Ürün Kodu: 58322
Ürün Barkodu: 8698806200735

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2165 Beyaz Etiket 38.1 mm x 21.2 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 38.1 mm x 21.2 mm
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • Kendinden yapışkanlıdır
  • 1 pakette toplam 6500 adet etiket bulunur
  • 1 sayfada 65 adet etiket bulunmaktadır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2165 Beyaz Etiket 38.1 mm x 21.2 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ürün: Lazer postalama etiketi
Ebat: 38.1 mm × 21.2 mm
Materyal: Yapışkanlı arka yüzey
Boyut: Standart A4
Kullanım amacı : Postalama ve adresleme
Kullanım şekli : Lazerli baskı makinesi
Paket içeriği : 6500 adet

Tanex Tw-2165 beyaz etiket A4 formatına sahip lazer yazıcılarla uyumlu çalışabilen özel bir üründür. A4 formatına sahip olan etiketi lazer özelliği olan  bütün yazıcılarda kullanabilirsiniz. 38.1 mm × 21.2 mm boyutuna sahip olan etiket size geniş bir basım alanı sunar. Geniş basım alanı sayesinde kalite düşüklüğü yaşamadan basım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kalitesiz basımlar postaların üzerinde bulunan yazıların güç okunmasına neden olarak işinizin aksamasına neden olabilir. Yanlış postalanan ürünler karmaşıklık yaratarak işinizin bozulmasına neden olur bu nedenle posta etiketini iyi seçmelisiniz Avansas bu konuda birçok ürün sunuyor. Tanex markası bunlardan biri markanızın özelleştirmek için Tanex markasına ait postalama etiketini kullanabilirsiniz. Tanex markası modern baskı teknolojisine uygun olarak üretim yapan bir firma postalama etiketi bu teknolojiye uyarlanmış ürünlerinden sadece biri marka özelinde bulunan birçok ofis malzemesi bulunuyor. Ofis alanınızın daha konforlu bir hale gelmesi için çalışan marka ofisinize konforu getiriyor. Konforlu çalışma ortamları başarınızı olumlu yönde etkileyerek size yardım eder.

Tanex Tw-2165 Beyaz Etiket Kaliteli midir? 

Tanex Tw-2165 beyaz etiket baskı için özel olarak tasarlanmış bir üründür. Baskı kalitesini bozmadan basım işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Baskı kalitesini bozmadan istediğiniz yazıyı etiketin üzerine kolayca basabilirsiniz. A4 boyutuna sahip olan etiket ideal boyutları sayesinde lazer özelliği bulunan bütün cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışır. Lazer basımı olarak adlandırılan bu sistem daha kaliteli sonuçlar elde etmenizi sağlar. Tanex Tw-2165 beyaz etiketi kullanarak işinizi profesyonel bir şekilde yapabilirsiniz.

Tanex Tw-2165 Beyaz Etiket Zaman Kazandırır mı?

Tanex Tw-2165 beyaz etiket baskı işi ile uğraşanların işini hızlı yapabilmeleri için üretilmiş bir üründür. Kullanıma hazır bir şekilde paketten çıkan etiketi direkt yazıcıya aktararak kullanabilirsiniz. Kullanımı son derece basit olan Tanex Tw-2165 beyaz etiket ile postaların üzerine hızlı bir şekilde basım işlemini gerçekleştirerek zaman kazanabilirsiniz. Markanızın bulunabilir olması için etiket seçiminde hassas olmalısınız doğru kullanılan etiket sloganınızın daha net okunmasını sağlayarak insanların aklına hızlı bir şekilde yer ederek tercih edilebilir olmanızı sağlar. Posta sektöründe ki en büyük etken zaman kaybı yaşamadan üretim yapabiliyor olmaktır üretim yaparken sizi zora sokmayacak ürünleri tercih ederek başarıya giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

Tanex Tw-2165 Beyaz Etiket İdeal Bir Ürün müdür? 

Tanex Tw-2165 beyaz etiket postalama ve dosyalama işlemleriniz için ideal bir üründür. Basıma hazır bir şekilde paketlenen etiketlerden güzel sonuçlar elde edebilmek için lazer özelliğine sahip yazıcılar kullanmanız gerekiyor. Ev tipi yazıcılar için uygun olmayan etiketi sadece ofis ortamında bulunan profesyonel yazıcılar yardımıyla kullanabilirsiniz. Etiket basımı postalama işimin önemli bir kısmını oluşturuyor kaliteli etiketler markanızın büyümesine yardımcı olarak müşteri potansiyelinizin artmasını sağlar. Kaliteli etiketler kullanarak yapılan basım işlemleri alıcılara değer verdiğinizi gösterir kullanılan etiketler markanızın bulunabilirliği ve akılda kalıcı olabilmesi için küçük ama önemli detaylardır. Siz de başarılı bir marka olmak istiyorsanız Tanex markasını deneyebilirsiniz.

Şimdi bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olmak için www.avansas.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinden birinde yaşıyorsanız kargonuz 1 iş günü içinde Avansas güvencesiyle adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2165 Beyaz Etiket 38.1 mm x 21.2 mm
244,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.