Ürün Kodu: 77543
Ürün Barkodu: 8698807815457

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 50 mm x 30 mm 4 Rulo

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 ruloda 1.000 adet x 4 = 4.000 etiket
  • Masura çapı 40 mm
  • Ürün etiketleme uygulamalarına uygundur
  • Polar olmayan yüzeylere iyi yapışır
  • Çizilme ve lekeye karşı dirençlidir

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Etiket Ebadı50 mm x 30 mm
Masura Çapı40 mm 
Barkod Etiket Sayısı4000 adet
Raf ömrü2 yıl
1 Rulosundaki Adet40
RenkBeyaz
ŞekilRulo
Çizilme ve Lekelere Karşı DayanıklılıkUygun
Etiket ÇeşidiTermal

Tanex Eco termal barkod etiketi 50 mm x 30 mm 4 Rulo kargo şirketleri, hastaneler, tüketim sektörleri gibi çeşitli alanda geniş bir kullanıma sahiptir. Sistemlere kayıtlı olan bilgileri, çabuk öğrenmeyi ve işlemleri gerçekleştirmeyi sağlayan bir işleve sahiptir. Üzerine girilen kodlar sayesinde aranılan bilgiler hızlı bir şekilde bulunabilir. Rulo halindeki ürün, ısı kullanılarak ürünlerin fiyatlarının öğrenilmesini sağlar. Ürün beyaz renktedir. Bir rulosunda 40 adet etiket vardır. Barkod etiket sayısı 4000 adettir. Çizilme ve lekelere karşı uygun bir üretime sahip olan ürün, yapıştığı yüzeyde sabit kalır. Masura çapı 40 mm’dir. 

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Tanex Eco termal barkod etiketi, hızlı tüketim alanlarında işlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamanız için kullanım kolaylığı sağlar. Bu etikete girilen kodlarda, kullanılmak istenen bilgiler yer alır ve okuyucu bilgisayara yansıttığı bu barkottaki bilgiler sayesinde iletişim kolaylığına ve çabukluğuna imkân yaratır. Kaliteli ve termal bir yapıya sahip olan rulo etiketler, kullanım olarak ısıya duyarlı yapıdadır. Baskılarda daha az maliyetle, daha fazla barkod basımı gerçekleştirilir. Devamlı kullanılması ve değiştirilmesi gereken etiket kullanım alanlarında kullanımı oldukça yaygındır. Bu kullanımı onun dayanıklı olmasını zorunlu kılar. Aksi halde yapıştığı alandan çıkması kolay olmalı ve kullanımı üreticiyi zorlamamalıdır. Ürün akıtma yapmaz, sahte ve bozuk bir tipte değildir.

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Baskı Maliyeti Fazla mıdır?

Tanex Eco termal barkod etiketi orijinal bir üretimle kullanıcı ile buluşmuştur. Öncelikle daha az maliyet sağlayarak en fazla etiketi basma imkânınız vardır. Ürün, seri bir kullanım amacıyla üretilmiştir. Üreticilerin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermeyi amaçlar. Kullanım alanı altı ay arasında değişen ve altı ayı geçmeyen alanlarda tercih edilebilir. 

Yazıcınıza yerleştirdikten sonra basmak istediğiniz, ihtiyacınız olan adedi kısa sürede elde etmenizi sağlar. Kısa süreli kullanılıp atılması gereken barkodları basmak için, kullanacağız fonksiyonel bir üründür. En çok kullanıldığı alan olan kargo şirketlerinde, kolaylıkla barkod okutarak kargoların teslimat ve içerik bilgisi edinilebilir. Tanex Eco termal kullanmak maliyetlerinizi düşürür. İşletmenize katkı sağlayarak, kazancınızı arttırmaya yardımcı olur. 

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Termal Olmasının Avantajları Nelerdir ?

Rulo halinde termal bir yazıcıya yerleştirilip kolaylıkla baskı işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Çizilme ve lekelere karşı dayanıklı olduğu için barkod yazıları kolaylıkla silinmez. Termal etiketler baskısının maliyet düşüklüğü ile çok tercih edilmektedirler. Kuşe Etiket çeşidine göre daha kısa sürelik kullanım gerektirdiği için baskı yapılırken yüksek maliyetler harcamaya gerek olmayacaktır. Ürünün diğerlerinden farkı, baskıdaki orijinallik ve kalitesidir. Bu sayede üreticiler, ürünleri için en doğru etiketi tercih etmiş olur. 

Belli bir süre durması ve daha sonra çıkartılması gereken yüzeyler için ideal bir kullanım sağlar. Dış etkenlerin ürüne olan etkilerini azaltmak için, nem su gibi maddelerden uzak tutmak gerekir. Bu sayede barkod etiketinin raf ömrü uzatılmış olacaktır.

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Fiyatları Uygun mudur?

Markasının güvenilirliği ile kendini tanıtmış olan Tanex Eco, barkod etiketleri üretirken kaliteli bir üretim aşaması geçirmektedir. Bu aşamalardan sonra, sahip olduğunuz barkod etiketleri tüketicilere ve kullanacağınız alana göre maliyetinizin düşmesini ve karınızın artmasını sağlar. Ayrıca daha az baskı maliyeti ile daha fazla barkod basımı sağlarsınız. 

Online alışverişler artık ürünleri daha çabuk elde etmeyi ve uygun fiyatlara sahip olmayı sağlamaktadır. Ürünü almaya karar verdiyseniz, uygun fiyata satın alabilmek ve zaman kaybı yaşamak istemiyorsanız sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilirsiniz. Kolay kullanımı ve seçkin markası ile satın alırken içiniz rahat olacak. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 50 mm x 30 mm 4 Rulo
Birim Fiyat = 121,88 TL
487,50 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.