Ürün Kodu: 61715
Ürün Barkodu: 8680869405134

Marka : Serve

Product State: A0

Serve 5520 Karton Ayraç A4 5 Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kategorilemeye uygun
  • Mavi,kırmızı,yeşil,sarı,kahve renkler
  • Uygun fiyat garantisi
  • Sağlam PP malzeme

Ürün Hakkında

Serve 5520 Karton Ayraç A4 5 Renk

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Serve
Ebat A4
Materyal Karton
Malzeme Sağlam PP malzeme
Kategorilemek için Uygun
Renk Mavi, kırmızı, yeşil, sarı, kahverengi

 

Serve karton ayraç, belgeleri ve faturaları dosyalama işlemi sırasında birbirinden kolayca ayırt edebilmek için kullanılmaktadır. Sarı, kırmızı, yeşil, mavi ve kahverengi gibi 5 farklı ana renkten oluşan bu ayraçlar dosyanın içerisinde olan sayfalarını günlere, aylara ve tarihlere göre kategorize etme konusunda kolaylık sağlamaktadır. Her bir ayraç A4 boyutlarında olup sağlam polipropilen malzemelerden üretilmiştir. Dayanıklı ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olan bu ayraçlar pek çok alanda kullanılarak düzeni sağlarlar. Yoğun iş temposunda çalışmaların daha rahat ilerlemesi ve sekteye uğramaması için üretilen seperatörler, ihtiyaç duyulan düzeni oluşturmak için gereklidir. Serve karton ayraç fiyatları da oldukça uygun olduğu için birçok yönden avantaj sağlar.

Serve Karton Ayraç Kaliteli midir?

Serve markası ürettiği ofis ve kırtasiye ürünleri ile bilinen başarılı bir markadır. Kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda fabrikalarda özenle üretilen ürünler birçok alanda hayat kolaylaştırmaktadır. Masa üzerindeki dağınık halde duran kâğıtlar ve belgeler dosyalandığı zaman ne kadar kolaylık sağlıyorsa bu kâğıtlara daha sonrasında rahatlıkla ulaşabilmek için ayraçlar kullanılması da o kadar rahatlık sağlayacaktır. Ayracın ön kısmında 5 adet bölüme ayrılmış sütunlar yer almaktadır. Bu alan, belgelerin içindekiler kısmı olarak kullanılabilmesinin yanında önemli notların alındığı bir sayfa da olabilmektedir. Ürün karton olduğu için ıslak yüzeylerden uzakta tutulması gerekir. Bu nedenle serin ve kuru alanlarda muhafaza ediniz.

Serve Karton Ayraç Nasıl Kullanılır?

Paketin içerisinden çıkan A4 boyutundaki ayraçları dosyaların ya da klasörlerin içerisine yerleştirebilirsiniz. Özellikle yoğun çalışıyor ve bu yoğunluğun içinde bir düzen ortamı sağlamaya çalışıyorsanız Serve karton ayraçlar bu büyük yükü hafifletecek niteliktedir. İş akışını sekteye uğratmadan ve zaman kaybetmeden her verinin ulaşılabilir ve sistematik bir şekilde var olması, çalışma alanlarındaki başarı ile de doğru orantılıdır. İster poşet dosya içerisindeki belgeleri düzenlemek için ister klasörlere yerleştirilerek kullanılabilmektedir.

Serve Karton Ayraç Klasörlerin İçerisine Yerleştirmeye Uygun mudur?

Ayracın sol tarafındaki delikli kısımlar, iç mekanizması olan klasörlere rahatlıkla takılabilmesi için özel olarak yapılmıştır. Böylece standart ölçülere göre ayarlanan bu delikler sayesinde ayracınızı bütün dosya ve klasörlere takabilirsiniz. Klasördeki tüm belgelerin çıkarılmadan yalnızca ihtiyaç duyulan sayfaya ulaşmak da yine bu ayraçlar sayesinde çok kolaydır. İş yükünü ortadan kaldırarak arşivleme konusunda avantajlar sağlamaktadır. Öğrenciler, çalışanlar, işverenler ve hatta kendi kişisel dosyalarını kategorize etmek isteyenler için de önemli bir role sahiptir.

Serve Karton Ayraç Renkleri Solar mı?

Serve ayraçların, önemli yerleri belirlemek ve bu yerleri daha dikkat çekici hale getirmek için dışa doğru çıkıntılı olan kısımları farklı renklerde üretilmiştir. Her bir renk farklı bir bölüm veya tarihi ifade edecek şekilde kullanılabilir. İhtiyaç halinde vakit kaybetmeden ve diğer sayfaların düzenini bozmadan gerekli olan belge ve sayfalara ulaşılması için özel olarak tasarlanmıştır. Bu renkli kısımların renkler sürekli dokunulan bir yer olması dolayısıyla silinmeyecek ve solmayacak şekilde hazırlanmıştır. Serve karton ayraç üzerindeki renkler uzun yıllar canlılığını koruyacak şekilde üretilmiştir.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, çalışma alanlarınızı daha düzenli bir hale getirmek ve belgelerinizi kategorize edebilmek için Serve karton ayraçlar ile tanışabilirsiniz. Ayrıca hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Serve 5520 Karton Ayraç A4 5 Renk
46,62 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.