyet esnasında sizi uzun süre tok tutarak çabuk acıkmanızı önler. Doygunluk hissi veren fındık sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Fındık yağında bulunan enzimler vücudunuzda bulunan fazla ödemin atılmasına yardımcı olur.

Peyman Bahçeden Fındık İçi Kaliteli midir?

Peyman güvencesiyle üretilen Bahçeden serisi kaliteli fındık kullanılarak üretilmektedir. Günlük taze fındıklar sizin için özel olarak seçilir özenle işlenerek satışa sunulur. Peyman yıllardır kaliteli gıda anlayışıyla özenle çalışıyor. Kuruyemiş sektörüne yeni soluklar getiren Peyman geçtiğimiz yıllarda Bahçeden serisi ile kuruyemiş anlayışına farklı bir boyut getirdi. Farklı tatları kuruyemiş ile birleştiren marka sizi keyifli bir kuruyemiş deneyimine davet ediyor fındığın lezzetli dünyasına ile buluşmak istiyorsanız Peyman markasını tercih edebilirsiniz. Peyman markasını çocuklarınıza güvenli bir şekilde  yedirebilirsiniz. Tamamen temiz bir içeriğe sahip olan Peyman doğanın gücü ile üretim yapıyor içinde hiçbir katkı maddesi barındırmayan ürünler ile evlerinizi sağlıklı kuruyemişler buluşturuyor.

Peyman Bahçeden Fındık İçi Faydalı mıdır?

Peyman Bahçeden fındık içi içinde bol miktarda omega barındırır. Omega beden sağlığınız için oldukça önemlidir, beyin hücrelerinizi korumaya yardımcı olarak nöroloji hastalıkları önler. Gelişim çağında olan çocukların zeka gelişimini hızlandırarak zihinlerinin açılmasına yardımcı olur. Göz problemlerinin önüne geçerek göz üzerinde oluşabilecek kusurları engeller. Açlık nöbetlerinizi geçirerek gereksiz abur cubur yemenizi önleyerek sağlıklı beslenmenize destek olur.

Siz de sağlıklı abur cubur arayışı içindeyseniz Avansas ile Peyman Bahçeden fındık içini avantajlı fiyatlara deneyebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Peyman Bahçeden Kavrulmuş İç Fındık 160 gr
117,07 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.