Ürün Kodu: 61597
Ürün Barkodu: 8698534206153

Marka : Sarff

Product State: A0

Sarff Sırtlık 6 mm Beyaz 100'lü Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 6 mm oval sırtlık
  • Esnek ve dayanıklı PVC malzeme
  • Uzun süreli kullanım
  • 25 yaprak ciltleme kapasitesi
  • Beyaz renk

Ürün Hakkında

Sarff Sırtlık 6 mm Beyaz 100'lü Kutu

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Materyal PVC
Kalınlık 6mm
Renk Beyaz
Yaprak Kapasitesi 25
Adet 100

 

Sarff beyaz sırtlık, ofis hayatınızın vazgeçilmez bir yardımcısıdır. 2 yapraktan 25 yaprağa kadar istediğiniz sayıda yaprağı ciltleyerek düzenlemenizi sağlar. Yaprak kapasitesini aşmadığınız sürece yaprakların şeklini alarak düzenli ve hizalı bir şekilde durmalarını sağlar. Ürünün materyali yapraklara destek olurken, kâğıtların kenarlar kısımlarının zarar görmesini önler. Esnek yapısı sayesinde yaprakların şeklini doğru bir şekilde korur. Sırtlığı kullanmadığınız zamanlarda orijinal formuna döner. Böylece yeniden kullandığınızda yeni bir ürün kalitesini deneyimlemiş olursunuz. 6 mm kalınlığı ile üstün bir koruma sağlar.  Beyaz rengi, dosyalarınızın tonuyla uyum sağlar. Hafifliği sayesinde taşıma kolaylığı yaratır. Herhangi bir kâğıt çeşidiyle kullanabilirsiniz. Kutudaki sırtlık adedi, yüksek hacimli evrak işleri için yeterli olacak şekilde belirlenmiştir. Geri dönüştürülebilir PVC içeriği sayesinde çevre dostudur. Kâğıtları kavradığı yüzeyin dokulu yapısı, yaprakların düşmesini ve hareket etmesini önler. Sıkı ve pürüzsüz dış yüzeyi sayesinde kolayca bir temizlik imkanı da sunar.

Sarff Beyaz Sırtlık Dayanıklı mıdır? 

Sarff beyaz sırtlık,yüksek kaliteli PVC materyalden üretilmiştir. Kullanılan PVC, iyi kalitede olduğu için sırtlık da uzun seneler kullanılabilir. Sırtlık, kullanım sırasında herhangi bir bozunmaya uğramaz. Dikey oluklu yapısı sayesinde kavrama kuvvetini düzgün biçimde yaprağa dağıtarak, şeklini korumaya devam eder. Aynı şekilde düzenlediği dosyaları çıkardığınızda sabit formunu bozmadan saklanabilir. Esnek formu sayesinde dışarıdan gelebilecek olası darbelere karşı dirençlidir. Yüksek kuvvetlerde bile bu yapısı sayesinde hiçbir hasara uğramaz.

Yaprak kapasitesini aşmadığınız sürece sık tekrar eden kullanımlarda hiçbir yıpranma göstermez. Su gibi sıvı temasından etkilenmez. Polimer yapısı sayesinde yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır. Beyaz rengi sayesinde UV ışınlardan en az şekilde etkilenir. Bu da bozunma ve yıpranmaların önüne geçerek kullanma deneyiminizi iyileştirir.

 Sarff Beyaz Sırtlık Kırılgan mıdır? 

Sarff beyaz sırtlıken son teknoloji polimer yapısı sayesinde tamamen esnektir. Kırılarak sabitlediği dosyaların düzeninin bozulmasını engeller. Tek parça formunu korur ve kırılmanın getireceği dağınıklığın önüne geçer. PVC polimerleri ağırlığının onlarca katı kuvvete dayanıklı olacak biçimde üretilmiştir. Düşürme gibi durumlarda sırtlığın kırılmadığından emin olarak güvenle kullanabilirsiniz. Üretim aşamasında sık sık dayanıklılık testlerinden geçirilmiştir. Dosyalarınızı üst üste kullandığınızda dahi hiçbir yıpranmayla karşılaşmazsınız.

Sarff Beyaz Sırtlık Pratik midir? 

Sarff beyaz sırtlığınkullanımı, son derece kolay ve pratiktir. Herhangi bir düzenleme işinizde elinizin altındaki sırtlığa kolaylıkla güvenebilirsiniz. Düzenleyeceğiniz kâğıtları düzgün biçimde üst üste koyup, sırtlığın silindirik boşluğundan ittirerek dikey bir hareketle sırtlığa yerleştirebilirsiniz. Eğer kâğıtları tam olarak hizalayamadıysanız, tam tersi yönde iterek sırtlıktan çıkarabilir ve yeniden takabilirsiniz.

Sarff Beyaz Sırtlık Her Tip Kâğıtla Kullanılabilir mi? 

Sarff beyaz sırtlık, ürün yorumlarında da yer aldığı gibi tüm kâğıt tipleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. En ince ve hassas kâğıt tiplerinde kâğıdın eğilmesi, yırtılması gibi olumsuz sonuçlar yaşanmaması için tüm kenarını tamamen örter. Kağıdın herhangi bir hasar almaması için özel olarak tasarlanmıştır. Kalın kâğıt tiplerinde de esnekliği sayesinde genişler ve kavrama yeteneğini korur.

Dosyalarınızı düzenlerken herhangi bir endişe duymanıza gerek kalmaz. Ayrıca kağıdın üstündeki mürekkep türü fark etmeksizin, bu mürekkebin bozulmasını ve dağılmasını önler. İç dokusu kağıdı aşındırmayacak şekilde şekillendirilmiştir. Sarff sırtlık, fiyat bakımından da oldukça uygundur ve avansas.com’dan rahatlıkla sipariş verilebilir. Eğer hızlı teslimat bölgemizde yer alıyorsanız siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff Sırtlık 6 mm Beyaz 100'lü Kutu
677,45 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.