Ürün Kodu: 98614
Ürün Barkodu: 4046234835076

Marka : Tchibo

Product State: A0

Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma 10'lu Kapsül Kahve

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 10 adet
  • Yoğunluk: 4/6
  • Kremalı Lezzet
  • Herhangi bir Cafissimo Kapsül Kahve Makinesi ile kullanabilir

Ürün Hakkında

 

Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma 10'lu Kapsül Kahve

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Tchibo Arabica kahve çekirdeklerinden üretilmiştir. Yoğun gövdeli Caffè Crema ile muhteşem aromanın hazzına varın.

Her bir kapsül, bir fincan leziz Caffé Crema rich aroma için gereken ölçüde ince öğütülmüş kahve içerir. Tek yapmanız gereken sadece caffé crema tuşuna dokunmak ve işte muhteşem kahveniz hazır.

Bu muhteşem aromayı muhafaza eden kapsüller sayesinde, her fincanda kaliteli kahve içmenin hazzını yaşayabilirsiniz. Tchibo Cafissimo'nun hava geçirmez kapsülleri bu eşsiz aromayı kahveyi hazırladığınız ana kadar saklar.

Yoğunluk: 4/6

Kremalı Lezzet & Yoğun Gövdeli

Herhangi bir Cafissimo Kapsül Kahve Makinesi ile kullanabilirsiniz.

 

Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma 10'lu Kapsül Kahve

 

Lezzetli bir kahve keyfi için Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma 10'lu Kapsül Kahve benzersiz bir seçenek oluşturur. Kaliteli çekirdeklerden elde edilen kahve, Caffissimo kahve makinenizle uyumlu özel kapsüllerde sunulur ve her fincanda mükemmel bir lezzet deneyimi sunar.

 

Caffè Crema Rich Aroma Nasıl Bir Lezzete Sahiptir?

 

Caffè Crema Rich Aroma, güçlü ve zengin bir kahve türüdür. Yoğun aroması ve dolgun gövdesiyle her fincanda keyifli bir içim sunar. Karamelin yumuşak tatları, hafif meyvemsi notalar ve yoğun bir çikolata tadıyla bu kahve, kahve severler için vazgeçilmez bir seçenektir. Güne güzel başlamanıza ya da gün içerisinde enerjinizi tekrar geri kazanmanıza yardımcı olur. Lezzeti ile ağızlarda benzersiz bir tat bırakır. Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma, yoğun bir tat ve tam gövdeyle birlikte pürüzsüz bir kahve keyfi sunar. 

Yoğun aroması ile kuvvetli bir aroma sunan Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma, zengin kahve çekirdeklerinin bir araya getirilmesi ile elde edilir. Her fincanda daha derin ve keskin bir lezzet sunan ürün kahve molalarının vazgeçilmezidir. Lezzet ve asidite arasındaki dengeli uyum ve tazeliği ile de benzersiz bir kahve deneyimi yaşatır.

 

Caffissimo Kahve Makinesiyle Uyumlu Crema Rich Aroma 10'lu Kapsül Nasıl Kullanılır?

 

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma kapsüllerini kullanmak son derece kolaydır. İlk adım olarak, Tchibo Caffissimo kahve makinesinin su haznesi doldurulur. Daha sonra Caffè Crema Rich Aroma kapsülü kahve makinesinin kapsül bölmesine yerleştirilir makine çalıştırılır. Birkaç dakikada kapsül kahvenin lezzeti fincana ulaşır. Bu pratik kullanımı sayesinde ürün hem ofislerde hem de diğer yaşam alanlarında sıklıkla tercih edilir.

Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma'yı diğer kahvelerden ayıran birçok özellik bulunur. Öncelikle, Tchibo'nun uzun yıllara dayanan deneyimi ve kalite anlayışıyla üretilmiştir. Her kapsül, en taze kahve çekirdekleri kullanılarak üretilir ve paketlenir, böylece taptaze bir lezzet sunar. Ayrıca, Caffissimo kahve makinesiyle uyumlu kapsüller, hızlı ve pratik bir kahve hazırlama deneyimi sunar.

 

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma'nın Lezzeti Nasıldır?

 

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma, yoğun bir tat ve pürüzsüz bir kahve keyfi sunar. Zengin aroması ve mükemmel dengeleyici özellikleriyle her bir fincan, benzersiz bir lezzet deneyimi sunar. Kahvenin yoğunluğu ise 4/6’dır.

 

Tchibo Caffissimo 10'lu Kapsül Kahve Hangi kahve makineleriyle uyumludur?

 

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma, herhangi bir Caffissimo kahve makinesi ile uyumludur. Bu kapsül kahve lezzetini, Caffissimo kahve makineleriyle pratik ve kolay bir şekilde hazırlayabilir, misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

 

Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma Kapsüllerde Kaç Adet Kahve Bulunur?

 

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma, 10'lu kapsül paketi olarak sunulur. Her bir pakette 10 adet kapsül bulunur. Bu sayede, uzun süre taze kahve keyfini yaşayabilirsiniz.

 

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma'nın Özel Bir Karışımı Var mı?

 

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma, Tchibo'nun özel bir karışımıdır. En kaliteli kahve çekirdeklerinin özenle seçilmesi ile, zengin ve yoğun bir aromaya sahip bu benzersiz karışım kapsüller halinde sizlere sunulur, bu sayede rahatlıkla ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma, Tchibo'nun en iyi kahve çekirdeklerini bir araya getirerek mükemmel bir tat deneyimi sunar. Zengin aroma, krema ile dengeli bir kahve deneyimi için ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma'yı Avansas ayrıcalıkları ile hemen satın alarak sınırsız bir kahve keyfine adım atabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tchibo Caffissimo Caffè Crema Rich Aroma 10'lu Kapsül Kahve
101,08 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.