Ürün Kodu: 78372
Ürün Barkodu: 8698794838576

Marka : Rulopak

Product State: A0

Rulopak RD-0101 Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası 3 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 3 litre kapasite
  • Paslanmaz yapı
  • Pedallı tasarım ile kolay kullanım
  • 18,5 cm çap, 24 cm yükseklik
  • Çıkarılabilir saplı kova

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kapasite3 lt
PedalVar
Çap 20.5 cm
Yükseklik 26 cm
YapıPaslanmaz
Çıkarılabilir kovaVar
MalzemeÇelik

Çöp kovaları, hayatınızın her alanında görebileceğiniz ve aynı zamanda ihtiyaç duyacağınız bir gereçtir. Gerek evlerde gerek ofislerde gerekse de dışarıda, sokaklarda karşılaştığınız bir üründür. Evinizin veya bulunduğunuz ortamın daha derli toplu ve temiz olmasında büyük bir rol oynamaktadır. Çöplerinizin dışarıda değil de bu kutunun içinde kalması hem koku yayılmasını hem de ortamın kirli bir görüntüde olmamasını sağlamaktadır. Bulunduğunuz ortamda düzeni sağlamak adına kullanılabilir.

Rulopak Pedallı Çöp Kovası Paslanmaz Bir Ürün mü?

Aldığınız herhangi bir üründe olduğu gibi çöp kovalarında da kalite oldukça önemlidir. Aldığınız bir ürünün kalitesiz bir malzemeden üretilmesi, hem ürünü daha az kullanmanıza hem de daha çabuk zarar görmesine yol açabilmektedir. Bu durumun önüne geçebilmek adına üretilirken kaliteli malzeme kullanılan bir ürünün alınması daha doğru bir alışveriş olacaktır. Rulopak, ürünlerinde daima kaliteyi tercih etmiştir. Siz kullanıcılarına uzun soluklu kullanabileceğiniz ürünler üretmeye devam etmektedir. Çöp kovalarında da yine çelik malzeme kullanarak, paslanmayı önlemeyi planlamıştır. Her ürün gibi çöp kovalarında da su ile temas edildiğinde üründe kabarma ve tahrip olabiliyor. Bu sorunları ortadan kaldırmak adına çelik bir ürün tercih edilmelidir. Çelik ürün kullanımı ortaya çıkabilecek paslanmayı engellemek demektir. Rulopak pedallı çöp kovası ürünleri paslanmaz türden üretilmiş çöp kovalarıdır. Bu da ürünün daha kaliteli olması ve ikinci bir masraf yapmadan, aldığınız ürünü uzun süre kullanabilmeniz anlamına gelmektedir. Eviniz veya ofisiniz için bu kaliteli ürünleri alışveriş listenize rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Rulopak Pedallı Çöp Kovası Kullanırken Pratik midir?

Aldığınız ürünün kaliteli olmasının yanı sıra aynı zamanda sizlere kolaylık sağlaması da oldukça önemlidir. Bir ürünün pratik olması hem zamandan tasarruf etmek hem de isinizi kolaylaştırmak için fayda sağlamaktadır. Evlerinizde mutfakta kullanılacaksa yemek veya ürün paketlerini atmak için, çalışma odasında veya ofiste kullanılacaksa kâğıtlarınızı atmak için ve lavaboda kullanılacaksa kirli peçeteleri atmak için tercih edilebilir. Çöp kovaları her evde kullanılması gereken bir gereçtir. Bu gereç aynı zamanda okullarda veya işyerlerinde de sıklıkla tercih edilmektedir. Büyük bir ortam için çöp kovası bakıyorsanız o ortama uygun bir çöp kovası modeline göz atabilirsiniz. Rulopak pedallı çöp kovası kullanımı ile sizlere her yönden pratiklik sağlayacak bir ürün olmaktadır. Bu pratiklikler arasında kapaklı olup, kokunun yayılmaması veya kovanın içine atılan çöpün görünmemesi, pedallı olup, el ile uğraşmadan ve hijyenik açıdan sağlıklı olması aynı zamanda tek renk olup, her ortama uyum sağlaması gibi sayılabilecek birçok alternatif vardır.

Rulopak Pedallı Çöp Kovası Her Ortamda Kullanılabilir mi?

Bahçeler ve sahil yolları gibi birçok açık alan mekânlarında da artık hijyeni sağlamak ve kötü görüntüyü ortadan kaldırma adına çöp kovaları, pedallı ve kapaklı bir şekilde üretilmektedir. Kapaklı olması aynı zamanda çöpünüzün içine atılan çöplerin görünüp, ortama kötü bir hava katmasını da engellemektedir. Pedal sisteminde ise hijyenik bir ortam olabilmesi için ve çöplere eliniz ile temas etmemek için tercih edebilirsiniz. Küçük bir ortam için çöp kovası bakıyor iseniz Rulopak pedallı çöp kovası 3 lt boyutuna göz atabilirsiniz. 3 lt kapasitesi olan bir çöp kovası çok da küçük olmamak ile beraber haznesine çokça çöp sığdırabilir. Aynı zamanda bu modeli masaüstü veya tezgah üstünde de kullanabilirsiniz. Ofisinizde, hastanede, işyerlerinde veya evlerin herhangi bir odasında da gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Bu ürünleri en uygun fiyatlar ile avansas.com üzerinden size uygun lt kapasitesini seçerek satın alabilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat noktasında iseniz 1 iş gününde sizlere siparişiniz iletilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Rulopak RD-0101 Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası 3 lt
306,54 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.