Ürün Kodu: 69453
Ürün Barkodu: 4902778707548

Marka : Uni-Ball

Product State: A0

Uni-ball Ub-200 Vision Elite Roller Kalem 0.8 mm Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.8 mm çelik uç
  • Uni özel mürekkebi
  • Ergonomik tasarım
  • Suya ve ışığa dayanıklı mürekkep

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uni-ball Ub-200 Vision Elite Roller Kalem 0.8 mm Mavi Özellikleri
0.8 mm Çelik Uç
MürekkepUni Özel Mürekkebi
RenkMavi
TasarımErgonomik Tasarım
Mürekkep TipiSuya ve Işığa Dayanıklı
MarkaUni-ball

Birçok zaman çantamızda ya da cebimizde taşıdığımız kalemlerin azizliğine uğrar, mürekkebinin akması sebebiyle kıyafetlerimizin kullanılmaz hale gelmesiyle karşılaşabiliriz. Böyle durumlar hem maddi hem de manevi olarak oldukça yıpratıcı olabiliyor. Özellikle iş hayatında ve öğrencilik hayatında sürekli bir kalem taşıma ihtiyacı hissettiğimiz göz önünde bulundurulursa, bu durum çok daha sık karşılaşılan bir hal alabilir. Uni-ball Roller kalemi ister cebinizde, ister çantanızda gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. Yazım ve çizim işlemleri için istediğiniz her an, akma problemi yaşamayacağınız için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kalemin sahip olduğu gelişmiş tasarım özellikleri ve emniyetli kapaklar, mürekkep akması gibi problemleri ortadan kaldırmaktadır. Ayrıca farklı kullanım amaçları için de özelleştirilmiş ergonomik ve şık bir tasarım ürünüdür.

Uni-Ball Ub-200 Vision Elite Roller Kalem Dayanıklı mıdır?

Uni-Ball UB-200 Vision elite Roller kalem, üst düzey bir dayanıklılığa sahiptir. Birinci sınıf malzeme kalitesi ile özel olarak tasarlanmıştır. Kalemin içerisinde mürekkebi uca sorunsuz götürmeye yarayan özel mekanizmalar bulunmaktadır. Bu mekanizmalar bir bütün halinde çalışmaktadır. Uni-Ball Roller kalemin mürekkep kapasitesi, oldukça yüksek hacimlidir. Bu sebeple kalem, uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir.

Uni-Ball Ub-200 Vision Elite Roller Kalem Nerelerde Kullanılır?

Uni-Ball UB-200 Vision elite Roller kalem, yazı yazılabilecek, imza atılabilecek her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Çizim yaparken ya da çeşitli belge ve formları doldururken kolaylıkla kullanılabilmektedir. Kalemler iş ve okul hayatında olduğu kadar günlük hayatta da işlerimizi kolaylaştıran en önemli araç gereçlerden birisi olduğu için, kaliteli olması oldukça önemlidir.

Bazı ürünler vardır ki illa kişinin günlük hayatta kullanıyor olması gerekmez. Bilindiği üzere kalemler, her zaman oldukça özel hediyeler olarak da görülür. Kişiye özel olarak verilebilecek hediyeler arasında görülen kalemler, öğretmenler gününden doğum günlerine kadar her zaman en çok tercih edilen hediyeler arasında yerini almaktadır. Özellikle ofis içi çalışma alanlarında elinizin altında bulunabilecek yardımcı bir üründür. Uni-Ball UB-200 Vision Elite Roller kalem, oldukça fazla kullanım alanına sahiptir.

Uni-Ball Ub-200 Vision Elite Roller Kalem Mürekkep Akıtır mı?

Uni-Ball UB-200 Vision Elite Roller kalem özel bir mürekkebe sahip olduğu için akıtma veya sızdırma gibi sorunlarla karşılaşmanız pek olası değildir. Özel iç mekanizması, mürekkebin ele bulaşması ya da içeride donması gibi problemlerle karşılaşılmasının önüne geçer. Uni-Ball UB-200 Vision Elite Roller kalemin özellikleri incelendiğinde görüleceği üzere, kullanıcı ihtiyaçları baz alınarak tasarlanmıştır.

Mürekkep kalitesi ne kadar iyi olursa kalemin kullanım ömrü de o kadar uzun, dayanıklılığı da bir o kadar güçlü olacaktır. Bir kalem tercih ederken de özelliklerine ve kalitesine bakmanızda fayda vardır. Uni-Ball UB-200 Vision Elite Roller kalemi kullananlar, kalemin ele tam oturduğunu ve bu sayede yazı yazmayı kolaylaştırdığını belirtmektedir. Uni-ball kullanıcı isteklerini baz alarak kalem tasarımını her geçen gün geliştirmektedir. Kalemin mavi renkli olması da tercih sebebidir. Mavi, özellikle çalışma alanlarında kullanılan standart bir renktir.

Uni-ball UB- 200 Vision Elite Roller kalem fiyat performans oranı olarak da her bütçeye hitap eden, oldukça kaliteli bir üründür. Ürün, hem ergonomik hem de ekonomiktir. Siz de avansas.com üzerinden ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesindeki siparişler 1 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uni-ball Ub-200 Vision Elite Roller Kalem 0.8 mm Mavi
79,72 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.