Ürün Kodu: 73384
Ürün Barkodu: 68690504081755

Marka : Ülker

Product State: A0

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Kek 35 gr 24'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 24'lü paket 
  • Ev yapımı lezzetinde
  • Kakaolu kek 
  • Dankek Pöti 

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Kek 35 gr 24'lü Paket Özellikleri
MarkaÜlker
Miktar24'lü paket
Ağırlık35 gr
ÜrünDankek Pöti
İçerikKakaolu kek
TatEv yapımı Lezzetinde

Ülker markasının sunmuş olduğu Dankek Pöti kakaolu olarak standart tadı ve içerdiği malzemelerle lezzetinin farkını ortaya koymuştur. Kakaolu kek, her yaştaki kişinin severek tüketebileceği bir içeriğe sahiptir. Dankek Pöti, ısırıldığı anda ağızda dağılma hissi uyandırır ve damakta güzel bir tat bırakır. Bu ürünü isterseniz ikramlık olarak isterseniz minik atıştırmalık olarak görebilirsiniz. Kek, tatlı ihtiyacınızı da gidermeye yardımcı olacaktır.

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Kek Avantajları Var mıdır?

Ülker Dankek Pöti kakaolu kek özellikleri, damak tadına en uygun biçimde olacak şekilde hazırlanmıştır. Kekin yumuşak yapısı ve ağızda dağılan yapısı damakta güzel bir tat bırakmaktadır. Çoklu olarak satılması ve tekli satışlarından daha uygun fiyata gelmesi alıcıya büyük avantaj sağlamaktadır.

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Kek Damak Tadına Hitap Eder mi?

Ülker Dankek içeriğinde bulunan kakao oranı damak tadına uygun olacak biçimde ayarlanmıştır. Baymayan, ısırıldığında ağızda dağılan yumuşak bir yapısı vardır. Tıpkı evde hazırlanmış gibidir. Atışmalıklar denildiğinde en çok tercih edilen üründür. Çoklu paket olarak alındığında bir misafir geldiğinde anında servis yapabilirsiniz.

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Kek Ne Zaman Servis Edilir?

Ülker Dankek bir misafir geldiğinde ikramlık olarak sunum yapabilirsiniz. Çay veya kahvenin yanında ikram edebilirsiniz. Canınız tatlı istediğinde bir paket kekle bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Acıktığınızda tüketebilirsiniz. İşe giderken açlığınızı bastırmak için tüketebilirsiniz. Toplantı arasında yemek yemeğe vaktiniz yoksa tüketebilirsiniz. Ders arasında tüketebilirsiniz. Tatlı olması, aç karnına tüketilmesi anında mide bulantısı yapmaz. Aksine açlığı bastırır. Günün her saatinde tüketilebilir. Hafif bir yiyecektir. Çoklu paketler olarak aldığınızda isterseniz çantanıza koyar istediğiniz an istediğiniz yerde tüketirsiniz, isterseniz evde muhafaza ederek misafirlere ikram eder veya her canınız istediğinde açıp yiyebilirsiniz.

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Kek Bozulur mu?

Ülker Dankek kapalı ambalajlarla satışa sunulmaktadır. Bu sebeple ürünlerin bozulması gibi bir sorunla karşılaşması söz konusu değildir. Kekin içeriğinde özenle seçilmiş malzemeler sayesinde büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Keklerin paketler halinde hazırlanmasının amacı, her daim tazeliğini koruması ve istenilen anda en taze şekilde tüketebilmektir. Ambalajı açmadığınız sürece uzun süre bozulma, küflenme gibi problemlerle karşılaşamazsınız. Bu sebeple her açtığınız pakette aynı tazeliği sizlerde fark edeceksiniz. Atıştırmalık kekler tercih edilen en önemli faktör bayatlamamasıdır. Kakao oranı kıvamda olan bu kek, damak tadına en çok tercih edilenlerdendir.

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Doyurucu mudur?

Ülker Dankek kakao aroması ile damak tadına en çok uyum sağlayan kekler arasındadır. Bunun yanı sıra kekin asıl kıvamını oluşturan malzemeleri sayesinde damakta bıraktığı lezzet, tekrar tekrar yeme isteği uyandıracaktır. Bu özenle seçilmiş malzemeler aynı zamanda tok tutmayı da sağlamaktadır. Kek evde bulundurulması gereken veya çantanızda bulundurmanız gereken bir atıştırmalıktır. Çocuk gruplarına da hitap etmektedir. Çocukların tatlıyı çok sık tüketirler. Bu sebeple çocukların dişlerini korumak için, tatlı ihtiyacını gidermek için sizler de bu kakaolu kekleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda çocuklar acıktığında açlığını bastırmak için de bir paket kek verebilirsiniz. Ülker Dankek Pöti kakaolu kek fiyatları da oldukça ekonomiktir. Tekli satışlarına göre çoklu paket almak sizlere bir avantaj kazandıracaktır. Böylelikle hem bütçeden tasarruf edeceksiniz hem de bu lezzetli atıştırmalığı dilediğiniz an yiyebileceksiniz. Sizlerinde damak tadına uygun ise hemen sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ülker Dankek Pöti Kakaolu Kek 35 gr 24'lü Paket
Birim Fiyat = 4,48 TL
107,52 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.