Ürün Kodu: 79108
Ürün Barkodu: 8690803760311

Marka : Vileda

Product State: A0

Vileda Cam Bezi 2'li Eko Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2'li eko paket
  • %30 mikrofiberli yapı
  • Ekstra parlaklık
  • Su emiciliği için vizkoz lifleri
  • İz bırakmayan mükemmel temizlik

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ambalaj şekli2'li  paketlerde
Malzeme yapısı%30 mikrofiberli 
Kullanım alanıTüm cam yüzeyler
Renk seçenekleriSarı, mavi
Yumuşak mı?Evet

Vileda cam bezi 2'li eko paket, tüm cam yüzeylerde etkili temizlik sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Özellikle cam yüzeylerin ihtiyacı bir kerede ve herhangi bir kalıntı bırakmadan temizlik yapılabilmesidir. Ürün beklentiyi karşılamasının yanında yumuşak ve emici yapısı ile kullanım kolaylığı sağar. Bunun yanında uygulandığı yüzeyi temizlemenin yanında parlatması ile dikkat çeker.  

Mikrofiber yapısı sayesinde içinde bakteri barındırmayan bir üründür. Nemli ve kuru kullanılabilmesinin yanında deterjan kullanmadan da temizleme özelliğine sahiptir. Uzun süreli kullanıma uygundur. Tüy bırakmadığı için kısa zamanda temizleyerek zaman tasarrufu sağlar.  Ayrıca 2’li ambalajlarda kullanıma sunulan ürün kullanım süresi ve kaliteli dokusu düşünüldüğünde her bütçeye uygundur. 

Vileda Cam Bezi 2'li Eko Paket Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Kaliteli polyester ve polyamid malzemede üretilen cam bezi, uzun süreli kullanım için uygundur. Çoğunlukla sadece su ile temizlik yapabildiği için deterjana ihtiyaç duyulmaz. Bu da ürünün uzun ömürlü olmasına olumlu katkı sağlar. Ayrıca herhangi bir temizlik ürüne ihtiyaç duymadan da kirli ve cam yağlı yüzeylerde bile etkin temizlik sağlayan ürün, astım ya da alerjik hastalığı olan kullanıcılar için uygundur. 

Mutfaktan banyoya cam ve cam ürünlerinin olduğu her alanda kullanılabildiği gibi aynı zamanda ayna, televizyon, bilgisayar, araba temizliğinde de üstün performans gösterir. Ayrıca mikrofiber özelliği sayesinde temizlenen alanlar kısa zamanda tozlanmaz. Bu hali ile kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün olması ile kullanıcılarının beğenisini kazanır. 

Vileda Cam Bezi 2'li Eko Paket Tüy Bırakır mı?

Vileda cam bezi polyester ve polyamid elyaftan üretilmiştir. İnce elyaf ipliklerinin bir araya gelmesi ürünün emici dokusunu oluştururken ince ve sık doku sayesinde üründe tüylenme olmaz. Özellikle cam yüzeylerde ve siyah zeminlerde temizlik bezinin tüy bırakması sıkıntıdır. Vileda cam bezi tüy bırakmayan yapısı ile siyah zeminleri hafif nemli ya da kuru hali ile bir kerede temizler. Tek seferde başarılı performans gösterdiği için ayrıca kurulamaya ya da ayrıca bir temizliğe gerek kalmaz. Kuru ve nemli kullanım için uygudur. Deterjan benzeri temizlik ürünlerine ihtiyaç duymadan derinlemesine temizlik yapabilmesi bütçe tasarrufu sağlarken tek bezle yapılan temizlik kullanıcıya zaman tasarrufu sağlar.  

Vileda Cam Bezi 2'li Eko Paket Uzun Ömürlü müdür?

Ürün, herhangi bir kimyasal temizlik malzemesi kullanmadan da sadece su ile temizlik yapabildiği için kolay yıpranmaz. Bu hali ile uzun süre kullanılabilir. Ayrıca sağlam polyester ve polyamid dokusu da cam bezinin uzun ömürlü olmasına etkendir. Temizlenen yüzey, ürünün mikrofiber özelliği sayesinde uzun süre temiz kaldığı için bezi çok sık kullanmaya gerek kalmaz. Yüksek emiş gücü ve yumuşak dokusu sayesinde kirli cam yüzeylerde başarılı sonuç elde edilir. Nemli kullanılmasının yanında kuru olarak da kullanılabilmesi ürünün ömrünü uzatan diğer etkendir.

Vileda Cam Bezi 2'li Eko Paket Fiyatı Uygun mudur?

Sağlam ve kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanım avantajı sağlayan ürünün işlevi düşünüldüğünde fiyatı oldukça uygundur. Ürün her ne kadar içinde bakteri barındırmasa da 2’li paket farklı alanlarda farklı bez kullanma imkanı sunar. Temizlik ürünü kullanmadan ve kuru temizlik yapabilme özelliği su tasarrufunun yanında bütçeye de katkı sağlar. Cam yüzeylerde tüy bırakmadan temizlik yapmasının yanında kalın ve tok yapısı ile yüksek emiş gücüne sahip temizlik bezine ihtiyacınız varsa Avansas.com üzerinden siparişinizi güvenle verebilirsiniz. Kaliteli, dayanıklı yapısı ve kolay kullanımı ile Vileda cam bezi 2'li eko paket, avantajlı fiyatları ile avansas.com’da sizleri bekliyor!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vileda Cam Bezi 2'li Eko Paket
139,67 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.