Ürün Kodu: 58308
Ürün Barkodu: 8698806200117

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2014 Beyaz Etiket 99.1 mm x 38.1 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 99.1 mm x 38.1 mm
  • Bir pakette toplam 1400 adet etiket bulunur
  • Kendinden yapışkanlıdır
  • 1 sayfada 14 adet etiket bulunmaktadır
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2014 Beyaz Etiket 99.1 mm x 38.1 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Tanex
Materyal Kendinden yapışkanlı kağıt
Renk Beyaz
Ebat 99.1 x 38.1 mm
1 Pakette Etiket Adedi 1400 adet
1 Sayfada Etiket Adedi 14 adet
1 Pakette Sayfa Adedi 100 Sayfa

Tanex etiketi sayesinde etiketleme işlemi artık çok pratik ve hızlı bir hale geliyor. Eşit büyüklükte etiketler kesmek ve bunları bir yapıştırıcı yardımıyla yapıştırmak vakit alan bir işlem olduğu için Tanex markası bu ürünü ile kolaylık sağlamaktadır.

Her biri eşit büyüklükte olan etiketler kendinden yapışkanlıdır. Bir paket içerisinde 100 sayfa bulunmakta ve bu her sayfada 14 adet etiket yer almaktadır. Beyaz renkli bu etiketler bir paket içerisinde toplatma 1400 adet bulunmaktadır. Böylece sürekli etiket satın almanıza gerek kalmaz ve tek seferde avantajlı fiyatlarla bu imkanlardan faydalanabilirsiniz.

Tanex Etiket Kaliteli midir?

Sayfaların her birinin boyutu A4 boyutundadır. Etiketlerin boyutları ise 99.1mm x38.1 mm olarak tasarlanmıştır. Kaliteli bir kağıttan üretilmiş olan bu sayfalar pek çok alanda kullanılır. Ürünlerin kategorize edilmek için, dosyaları birbirinden ayırmak için veya bir kutunun içerisinde ne olduğunu belli eden bir yazı yazabilmek için bu etiketlere ihtiyaç duyulmaktadır. İster ofiste, ister çalışma alanlarında ister de mutfakta kullanılabilir. Büyün kalemlerle uyumludur. Pürüzsüz yüzeyi sayesinde üzerine yazılan yazılar okunaklı ve netliğini uzun süre korumaktadır. Tanex etiket özellikleri sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanmıştır.

Tanex Etiket Yazıcılar ile Kullanılır mı?

Etiketlerin bulunduğu kağıdın boyutu A4 şeklinde olduğu için bütün yazılar ile de uyumludur. Etiketlerin bulunduğu yerlere gelecek şekilde yazılar bilgisayar ortamında tasarlandıktan sonra yazdırma işlemi gerçekleştirilebilir. Hem renkli hem de siyah beyaz bütün çıktılarınızda kullanabilirsiniz. Tonerli veya mürekkep ile çalışan bütün yazıcılarda (lazer, injekt, copy) kullanıma uygundur.

Kağıt pürüzsüz ve düzgün bir yüzeye sahip olduğu için yazıcıda sıkışma ve takılma gibi sorunlar ile karşılaşılmaz.  Isıya karşı dayanıklı bir yüzeye sahiptir. Ancak ıslak alanlardan uzakta muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Ürünün paketi de kartondan olduğu için kağıt etiketler kullanılacağı zamana kadar paketinde muhafaza edilmesi gerekmektedir. Serin ve kuru yerlerde konumlandırılabilir.

Tanex Etiket Nasıl Kullanılır?

Tanex etiket kullanımı oldukça pratiktir. Etiketlerin çıkarılma alanları belirlidir ve kesmeye gerek kalmadan kendiliğinden çıkarılabilir. Etiketleri sayfadan kaldırdıktan sonra kullanmak istediğiniz yüzeylere yapıştırabilirsiniz. Cam, kağıt, kumaş, karton ve benzeri tüm yüzeylerde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Üzerine yazdığınız yazılar uzun süre belirginliğini korur ve yazılar solmadan silinmeden etiket üzerinde kalır. Etiketleme işini daha hızlı ve kolay hale getiren Tanex etiket fiyatları da oldukça uygun ve toplu halde satıldığı için avantajlıdır.

Tanex Beyaz Etiket Yapışkanı Kuvvetli midir?

Etiketin tek yüzünde güçlü ve kaliteli bir yapışkan yer almaktadır. Diğer yüzünde ise etiketin üzerine yazı yazılabilecek beyaz alan bulunmaktadır. Kendinden yapışkanlı olan kağıt etiketler, birçok yüzeyde kullanılabilecek şekilde üretilmiştir. Yapışkanın güçlü olması sayesinde yüzeylerde uzun süre kalıcılığını sağlamaktadır. Bu etiketlerin yüzeylerde kalıcı olmasındaki en büyük etken kaliteli ve güçlü bir yapışkana sahip olmasıdır. Tanex etiketleri güçlü yapışkanı sayesinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişi verebilir, etiketleme işleminin uzun ve zahmetli tarafından kurtulabilirsiniz. Tanex etiketleri sayesinde toplu olarak edindiğiniz etiketlerinizi dilediğiniz yerde ve yüzeyde pratik olarak ve kolayca kullanabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz vermiş olduğunuz sipariş 1 iş günü içerisinde adresinize güvenli bir şekilde teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2014 Beyaz Etiket 99.1 mm x 38.1 mm
244,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.