Ürün Kodu: 65713
Ürün Barkodu: 4042448910301

Marka : Tesa

Product State: A0

Tesa 55587 Merdiven Kaydırmaz Bant Şeffaf 25 mm x 5 m

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Son derece güçlü ve dayanıklı bant
  • Suya, sıcaklığa, UV ışınlarına ve temizlik maddelerine dirençlidir
  • Elle yırtılabilir
  • En güçlü yapışma

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Tesa 55587 Merdiven Kaydırmaz Bant Şeffaf Özellikler
TürMerdiven Kaydırmaz Bant
Uzunluk5 m
Bant Eni25 mm
Yapışkan TürüAkrilik
RenkŞeffaf

Merdivenler ve rampalar genelde mermer, ahşap, cam vb. gibi malzemelerden yapılmaktadır. Oldukça kaygan bir yapıya sahip olan bu malzemeler yağmur ve kar gibi doğa olaylarıyla karşılaştıklarında daha kaygan bir hale gelmekte ve insan sağlığı için tehlike oluşturmaktadır. Soğuk havalarda buzlanma tehlikesi bulunan merdiven ve rampa gibi zeminler buzlandığı zaman yürümenin hatta ayakta durmanın bile zor olduğu ortamlar haline gelir.

Tesa 55587 Merdiven Kaydırmaz Şeffaf Bant Uygulaması Zor mudur?

Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant kullanımı ve zemine uygulaması oldukça kolaydır. Uygulama yapılacak zeminin öncelikle iyi temizlenmesi gerekmektedir. Uygulama yapılacak zeminde yağ, su, kir, çamur bulunmamalıdır. Temizlenen uygulama yüzeyi mutlaka kuru olmalıdır. Uygulama yapılan alan doğru bir şekilde ölçülmeli ve Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant uygun ölçülerde kesilmelidir. Aynı zamanda elle yırtılabilen yapıya sahip olan bant makas kullanılmadan dahi uygulanabilir. Kesildikten sonra zemine uygulanması için yapışkanın bulunduğu kısımdaki koruyucu folyo çıkarılmalı, temiz ve kuru olan zemine yapıştırılmalıdır. Yapıştırma işlemi uygulandıktan sonra zemine iyice bastırılmalı ve hava boşluğu kalmamalıdır. Uygulama yapıldıktan sonraki birkaç saatlik sürede su temasının olmamasına özen gösteriniz.

Tesa 55587 Merdiven Kaydırmaz Şeffaf Bant Dayanıklı mıdır?

Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant özellikleri hem iç ortamda hem de dış ortamda kullanıma uygun şekildedir. Zorlu hava şartlarına dayanıklı yapıda olan kaydırmaz şeffaf bant her ortamda kullanılabilir. Elle yapıştırıp elle sökebileceğiniz Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant oldukça güçlü bir yapışkana sahiptir. Yürürken ayakkabınızın takılması ya da sürtmesi ile birlikte herhangi bir sökülme, kopma gerçekleşmez. Dış ortam ve iç ortamda uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz merdiven kaydırmaz şeffaf bant sayesinde olumsuz kazaların önüne geçeceksiniz. Kimyasallara ve tuzlu suya karşı da dayanıklı olan yapısı sayesinde temizleme işlemlerinde dahi herhangi bir deforme yaşamazsınız.

Tesa 55587 Merdiven Kaydırmaz Şeffaf Bant Toz Toplar mı?

Sağlığa olumsuz etkisi bulunan toz taneleri aynı zamanda görünüm olarak da hiç hoş olmayan bir yapıdadır. Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant, kaymaz bir yapıya sahip olduğundan dolayı çoğu kişi bantın toz tutacağını ve kirli duracağını düşünmektedir. Ancak Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant toz tutmaz. Kimyasal ürünlere karşı dayanıklı olması sebebiyle de kolayca silinebilir ve temizlenebilir. Suyla temas eden yüzeyin yapışkanlı olmaması sebebiyle yapışkanının sökülmesi, deforme olması ya da yırtılması söz konusu değildir. Şeffaf olması sebebiyle kir ve tozun kötü bir görüntü oluşturacağı Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant toz tutmayan özellikte olduğu için uygulama üzerinden yıllar geçse dahi ilk günkü rengini ve yeniliğini korur.

Tesa 55587 Merdiven Kaydırmaz Şeffaf Bant Kaygan Zeminlerde İşe Yarar mı?

Kaygan zeminlerde kullanılmak ve insan sağlığını korumak amacıyla üretilen Tesa merdiven kaydırmaz şeffaf bant kaygan zeminlerde maksimum koruma ve sürtünme sağlar. Ayakkabıların kaygan zeminler üzerinde kaymasını ve sizlerin düşerek yaralanmasını engeller. Merdivenlere dilediğiniz şekilde ve dilediğiniz sayıda uygulama yapabilirsiniz. Elle yırtılabilir yapıda olan kaydırmaz şeffaf bant uygulaması oldukça basittir. Buz tutan ve ıslanan zeminlerde sürtünme kuvveti sağlayan merdiven kaydırmaz şeffaf bant sayesinde güvenliğiniz had safhada olacak. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tesa 55587 Merdiven Kaydırmaz Bant Şeffaf 25 mm x 5 m
364,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.