3 Taksit
Ürün Kodu: 69571
Ürün Barkodu: 8698534203022

Marka : Sarff

Product State: A0

Sarff Yuvarlak Kancalı Krom Eko Yoyo 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yuvarlak yoyo
  • 25'li paket
  • Sert plastik malzeme
  • Dayanıklı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Sarff Yuvarlak Kancalı Lüx Yoyo Özellikleri
MateryalPlastik
RenkKrom
1 Paket25 Adet
Uzunluk60 cm
DesenYok
ModelYuvarlak

Yuvarlak kancalı yoyo, iş yerlerinde pratik bir şekilde kullanım kolaylığı sağlayan üründür. Plastik materyalden üretilmiş olup, oldukça da pratiklik sağlar. Yuvarlak şekli itibariyle de kullanışlı bir üründür. Bir paket içerisinde, 25 adet Sarff marka yuvarlak kancalı lüx yoyo bulunur. Uygun fiyat aralığına sahip olan bu ürünü, uzun yıllar boyunca da kullanabilirsiniz. Yuvarlak kancalı yoyo özellikleri gereği, az masraf ile üst düzey işlevselliğe sahiptir. Yuvarlak kancalı krom yoyo, çekilince 60 santimetreye kadar uzanan bir mekanizmaya sahiptir. Yuvarlak mekanizması sayesinde de uzanan ip, tekrar geri sarılabilir. Bu yüzden de güvenlikli kapılardan giriş sağlarken, çıkarmadan kolaylıkla geçilebilme imkânını tanır.

Yuvarlak Kancalı Krom Yoyo Kaliteli midir?

Kaliteli iç mekanizmasına sahip olan ürün, uzun yıllar boyunca kullanılabilir avantaja sahiptir. Plastik mekanizmasında kullanılan ham maddenin üst düzey kalitede üretilmesi, birinci seviyede başarılı bir ürün olduğunun kanıtıdır. Sizlere uzun ömürlü bir şekilde kullanım avantajı sağlamasının yanı sıra, krom rengi ile her ortama uyum sağlayan tona sahiptir. Bu ürünü özel giriş yerlerini açmak için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Sarff marka yuvarlak kancalı yoyo, kartların kaybolmasını önler. Ürünün özellikleri gereği, kaybolmadan kartlarınızın muhafazasını sağlamanıza yardımcı olur. Yuvarlak kancalı krom yoyo, yoyolarda en çok tercih edilen modeller arasındadır.

Yuvarlak Kancalı Krom Yoyo Dayanıklı mıdır?

Yuvarlak kancalı krom yoyo kullanımı, kolay ve pratik özelliklere sahiptir. Bu ürünün sert ve kaliteli plastik materyallerden üretilmiş olması, sağlamlığının bir göstergesidir. Sağlam ve kaliteli duruşu sayesinde, iş yerlerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. İç mekanizması sayesinde kolayca açıp kapatabilmenize yardımcı olur. Yuvarlak kancalı krom yoyo içerisinde, çekince uzanan bir mekanizma bulunmaktadır. Bu mekanizma sayesinde, güvenlikli kapılardan kolay bir şekilde geçmenize imkân tanınır. Hem daha pratik hem de daha kolay bir kullanım avantajı sunar

Yuvarlak Kancalı Krom Yoyo Tüm Kartlar İle Uyumlu mudur?

Yuvarlak kancalı krom yoyo, kapı ve özel girişli yerlerden kolay bir şekilde geçmenize imkân tanır. Bu ürün bütün kartlar ile uyumludur. Dolayısıyla da kartlarınızın kaybolmadan, kullanılmasını sağlayan bir üründür. Yuvarlak kancalı yoyo, genelde kapı giriş çıkışlarında kullanılan bir üründür. Sarff marka yuvarlak yoyo sayesinde kartlığınızı yakanızdan çıkarmadan, kolay bir şekilde kullanım imkânına sahip olursunuz. Kapı geçiş sistemlerinde de aynı mantık ile işlevsellik gösterir. Yuvarlak kancalı lüx yoyo, kapı kartlığınızı çıkarmadan geçiş sağlamanızı yarayan bir özelliğe sahiptir. Bu sayede de çağa ayak uydurarak, pratiklik sağlamanıza yardımcı olur. Yuvarlak kancalı krom yoyo, kurumsal kartınızın tekniklerine uyumludur. Yuvarlak kancalı yoyonun krom ana renge sahip olması dolayısıyla her yerde kullanılabilir özelliktedir.

Yuvarlak Kancalı Krom Yoyo Rahat Kullanım Avantajı Sağlar mı?

Sarff marka yuvarlak yoyo ürün özelliği gereği pratiklik ve rahatlık üzerine üretilmiştir. Bu sayede de kolay ve rahat bir kullanım avantajı sağlar. Yuvarlak kancalı yoyo fiyatları ise her cebe uygundur. Dolayısıyla az masraf ile üst düzey işlevselliğe sahip olan ürünü, güvenle satın alabilirsiniz. İçerisindeki makara sistemi sayesinde, 60 cm ölçüleri çerçevesinde uzayabilir. Bu sayede de kolay ve pratik bir ürün özelliğini içerir. Yuvarlak kancalı yoyo kurumsal şirketlerde kolaylıkla kullanılabilir. Yuvarlak kancalı yoyoyu kemer ve benzeri aksesuarlar ile kullanabilirsiniz. Ürünün sert bir plastik materyale sahip olması, dayanıklı yapısını ortaya çıkarmaktadır. Sizler de avansas.com sitesini ziyaret ederek, güvenle sipariş verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff Yuvarlak Kancalı Krom Eko Yoyo 25'li Paket
Birim Fiyat = 23,70 TL
592,54 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.