Ürün Kodu: 70557
Ürün Barkodu: 8680177660041

Marka : UK Ulaş

Product State: A0

Uk Adisyon Fişi 50 Yaprak 9 cm x 16.5 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kağıt gramajı 48gr
  • 1x50 nüsha
  • 9 cm x 16,50 cm ebatlarında
  • 50 yaprak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uk Adisyon Fişi Özellikleri
Ebat9 x 16.5 cm
Yaprak Adedi50 yaprak
Nüsha Sayısı1
Kağıt Gramajı48 gr.
Dış Kapak MateryaliKarton

Adisyon fişinin, ödeme esnasında kayıt cihazı kullanmayan lokanta, kafeterya ve pastane gibi küçük işletmelerde düzenlemesi ve kayıt altında tutulması zorunludur. Uk adisyon fişi özellikleri ile kullanıldığı her işletmede ihtiyacı karşılar. 50 yaprak kapasitesi uzun süre kullanıma uygundur. Kaliteli kâğıdı, kolay kullanımı ve ekonomik olması ile dikkat çeker. İşletmenizde profesyonel bir yönetim oluşturmak ve müşteri siparişlerini hatasız takip etmek için tercih edebilirsiniz.

Uk Adisyon Fişi Kaliteli Midir?

48 gram, 50 yaprak kaliteli kâğıt üzerine tasarlanan fiş yasal zorunluluğun gerektirdiği tüm özelliklere sahiptir. Her bir kâğıt yaprağı matbaalarda fiş için basılan sıradan kâğıt kalitesinden çok yüksektir. Bir işletmede müşteriye verilen hizmetin ardından düzenlenen fiş üzerinde yer alması gereken ürün adı, adedi ve ödeme tutarının yer alacağı bölümler bulunur. Masa no bölümüne adisyonun düzenlendiği masa numarası yazılarak fişler arasında oluşan karmaşıklık önlenir. Adisyonun kesildiği tarihin yazılması için belirlenen tarih kısmı bulunur. Alt kısımda toplam sipariş tutarının kaydedileceği bir alan vardır. Kaliteli kâğıdı tükenmez, kurşun gibi birçok farklı kalem türü ile yazı yazmayı kolaylaştırır. Numaralandırılmış fiş, işletme için sipariş izlenebilirliği sağlar. Bu şekilde kayıt altına alınan fişler, bir sipariş üzerinde sıkıntı yaşanması durumunda çözüme kavuşturulmasına yardımcı olur. Fişin siparişler arasında sağladığı düzen, hizmet verilen alanda müşterinin de memnun kalmasını sağlar. Tasarımı ve düzeni, farklı alanlarda hizmet veren sektörlere uygundur. İşletmenizde fiş düzenleyerek oluşan sorunlara kalıcı ve hızlı çözümler üretebilir, satışlarınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Uk Adisyon Fişi Kullanımı Kolay mıdır?

Adisyon fişi sipariş tutarını hesaplayan cihazların olmadığı küçük işletmelerde satış tutarını hesaplayan ve kayıt altına alan personel için yardımcıdır. Fiş ile siparişlerin müşteriye ulaşmasına kadar geçen süreç personel tarafından verimli yönetilir. Fiş üzerinde ürün cins, miktar ve adedinin belirtildiği 3 sütun bulunur. Anlaşılabilir, sade tasarımı sayesinde personel tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Geniş boyutu detaylandırmak istenen sipariş için yeterli yazı alanı sağlar. Sayfa düzeni sipariş için gerekli standart bilgilerin kolayca aktarılmasını sağlar. Sırt kısmına yapıştırıcı ile tutturulmuş sayfaların koparılması oldukça kolaydır, hizmet sektöründe işlerin hızlı ve akıcı ilerlemesine yardımcı olur. Dışta bulunan karton kapak, adisyon fişlerinin gevşek durmasını ve dağılmasını önler. Ayrıca sırt kısımdan kolayca ayrılan fiş, kâğıt ve üzerindeki bilgilerin zarar görmesini engeller. Üst kısmında yer alan boşluğa işletme bilgileri işlenerek adisyon fişi kişiselleştirilebilir. İşletmeye ait mühür ve damga kullanılabilir. Sizler de işletmenizde Uk adisyon fişi kullanarak satışlarınızı rahatlıkla belgelendirebilir veya siparişlerinizi kayıt altına alabilirsiniz.

Uk Adisyon Fişi Boyutu İdeal midir?

Tek bir fiş üzerinde 16 adet ürün siparişi listelenebilir, 9 x 16.5 cmboyutu ile işletmeler için ideal bir seçimdir. Karmaşık olmayan, kolay anlaşılır sayfa düzeni ve geniş yazı alanı siparişlerin kayıt altına alınmasını kolaylaştırır. Boyutu oldukça kullanışlıdır, hafiftir. Rahatça saklanabilir ve taşınabilir. Fiş üzerindeki satırların aralıkları yazmayı kolaylaştıracak şekilde belirlenmiştir. 50 yaprak sayfa sayısı ile oldukça ekonomiktir, uzun süre kullanılabilir.

Sizler de Uk adisyon fişi fiyatları için sitemizi ziyaret edebilir, işletmenizde müşteri siparişlerini kolaylıkla yöneteceğiniz fişleri avansas.com üzerinden sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uk Adisyon Fişi 50 Yaprak 9 cm x 16.5 cm
24,30 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.