3 Taksit
Ürün Kodu: 110004
Ürün Barkodu: 8681267800682

Marka : Simton

Product State: A0

Simton Çay Kazanı 7 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Paslanmaz çelik gövde
  • 7 Litre hacim
  • 60 Bardak kapasite

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Simton Çay Kazanı 7 lt Özellikleri
ÜrünSimton Çay kazanı 7 lt
Kapasite7 litre hacim
Güvenlik ışığıVar
Dem bölmesiVar
GöstergeSu ve dem göstergesi
TermostatTermostatlı
RenkGümüş
MateryalMetal
GövdePaslanmaz çelik

Simton çay kazanının sıcak su ile dem özelliğine sahiptir. Tek bir kazanda çay yapabilirsiniz. Sıcak su kazanı sayesinde istediğiniz tüm sıcak içecekler için ihtiyaç duyduğunuz sıcak suya ulaşabilirsiniz. 7 litrelik hacmi kalabalık ortamlarda bile uzun süreli kullanım olanağı sağlar. Böylece sürekli çay yapma zahmetinden kurtulur, zaman tasarrufu yapmış olursunuz. Işıklı uyarı sistemleri vardır. İçerisindeki suyun hacmini görebilirsiniz ve kolayca su ve dem eklemesi yapabilirsiniz. Uyarı sistemi sayesinde su azalınca fark edebilirsiniz. Olası bir kazayı önleyebilir ve tekrar su ekleyebilirsiniz.  Özel tasarlanan muslukları ile zorlanmadan dem ve suya ulaşabilirsiniz. Simton çay kazanı, damlatma ve akıtma korkusu yaşamadan hijyenik ve güvenli bir kullanım deneyimi sunar. Musluklar paslanmaz çelikten üretilmiştir.

 Simton Çay Kazanı Kullanışlı Mıdır?    

Simton çay kazanı tasarımı, kolay kullanım göz önüne alınarak üretilmiştir. Gereksiz düğme ve tuş kullanımından kaçınılarak pratik kullanım amaçlanmıştır. 7 litre sıvı kapasitesiyle ofis, okul, hastane gibi iş yerlerinde kullanıma uygundur. Sıvı kapasitesi yüksek olduğu için uzun süre sıcak içecek imkanı sağlar. Suyu hızlı kaynatır, zaman kaybını önler. Özel olarak tasarlanan muslukları kolay açılıp kapanır. Gevşeme yapmaz ve güvenlidir. Dem ve su için ayrı haznesi bulunur. Tek bir kazanda iki ayrı hazne ile kullanışlı bir ürün hizmeti sunar. Dem miktarını kendiniz belirleyebilirsiniz. Çayı sevdiğiniz şekilde içme imkanı sağlar. Üretimde kullanılan bileşenler paslanmaya dayanıklıdır. Muslukları akıtma ve damlatmaya dirençli olarak üretilmiştir. Bulunduğu alana akma yapmaz. Hijyenik bir kullanım sunar. Temizlik problemini ortadan kaldırır. Görsel olarak rahatsızlık oluşturmaz.

 Simton Çay Kazanı Güvenli Midir? 

Işık ve alarm sistemi vardır. Su azalınca uyarı verir. Gösterge çubukları sayesinde su seviyesini görebilirsiniz ve zahmetsizce su eklemesi yapabilirsiniz. Muslukları akıtma ve damlatma yapmaz.  Simton çay kazanları güvenliğiniz dikkate alınarak üretilmiştir. Kazan üzerinde sıcak olduğunu belirten güvenlik açıklaması vardır.  Elektrik kaçağı gibi problemler oluşturulmaz, güvenlik sertifikalıdır. Suyu kaynattıktan sonra taşırma yapmaz.  Dış metal kaplaması ısıya dayanıklıdır. Etrafa ısı vermez.

Simton Çay Kazanları Uygun Fiyatlı Mıdır? 

Simton çay kazanları yüksek kalite ürünleri sizlere uygun fiyata sunar. Simton çay kazanlarında güvenlik, performans ve su kapasitesi daha yüksektir. Ve oldukça uygun fiyatlı bir çay kazanıdır. Sunduğu güvenlik önlemleri, ışıklı alarm sistemi ve çubuk göstergeler işinizi kolaylaştırırarak bir problem olur mu? sorusunu aklınızdan siler. Bu opsiyonuyla birlikte Simton çay kazanı fiyatları oldukça uygundur. 60 bardak çay kapasitesi vardır. Uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Uygun fiyatlıdır.

Simton Çay Kazanı Nerelerde Kullanılır?

7 litrelik su ve dem kapasitesiyle kalabalık her alanda kullanıma uygundur. Okul, hastane, ofis, çay bahçesi, kantin ve kafeterya gibi anında çay servisi beklenen ortamlarda kullanılabilir. 60 bardağa kadar çay kapasitesi vardır. Dem ve su miktarı isteğe göre ayarlanabilir. Hızlı servise uygundur. Kalabalık misafirleriniz, davet, organizasyon ve pikniklerde de güvenle kullanabilirsiniz. Her an sıcak su ve çay demine ulaşmanın rahatına kavuşmak için hızlı ve güvenle siparişinizi oluşturun.  Uygun fiyat ve orijinal ürün garantisi ileSimton 7 litre çay kazanı siparişinizi verin, hızlı kargo ile sizlere ulaşsın. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz siparişiniz, 1 iş günü içinde size ulaşacaktır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.194,80 TL 796,53 TL
Akbank 1.194,80 TL 796,53 TL
HalkBank 1.194,80 TL 796,53 TL
Yapı Kredi 1.194,80 TL 796,53 TL
Finansbank 1.194,80 TL 796,53 TL
Garanti 1.194,80 TL 796,53 TL
Simton Çay Kazanı 7 lt
2.389,60 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.