Ürün Kodu: 101998
Ürün Barkodu: 4061445041900

Marka : Tchibo

Product State: A0

Tchibo Cafissimo Barista Espresso Kapsül Kahve 10'lu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Keskin fındık notalı bitter çikolata aroması
  • Geleneksel tamburlu kavurma
  • Sade ya da sütlü
  • Sınırlı sayıda: sadece kısa bir süre için
  • Cafissimo kapsüllü kahve makinelerinde kullanılır.

Ürün Hakkında

Tchibo Cafissimo Barista Espresso Kapsül Kahve 10'lu

Barista Espresso geleneksel tamburlu kavurucu ile işlenmiştir ve yoğun-fındık aromasına sahiptir. Sütlü çeşitler için mükemmel.

Önerimiz:

Bu yoğun Espresso'nun tadını tercihen sade veya süt ile leziz bir Cappucchino, Latte Macchiato veya Flat White olarak çıkarın

Genel Bilgiler 
MarkaTchibo
Ürün AdıTchibo Cafissimo Barista Espresso Kapsül Kahve 10'lu
Üretim YeriAlmanya
Net Gramaj80G
Paket Bilgileri 
Paket Gramajı49G
Ambalaj TürüKapsül Kutu
Paket Ağırlığı129G
Uygun Saklama OrtamıSerin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
İçindekiler 
Kahve çekirdeklerinden üretilmiştir. 
  
Enerji ve Besin Öğeleri 
Ortalama bir yetişkin için Günlük Referans Alım ( RA ) miktarı15g per 100ml
Enerji3 kcal
Yağ<0.1
Doymuş Yağ 
Karbonhidrat<0.1
Şeker<0.1
Protein0.5
Tuz<0.01
Ek Özellikler 
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar 
  
Hazırlama / Tüketim Önerisi 
Cafissimo kapsüllü kahve makinelerinde kullanılır. 

 

 

 

Kapsül kahve; birinci sınıf kahve çekirdeklerinin kavrulma ve öğütme işleminden sonra koruyucu ortamda sıkılaştırıp, paketlenmesi ile hazırlanan tek kullanımlık bir kahve türüdür. Farklı aromalarda ve lezzetlerde hazırlanan Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül kahve 10’lu, çarpıcı notalarıyla kahve severlerin deneyimlemek için heyecan duyduğu ürünler arasında yer alır. Barista Espresso sürdürebilir tarımdan elde edilen özel içeriğiyle doğayı destekler ve yaşam alanlarını korur. Serin, nemsiz ve güneş ışığından uzak alanlarda kapsül kahveyi muhafaza edebilir, son tüketim tarihine kadar ürünü aynı tazelikte keyifle içebilirsiniz. Her damak zevkine uygun yepyeni bir lezzet deneyimlemek için tercihinizi Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül kahve 10’lu ekonomik paketten yana kullanabilirsiniz. 

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso’nun Tadı Nasıl?  

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül kahve keskin fındık notalı bitter çikolata aroması ile kahve severlerin beklentisini olumlu yönde karşılamayı başarır. Değişik lezzetleri deneyimlemek isteyenler için son derece uygun olan Tchibo Cafissimo Barita kapsül kahve, yoğun notalarıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakır. 6 üzerinden 6 yoğunluğa sahip olan Barista Espresso, böylece kahve tutkunlarının aradığı yoğun hazzı başarıyla sağlar. Çikolata ve fındığın mükemmel uyumu her yudumda yoğun bir şekilde hissedilir. Aromalı ve şekerli kahve tercih edenler için uygun olan ürün yumuşak içim olarak da hazırlanabilir. Ayrıca şurup ya da krema ilave ederek çok daha yoğun aromalı bir kahve servis edebilirsiniz. 

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso Kolay Hazırlanır mı?

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül bir kahvedir. Tüm kapsül kahvelerde olduğu gibi zahmetsiz ve kolay bir şekilde hazırlanır. Sadece kapsül kahve makinelerinde yapılabilen Barista Espresso, çok kısa bir süre içinde istenilen kıvam ve yapıda servis edilebilir. Ayrıca ürünü sunarken fındık, karamel ya da kestane şurup ilavesi yapabilirsiniz. 

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso ile Hangi Kahveler Yapılabilir?

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül kahve ile hemen hemen tüm kahve çeşitlerini kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Yoğun fındık ve anında ortamı etkisi altına alan çikolata aroması hem sütlü hem de sert kahve çeşitlerini hazırlamak için oldukça uygundur. Espresso, lungo, flat white, ristretto gibi süt oranı az, kavrulmuş kahve miktarı yüksek kahve türlerini hazırlayarak kesin fındık ve çikolata aromasını her yudumda doyasıya hissedebilirsiniz. Köpürtülmüş süt ile hazırlanan latte ve cappuccino kahve türleri için de uygun olan Barista Espresso böylece daha yumuşak içimli olarak da servis edilebilir. Latte macchiato, mocha gibi kahve türlerini de Barista Espresso ile Tchibo Cafissimo kapsül kahve makinesinde kolaylıkla yapabilirsiniz. 

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso Hangi Makinelerde Kullanılır?

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül kahve özel bir tasarım ambalajına sahiptir. Standart ölçülerden farklı olan boyutları sayesinde Barista Espresso sadece Tchibo Cafissimo kapsül kahve makineleri ile uyumludur. Cihazın yuvasına uygun ebatlarda tasarlanan alüminyum ambalaj, koruyucu atmosfer altında paketlenir. 

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso Ekonomik mi? 

 

Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül kahve 10’lu ekonomik paketiyle dikkat çeker. Her biri ayrı olarak paketlenen kapsül kahveler tek bir kutu içinde ambalajlanır. Özel kutularda 10 adet Barista Espresso kapsül kahve bulunur. Tek kullanımlık olan her bir kapsül kahve 80 gramdır. Böylece son derece lezzetli bir kahve hazırlayabilirsiniz. 10 ayrı kahve hazırlanıp, sunulmasına olanak tanıyan ekonomik paket uzun süreli tüketim imkanı sunarak, bütçenizi korur. Lezzetiyle damaklarda eşsiz bir haz bırakan, yoğun aromalı Tchibo Cafissimo Barista Espresso kapsül kahve 10’lu ekonomik paketi Avansas üzerinden inceleyerek, hemen satın alabilirsiniz. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tchibo Cafissimo Barista Espresso Kapsül Kahve 10'lu
110,28 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.