Temizlik ve Sağlık

 

1,078 Products found

Temizlik Ürünleri

Günlük hayatımızda bulunduğumuz ortamların temiz olmasına dikkat ederiz. Özellikle de evlerimizin temizliği ile çok yakından ilgileniriz. Ancak neredeyse evlerimizdeki kadar uzun süreler geçirdiğimiz iş yerlerimiz ve ofislerimiz de sağlığımız açısından temiz ve hijyenik olmalıdır. Sağlığımızı tehdit edebilecek tüm etkenlerden arındırılmış olan ortamlarda kendimizi daha güvende ve mutlu hissederiz. Ofis ve iş yerlerinin temizliği konusunu üç farklı bölümde değerlendirmek mümkündür. Genel ofis temizliği, tuvalet - banyo temizliği ve mutfak temizliği bu üç ana bölümü oluşturur.

Genel ofis temizliğinde hemen hemen akla gelebilecek tüm yüzeylerin temizliğinden bahsedebiliriz. Sıklıkla kullandığımız masalar, sandalyeler, koltuklar ve akla gelebilecek tüm araç gereçler genel temizliğe dahil edilebilir. Aynı zamanda hareket alanlarında bulunan, yerler ve genel zemin temizliği de çok önemlidir. Sürekli olarak temas halinde olduğumuz bu yerler yeterince temiz ve hijyenik olmazsa, sağlığımızı tehdit edebilecek durumlarla karşılaşmamız kaçınılmazdır. Bu tarz problemlerle karşılaşmamak için gerekli önlemleri almak ve temizliğe özen göstermemiz gerekir. Ayrıca gerekli temizlik ürünleri de ofislerde hazır bulundurulmalıdır.

Yine sıklıkla kullandığımız ve temizlik açısından büyük önem taşıyan bir diğer alan da tuvaletlerdir. Tuvalatler ortak kullanım alanlarımız içinde yer almaktadır. Temizliğe en çok dikkat edilmesi gereken yer olan tuvaletlerde hijyen anlamında tüm önlemler alınmalı, günlük temizlikler ihmal edilmemelidir. Tuvalet araç gereçlerinin temizliğinin dışında, tuvalet kağıdı, sabun, havlu ve peçete gibi tüm gerekli malzemeler hazır bulundurulmalıdır.

Mutfaklar da temizlik ve hijyene dikkat edilmesi gereken alanların başında gelmektedir. Özellikle yiyecek ve içeceklerin yanı sıra, sık sık kullandığımız bardak, tabak, çatal, bıçak gibi malzemelerin bu bölümde bulunması, sağlığımıza doğrudan etki etmektedir. Aynı tuvaletlerde olduğu gibi, mutfaklarda da günlük temizlikler ihmal edilmeden ve geciktirilmeden yapılmalıdır.

Çalışanların temiz ve hijyenik bir ortamda çalışması sağlık açısından tehdit oluşturabilecek unsurlardan uzak olması aynı zamanda verimliliği ve ofis içi mutluluğu da beraberinde getirecektir. Bu sebeple gerekli önlemler alınmalıdır. Her türlü temizlik ürününün bulunabileceği ve kolaylıkla temin edilebileceği Avansas.com’da aklınıza gelebilecek tüm alanlar için temizlik gereçlerine ve malzemelerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Üstelik Avansas’ın kaliteli ürün seçeneklerine uygun fiyat avantajlarıyla sahip olmak ve hızlı bir şekilde temin etmek de çok kolay. Tek bir tıkla; yüzey temizleyicilere, bulaşık deterjanlarına, sabunlara, tuvalet kağıtlarına, peçetelere, havlulara ve istediğiniz tüm ürünlere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.