Ürün Kodu: 98616
Ürün Barkodu: 4046234947571

Marka : Tchibo

Product State: A0

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 10 adet
  • Yoğun ve aromatik filtre kahve
  • %100 sürdürülebilir tarım ürünüdür
  • Cafissimo kapsül kahve makineleri ile uyumlu

Ürün Hakkında

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Yoğun aromalı eşsiz filtre kahve lezzeti. Bu eşsiz lezzete ulaşmak için tek yapmanız gereken sadece filtre kahve tuşuna dokunmak ve işte muhteşem kahveniz hazır.

Bu muhteşem aromayı muhafaza eden kapsüller sayesinde, her fincanda kaliteli kahve içmenin hazzını yaşayabilirsiniz. Tchibo Cafissimo'nun hava geçirmez kapsülleri bu eşsiz aromayı kahveyi hazırladığınız ana kadar saklar.

 

Cafissimo Kapsüllerinin Özellikleri:

 

Her bir paket 7,5 g'dan oluşan 10 Kapsül içerir.

Tek bir posiyonuyla kullanıma hazırdır, böylece hızlı bir şekilde kahvenizi hazırlayabilirsiniz.

Hava geçirmez kilidi sayesinde her zaman taze aromasıyla kahve keyfinize keyif katar.

Caffè Crema Vollmundig kapsülün mükemmel demleme basıncı için Cafissimonuzun sarı tuşuna basınız.

 Yogun ve aromatik filtre kahve 

Herhangi bir Cafissimo Kapsül Kahve Makinesi ile kullanabilirsiniz. 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve

 

Yoğun ve aromatik tada sahip olan Tchibo Cafissimo Coffee, sizler için eşsiz bir filtre kahve keyfi sunar. Taze aromatik tadı muhafaza eden kapsüller sayesinde, her fincanda taze ve kaliteli kahve keyfine varabilmeniz mümkündür. Her kapsül içerisinde 7,5 gram kahve bulunur. Paket içerisinde ise toplamda 10 kapsül mevcuttur. Her bir kapsül, tek bir porsiyona eşit olduğundan dolayı bir paketten toplam 10 kere kahve yapılabilir.

 

Tchibo Kapsül Kahve Nedir?

 

Tchibo kapsül kahve tek kullanımlık olması bakımından yapımı kolay olan çeşitlerden biridir. Kahve içmek istediğiniz anlarda, sizin için özel olarak ayarlanmış gramajlar sayesinde kolaylıkla taze kahvenize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Tchibo kapsül kahveleri %100 sürdürülebilir tarım ürünüdür. Böylelikle kahve yaptıktan sonra oluşan kapsül artıkları da doğada çözülebilir.

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve Nasıl Kullanılır?

 

Tchibo Coffee Intense Aroma Kapsül Kahve, her kahve makinesinde kullanılamaz. Bunun için özel kapsül makinesinin olması gereklidir. Piyasaya çok sayıda markanın kapsül kahve makinesi olsa da Tchibo kapsül kahveler yine aynı markaya ait olan herhangi bir Cafissimo Kapsül Kahve Makinesi ile kullanılabilir. Kapsül kahve makineye konularak, tek tık ile çalıştırılır. Sonrasında ise kısa sürede kahveniz hazırlanır. Aynı zamanda süt haznesi bulunan Cafissimo Kapsül Kahve Makinesi çeşitlerine sahipseniz, makineye zevkinize göre biraz süt de ekleyebilirsiniz.

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve’de Aromayı Korumak için Neye Dikkat Etmek Gerekir?

 

Kahve tüketme alışkanlıkları ne kadar sık olursa olsun, gün içerisinde tüketilmeyen kahveler havayla temas ettiğinden dolayı zamanla bayatlar. Bayat çekirdeklerin aromasında ve tadında bozulmalar meydana gelir. Fakat Tchibo Coffee Intense Aroma Kapsül Kahve, hava geçirmez kapsülü sayesinde aromasını kahve hazırlanana kadar saklar. Bu sayede istediğiniz yoğun ve aromatik kahve tadını sizlere sunar. Aynı zamanda her kapsül tek kullanımlık olduğundan dolayı, açılan kapsülü bayatlamadan hemen tüketmelisiniz ve aromayı korumak için hava ve sıvı temasından uzak tutmalısınız.

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve’nin Avantajları Nelerdir?

 

Tek kullanımlık Tchibo Coffee Intense Aroma Kapsül Kahve’nin en büyük avantajı her zaman taze kahve sunmasıdır. Fakat bunun yanı sıra kahve yapım aşamasında doz ayarı, çekirdek çekme ya da kavurma işlemleri ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Tek bir porsiyon için özel olarak ayarlanan kapsüller sayesinde, doğru oranda ve pratik bir şekilde yapılmış kahvelerinize ulaşabilirsiniz. Bu sayede bir fincanın her yudumunda kahvenin aromasını en yoğun şekilde alabilirsiniz.

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve’nin Lezzet Profili Nasıldır?

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu kapsül kahvenin yoğunluğu dörttür. Keskin baharatlı bir lezzeti ve yoğun bir aroması vardır. Bundan dolayı kahve tadına doymak isteyen ve ağır kahve sevenlerin en çok tercih ettiği kapsül kahve çeşitlerinden biridir. Aynı zamanda kilitli kapsüller sayesinde de bu yoğun ve sert baharatlı aroma her zaman korunur.

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve Kaliteli mi?

 

Tchibo Coffee Intense Aroma Kapsül Kahve, hazırlanırken sizlere eşsiz bir lezzet sunmak adına en iyi çekirdekler seçilerek, ayrılır. Yüksek kaliteli kavurma işlemi ile çekirdekler yanmadan kıvamından kavrulur. Ambalajlama aşamasında ise kapsüllerin asla hava geçirmediğine emin olunur. Aynı zamanda tüm işlemler hijyen standartlarına da uygun şekilde sürdürülür. Bundan dolayı Tchibo Coffee Intense Kapsül Kahve, kaliteli kavrulmuş çekirdekleri ile leziz bir aroma sunar.

 

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve Tazeliğini Uzun Süre Korur mu?

 

Tchibo Coffee Intense Aroma Kapsül Kahve hava almayan ambalajları sayesinde uzun süre tazeliğini koruyarak saklanabilir. Fakat kutu üzerinde yazan son kullanma tarihine dikkat edilmelidir. Son kullanma tarihi geçmeden ürünün tüketilmesine özen gösterilmelidir. Bu yüzden günlük tüketim miktarınıza uygun, satın alma seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Tchibo Coffee Intense Aroma Kapsül Kahve’nin yoğun aroması ve enfes kahve lezzeti ile keyifli bir gün geçirmek için Avansas ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. 

 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tchibo Coffee Intense Aroma 10'lu Kapsül Kahve
101,08 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.