Ürün Kodu: 54495
Ürün Barkodu: 8697713220720

Marka : UK Ulaş

Product State: A0

Uk 072 Tediye Makbuzu Otokopili

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kağıt gramajı 54gr
  • 2x50 nüsha
  • 13,70 cm x 19 cm ebatlarında
  • 100 yaprak (50+50)
  • 5 yıl raf ömrü

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uk Tediye Makbuzu Otokopili Özellikleri
Kâğıt Kalitesi1.sınıf
Kâğıt Gramajı54 g
Nüsha Sayısı2x50
Yaprak Sayısı100 (50+50)
Ebatlar13.7 cm x 19 cm
Raf Ömrü5 Yıl
Saklama Süresi10 Yıl
Ek ÖzelliklerOtokopili

UK tediye makbuzu muhasebe işlemlerinizi kaliteli ve kolay bir biçimde kayıt almanıza olanak tanır. Avrupa’nın en iyi kâğıdından üretilen, birinci sınıf kâğıt kalitesi, 13.7 x 19 cm boyutlarındaki tediye makbuzu sayesinde rahat bir şekilde kayıt tutmanızı ve kaliteli yapısı sayesinde kullanım süresinin uzun olmasını sağlar. İşlediğiniz kayıtların alt sayfaya geçerek, kopyasının tutulmasına ya da karşı tarafa verilmesine yardımcı olan otokopili özelliği ile işlediğiniz kaydın kopyası için bilgileri tekrar başka bir yere yazmanıza gerek kalmaz. Uk tediye makbuzunun otokopili özelliği asıl nüshaya yazılan tüm yazıların kopya nüshaya da geçerek işlemlerin hızlıca yapılmasını sağlar. 1 adet asıl ve 1 adet kopya nüshaya sahip olan tediye makbuzunun hem kullanımı pratiktir hem de işlevseldir. 50 sayfa kopya ve 50 sayfa asıl nüshalar olmak üzere toplam 100 sayfası bulunur. Kayıtlarınızın güvenle ve pratik bir şekilde tutulup, saklanmasına yardımcı olur.

Uk Tediye Makbuzunun İçeriği Anlaşılır mı?

Firmanız için tasarlanmış olan basit ve anlaşılır içeriğe sahip Uk tediye makbuzu pratik kullanımı sayesinde pek çok işletme tarafından ilgi görüyor. Firmanızda henüz muhasebe departmanı bulunmuyorsa, işlerinizi kendiniz ya da yardımcınız yürütüyorsa Uk tediye makbuzu ile işlemlerinizi kolaylıkla kayıt almanıza olanak tanır. İşletmeniz için basit çözümler geliştirerek hem zaman tasarrufu hem de iş gücündeki aksamaların önüne geçen tediye makbuzunun içeriği de net bir şekilde tasarlanmıştır. Tediye makbuzunda nakit ya da çek seçeneğinin bulunmasının yanı sıra ücretin tahsil edildiği kişinin ad soyad bilgileri ve tahsil edilen ücretin yazı ile yazılabilmesini sağlayan geniş alan seçeneği bulunuyor. Banka ismi, varsa çek numarası, hesap numarası, vade ve tutar gibi yazılması gereken bilgilerin sıralandığı bölümler yer alıyor. Böylece hiçbir noktayı atlamadan, ihtiyaç duyulan tüm bilgilerin doldurulmasını sağlar. Ücreti alanın ad, soyad ve adres bilgilerinin yer aldığı Uk tediye makbuzunun kaşe ve imza bölümü yaptığınız anlaşmanın teyit altına alınabilmesini vadeder. Yasal olarak tutulması zorunlu bilgileri rahatlıkla ve pratik bir şekilde tutmanıza yardımcı olur. Uk tediye makbuzunun sahip olduğu otokopili özelliği ile yapılan işlemin bir diğer kopyasını da karşı tarafa verilmesini sağlar. İş süreçlerinizde herhangi bir noktayı unutmanıza veya eksik bırakmanıza olanak tanımayan bu tediye makbuzu ile ticaretiniz güvenli hâle gelir.

Uk Tediye Makbuzu, Tahsilat Makbuzu Yerine Kullanılır mı?

Ticari işlerinizde kullanabileceğiniz Uk tediye makbuzu, verdiğiniz hizmete karşılık olarak karşı tarafın ödediği ücrete ilişkin bilgileri içerir. Bu bilgileri kullanırken çek ya da nakit ödeme ile yapılmışsa işaretlemeye olanak tanır. Uk tediye makbuzu sadece ödeme yapan tarafın kesebileceği bir araç olarak karşımıza çıkar. Tediye makbuzu hazırlanırken ücreti ödeyen firma ile makbuzu hazırlayan firmanın aynı olması önem arz eder.

Uk Tediye Makbuzu Uzun Süre Saklanabilir mi?

Ticari süreçlerinizde kullanabileceğiniz Uk tediye makbuzunun uzun ömürlü olması, işlemlerinizi düzenli bir şekilde kayıt altına almanıza, arşivleyip saklamanıza olanak tanır. Rutin kontrol ve denetim süreçlerinde herhangi bir problem olmadan, üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirdiğinize dair kanıtları içerir. Aynı zamanda dolap içi çekmecelerde, kolilerde ya da raflarda kolaylıkla saklayabilmenizi sağlayan hafif, kullanışlı ve uygun ebatlardaki yapısı sayesinde geçmiş kayıtlarınıza anında ulaşabilirsiniz. Uk tediye makbuzunun raf ömrü beş yıl, saklama süresi ise on yıldır. Bu süre zarfında kayıtlarınızın zarar görmemesi için aşırı sıcak ve güneş ışınlarının direkt geldiği ortamlardan ve nemli alanlardan korunması gerekir. Böylelikle arşivleme açısından sizlere büyük avantaj sağlar.

Sizler de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, detaylı içeriği bulunan ve birinci sınıf malzeme ile üretilen size en uygun Uk tediye makbuzunun fiyatlarını görebilir ve istediğiniz sayıda tercih edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde bulunuyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uk 072 Tediye Makbuzu Otokopili
54,12 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.