Ürün Kodu: 98615
Ürün Barkodu: 4046234645170

Marka : Tchibo

Product State: A0

Tchibo Cafiss Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Gramaj : 70g
  • Yoğun aroma
  • Yumuşak içim
  • %100 sürdürülebilir tarım ürünüdür
  • Cafissimo kapsül kahve makineleri ile uyumlu

Ürün Hakkında

 

Tchibo Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve

 

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Şimdi geliştirilmiş tarifiyle! İtalyanların zarif damak tatlarına göre hazırlanmış bu eşsiz Espresso lezzetini keşfedin. Espresso elegant yeni tarifi ile size daha da yumuşak bir lezzet sunar. Tchibo Arabica çekirdekleri tek kavurma işleminden özenle geçer, hafif limon ve çikolata aroması ile canlılık kazanır ve gerçek Espresso sevenleri, her seferinde Espresso elegantın verdiği hazzı tekrar yaşamak için cezbeder. Her bir kapsül, bir fincan leziz Espresso elegant için gereken ölçüde ince öğütülmüş kahve içerir.

 

Kapsül, Tchibo Cafissimo cihazına kolayca takılır. Yapmanız gereken sadece seçim tuşuna dokunmak ve işte kahveniz hazır. Bu muhteşem aromayı muhafaza eden kapsüller sayesinde, her fincanda kaliteli kahve içmenin hazzını yaşayabilirsiniz. Diğer sistemlerde, taze öğütülmüş kahvenin içeriğindeki 1000'in üzerinde aroma bileşeni çok hızlı biçimde etkisini kaybederken, Tchibo Cafissimo'nun hava geçirmez kapsülleri bu eşsiz aromayı korur ve kahveyi hazırladığınız ana kadar saklar.

 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve

 

Kapsül kahve; kahve çekirdeklerinin öğütme işleminden sonra kapsül içine sıkıştırılmasıyla hazırlanan tek kullanımlık bir kahve türüdür. Aroması yoğun kahve tercih edenler için son derece uygun olan Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10’lu kapsül kahve, pratik bir şekilde hemen hazırlanır. Taze öğütülmüş kahve çekirdeklerinden hazırlanan kapsül kahve zengin gramaja sahiptir. Kutulu ambalajda bulunan her kapsül kahve tek porsiyondur. Kahvenin hem eşsiz lezzetinde hem de hava geçirmeyen özel ambalaj tasarımı Tchibo kalitesini gözler önüne serer. 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve Aroması Nasıl?

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant kapsül kahve %100 Arabica çekirdeklerinin tek seferde kavrulma işleminden geçerek hazırlanır. İlk yudumda anında hissedilen Arabica çekirdeklerinin yoğun aroma tadı sayesinde Elegant kapsül kahve kahveseverlerin gönlünü fetheder. Yumuşak içimli özel kahvenin aromasında hafif limon tadı ve çikolata dokunuşu oldukça yoğun olarak hissedilir. Her yudumda aynı hazzı veren Tchibo Cafissimo Espresso Elegant ince öğütülmüş kahve içerir. İnce öğütülen kahve çekirdeği mükemmel demleme basıncı sağlar. Böylece kahvenin eşsiz kokusu anında ortamı etkisi altına alır. 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve ile Hangi Kahveler Hazırlanır?

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant kapsül kahveyi markanın Cafissimo kahve makinesinde bulunan tüm kahve çeşitleriyle hazırlayabilirsiniz. Sütün çok köpürtüldüğü latte, cappuccino gibi yumuşak içim kahvelerin yanı sıra flat white, lungo, ristretto gibi süt oranı daha az kahveler yapmak için de Cafissimo Espresso Elegant kapsül kahve tercih edilir. Dilerseniz kahvenizi damak tercihlerinize göre özelleştirebilirsiniz. Krema, fındık, çikolata ya da karamel şurup gibi ilaveler ile Elegant kapsül kahvenin tadını daha yoğun bir hale getirebilirsiniz. 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve Hangi Makinelerle Uyumludur?

 

Tchibo kahvelerinin tamamı sadece markanın çıkardığı kahve makineleri ile uyumludur. Bu durumda Tchibo’nun eşsiz lezzete sahip kahve çeşitlerini sadece Tchibo imzası taşıyan makinelerde kullanabilirsiniz. Tchibo Cafissimo Espresso Elegant kapsül kahve markanın sadece özel serisi olan Cafissimo kapsül kahve makineleri ile uyumludur. Son derece pratik bir şekilde hazırlanan kapsül kahveyi Tchibo Cafissimo kapsül kahve makinesinde çok kısa bir süre içinde zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve Nasıl Muhafaza Edilir? 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10’lu ekonomik paket kapsül kahveler uzun süreli tüketim imkanı sunduğu için uygun koşullarda muhafaza edilmesi son derece önemlidir. Koruyucu atmosferde el değmeden paketlenen kapsül kahvelerin her biri ayrı ambalaja sahiptir. Hava geçirmez kilit sistem ile özel olarak ambalajlanan kahveler her daim taze tüketim imkanı sunar. Ayrıca kutusu açılsa bile diğer kapsül kahveler lezzetini, tazeliğini son tüketim tarihine kadar korur. Cafissimo Espresso Elegant kapsül kahveyi serin, nemsiz ve güneş ışığından uzak ortamlarda güvenle muhafaza edebilirsiniz. Tchibo Cafissimo Espresso Elegant kapsül kahve, kahve makinesinde otomatik olarak delinir. Ürünü kullanmadan önce delmek, patlatmak tavsiye edilmez. 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve Ekonomik mi? 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Elegant kutusu içinde 10 adet kapsül kahve bulunur. Her bir kapsül kahve 8,5 gram gibi son derece zengin porsiyona sahiptir. Tek kullanım için uygun olan kahveler, doğru şekilde muhafaza edildiğinde son kullanma tarihine kadar keyifle içilebilir. Kutulu ambalaj sayesinde ekonomik bulunan Tchibo Cafissimo Espresso Elegant, %100 sürdürülebilir tarım ürünüdür. Hem kaliteli ve sağlıklı hem de bütçe dostu olan Elegant kapsül kahveyi Avansas üzerinden satın alabilirsiniz. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tchibo Cafiss Espresso Elegant 10'lu Kapsül Kahve
101,08 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.