Ürün Kodu: 80233
Ürün Barkodu: 8682279970011

Marka : Smarter

Product State: A0

Smarter Tüy Toplayıcı Yedek Rulo 30 Yaprak

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Perforeli 30 yaprak
  • 4,8 metre rulo uzunluğu
  • Tüy toplayıcı rulo yedeği
  • Kendinden yapışkanlı
  • Ergonomik ve pratik

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Uzunluk4,8 m
Yaprak30
YapışkanMevcut 
Çap4,4
Kıl, tüy toplamaUygundur
Küçük parça toplamaUygundur

Smarter tüy toplayıcı, yaşam alanlarınızda yer alan tüy ve benzeri birçok parçacığı toplayarak, temiz bir alan sunmayı amaçlar. Kıyafet üzerinde veya koltukta bulunan evcil hayvan tüylerinden, kıyafet üzerindeki pamuklanmalara kadar birçok alanda etkilidir. Kendinden yapışkanlı bir dokuya sahip olması sebebiyle ortamda bulunan tüm parçacıları alır. Ergonomik bir yapıya sahip olduğu için gün içerisinde çantada kolayca taşınabilir. Minik ve pratik bir ürün olarak öne çıkan tüy toplayıcı, kolay bir tutuşa da sahiptir. Rulo şeklindeki yapısı ile yüzeyler üzerinde kolayca gezinebilir. Tek bir rulo hareketiyle bile büyük bir alandan tüy toplanmasına yardımcı olur. 

Smarter Tüy Toplayıcı Yedek Rulo Sağlam mıdır?

Smarter tüy toplayıcı oldukça sağlam ve dayanıklı bir yüzeye sahiptir. Kullanım alanı oldukça geniş olduğundan, farklı yüzey kullanımlarına çabuk adapte olur. Özellikle saç, tüy, pamuk, topak ve evcil hayvan tüyü gibi birçok parçacığı toplayarak üzerinde muhafaza eder. Evcil hayvan sahibi olan bireylerin mutlaka tercih etmesi gereken ürün seçenekleri arasında yer almaktadır. 

Nerede lazım olacağı belli olmadığı için rulo çanta boyutundadır. Bu da onu ergonomik bir ürün yapar. Çantamıza atıp, yanımızda gezdirebiliriz. İstediğimiz yerde çıkarıp üstümüzdeki veya etrafımızda bulaşan herhangi bir yerdeki tüyleri çok basit ve pratik bir şekilde toplayabiliriz. Bu yüzden yedek rulo olması da hesaplı bir maliyettir.

Smarter Markası Kaliteli midir?

Smarter, kaliteli ve sağlıklı şekilde tasarlanmış olan ürünlerini sunarak, daha temiz bir çevre için üzerimize düşeni yapıyoruz mesajını veriyor. Smarter, sizlere; evinizi ve çevrenizi temizleyen, çok çeşitli, yenilikçi ürünler sunuyor. Ürünlerin hepsini özenle tasarlanmış, kaliteli, kullanışlı, uzun ömürlü ürünlerdir. Smarter Tüy Toplayıcı kumaş ve diğer yüzeylere zarar vermez. Pratik tasarımı sayesinde istenildiği takdirde kolayca asılabilir. Güçlü ve ekonomik çözümler sunar. Alanında başarılı ürünler üreten Smarter, kullanıcılar tarafından sevilen ve tam not alan bir markadır. 

Smarter Tüy Toplayıcı Yedek Rulo Dayanıklı mıdır?

Smarter tüy toplayıcı uzun ömürlü kullanımı ile beğeni toplamaktadır. Öyle ki, ürünün sahip olduğu özellik ve ölçüler oldukça idealdir. Bu da doğru kullanımlarda ürünün ömrünü ve dayanıklılığını uzatmaktadır. 

Rulo şeklinde tasarlanan ürün 4,8 m uzunlundadır. Bu da tüyleri hızlı ve geniş bir alanda toplamanıza yardımcı olur. Tek bir rulo hareketinde kıyafetleriniz üzerinde kalan tüm topakları alabilirsiniz. Belli kullanımlardan sonra rulonun yapışkan kağıdını değiştirmeniz önerilmektedir. Çünkü belli bir kullanım sıklığından sonra ürün tüy toplamamaya başlayabilir. Kağıdını değiştirdiğinizde ise eski performansını yakalayacak, etkin bir temizlik sağlayacaktır. 

Ürün içerisinde 30 adet yapışkan kağıt bulunmaktadır. Bu kağıtları değiştirme işlemi ise oldukça basittir. Öncelikle koruyucu filmi üründen ayırmanız gerekir. Ardından ruloyu soğuk olmayan bir su altında hafifçe yıkayabilirsiniz. Böylece toz ve kirlerden arınacak olan ürün, biraz sallandıktan sonra kuruyacaktır. 

Smarter Tüy Toplayıcı Yedek Rulo Fiyatı Uygun mudur?

Smarter tüy toplayıcı, en sevdiğimiz ve korunmaya en muhtaç canlılarımızı yanımızda tuttuğumuzda ihtiyacımız olan en büyük ihtiyaçlardan biridir. Bu yüzden fiyatı da oldukça uygundur. Sizler de bu ürünü avansas.com’dan hızlıca sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesine özel 1 iş günü içerisinde siparişiniz sizlere teslim edilir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Smarter Tüy Toplayıcı Yedek Rulo 30 Yaprak
29,18 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.