Ürün Kodu: 101233

Tepsi İçi Amerikan Servis - Kendi Tasarımını Yükle

213,60 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Amerikan Servis Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Kendi tasarımını yükle ürünü
  • Kaliteli baskılar için 300 Dpi yüklenmelidir

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kağıt Cinsi
Adet

Ürün Hakkında

Amerikan Servis Kağıdı Nedir?

Amerikan servis kağıdı genellikle yemek servis masalarında kullanılan, kullan at şeklinde tercih edilen, çoğunlukla restoranların ve gıda işletmelerinin kullandığı bir üründür. Yalnızca restoranlar değil, evinizde de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu nedenle ev-mutfak kategorisinde de oldukça tercih edilir. Müşteriyi bekletmemek ve hızlıca servis edebilmek için oldukça kullanışlı ürünlerdir. Amerikan servis kağıdı, müşterilerinize firmanızın reklamını yapma fırsatı da sağlar.

Aynı zamanda, gıda işletmenizde bu servis kağıtlarını menü olarak da kullanabilirsiniz. Bu sayede masraflı menü tasarımlarına gerek kalmadan pratik bir şekilde pazarlamanızı yürütebilirsiniz. Temizlemeyle zaman kaybetmeden servis hızınızı da artırabilirsiniz. Servis kağıtlarınız; tercih ettiğiniz kağıt türü ve gramajlarında, istediğiniz baskı ve desende tasarlanabilir. Etkili bir reklam aracı olan Amerikan servis kağıdı işletmeniz için güzel bir pazarlama materyalidir. Bu nedenle müşterilerinizle kurduğunuz ilk temaslarınızdan birisidir. Temiz, pratik ve zaman kazandırıcı olan Amerikan servis modellerini tercih edebilirsiniz.

Amerikan Servis Modelleri Nelerdir?

Amerikan servis modelleri tepsi içi ve tepsi altı olarak iki çeşitte bulunmaktadır. Hem kullanışlı hem de ekonomik olan Amerikan servis kağıdında, kullanılan kağıt olarak kraft (70 gr) ya da parlak kuşe kağıt (90 gr) tercih edilebilir. Parlak kuşe kağıt kullanımı, kağıdın yapısı nedeniyle şık bir görünüm sağlayabilir.

Bu nedenle Amerikan servis kağıdı üzerinde kullandığınız bilgiler müşterilerinizin aklında daha kalıcı olabilir. Kraft kağıt ise tasarım ve görüntü olarak işletmenizin konseptine göre daha ilgi çekici olabilir. Çevre dostu özelliğiyle kraft kağıt kullanılan Amerikan servis kağıdı, işletmenize farklı bir imaj kazandırabilir. Amerikan servis modelleri:

Siyah Amerikan Servis (Tek Renk)

Servis kağıdınızda renk ve tasarım konusu işletmenizin konseptine göre değişiklik gösterebilir. Siyah bir Amerikan servis kağıdı koyu renk dekorasyonlara sahip bir işletmede ya da evinizde güzel bir uyum ve asil bir görünüm sağlayacaktır.

Özel Baskılı Amerikan Servis

İşletmenize ait bir görsel, tanıtım ürünü ya da menü tasarımı gibi seçenekleri servis kağıdında kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu sayede Amerikan servis kağıdının reklam aracı özelliğini etkin bir şekilde kullanmış olursunuz.

Kraft Amerikan Servis

Kraft servis kağıdı, hem görünüm hem de çevreci bir imajla işletmenize çevre dostu özellikler sağlayabilir.

Amerikan Servis Baskı Nasıl Yapılmaktadır? Özellikleri Nelerdir?

Amerikan servis baskı da diğer baskı ürünleriyle benzer aşamalara sahiptir. İşletmeniz için tercih ettiğiniz tasarım seçmiş olduğunuz ölçülere göre kağıda aktarılır. Kağıda aktarma ve baskı aşamasının ardından vermiş olduğunuz adetteki ürünler eşit şekilde, eşit ölçülerde kesilip düzenlenir. Baskı kağıdı kalitesi ve kullanılan boya ile görsellerinizin canlılığı şık bir tasarıma sahip olmanız için önemli faktörlerdendir.

Eğer kullanılan kağıt kalitesizse yemek esnasında kağıda temas eden herhangi bir sıvı ürün, servis kağıdının dağılmasına yol açacaktır. Bu nedenle kullanılan kuşe ve kraft kağıtların kalitesi büyük bir öneme sahiptir. Her ne kadar kullan at bir ürün olarak kullanılsa da işletmenizin imajı için bunlara dikkat edilmelidir. Kurumsal kimliğinizin ön plana çıkmasında önemli bir araç olan Amerikan servis, üzerinde dikkatli şekilde durulması gereken bir materyaldir.

Amerikan Servis Ölçüleri Nedir?

Her işletmenin talep ettiği doğrultuda Amerikan servis kağıdı ölçüleri değişebilmektedir. Standart 32x45 cm ve tepsi içi olarak geçen 20x29 cm ebatlarında tercih edilmektedir.

Amerikan Servis Fiyatları Ne Kadar?

Seçmiş olduğunuz kağıt türü, ebat, adet, baskıda kullanılacak renkler ve tasarıma göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Uygun ve avantajlı fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.