Ürün Kodu: 79104
Ürün Barkodu: 8690803712211

Marka : Vileda

Product State: A0

Vileda Ultra Çizmez Sünger 2'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2'li paket
  • Teflon için ideal
  • Vileda'ya özel patentli buluş
  • Etkin temizlik sağlar
  • Uzun süreli kullanım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ürün TürüBulaşık Süngeri
Adet 2'li Paket 
RenkYeşil
Ofis ve Ev KullanımıUygun
Sağlamlık ve KullanımUzun Süre Kullanıma Uygun
Teflon KullanımıUygun

Çizmez sünger Vileda, ultra bir şekilde temizlik sağlamaktadır. Başarılı ürün özellikleri sayesinde teflon tavalarınızda ve diğer ürünlerinizde asla çizik bırakmadan kusursuz bir şekilde temizlik yapmanıza yardımcı olur. Başarılı bir ürün olan, Vileda ultra çizmez sünger patenti Vileda’ya ait özel bir buluştur. Uzun süreli ve sağlam bir şekilde kullanılabilir ürün olan Vileda ultra çizmez sünger, her evde mutlaka bulunması gereken bir ürün olma özelliğine de sahiptir. 2’li paket halinde satılıp ekonomik bir kullanıma da sahip olmaktadır. Bu yüzden ev ekonomisine de katkısı kaçınılmaz bir gerçektir. Her türlü ofis ve ev yüzeylerinde de arkasında iz bırakmadan temizlik yapmaya uygundur.

Vileda Ultra Çizmez Sünger Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Her gün mutlaka kullanılan ürün olan Vileda çizmez sünger uzun süreli kullanıma sahip olmasından dolayı da mutlaka tercih edilmesi gereken ürünler arasında yerini almaktadır. Kalitesi ve dayanıklılığı konusunda da asla akıllarda soru işareti yaratmaz. Çünkü uzun süreli ve etkili bir şekilde kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Başarılı ürün özelliklerinin yanı sıra, etkin bir temizlik sağlaması açısından da kirlerin korkulu rüyasıdır. Rahatlıkla kavranabilen özelliği bakımından kolay ve pratik bir kullanım sağlamaktadır. Çizmez süngerin dokusunun kalitesi ise asla arkasında iz bırakmayan bir ürün olduğunu gösterir. Bu doğrultuda sizi fazla masraftan da koruyarak, cebinizi yakmadan bir temizlik yapmanıza yardımcı olacaktır. 

Vileda Ultra Çizmez Sünger Koku Yaratır mı?

Vileda ultra çizmez sünger özellikleri bakımından aktif dalgalı olduğu için asla hasar bırakmamaktadır. Bu açıdan kolay ve pratik bir kullanım sağlayarak, yüzeylerinizi çizmeden ve koku yaratmadan temizlik yapmanızda size en büyük yardımcıdır. Teflon ürünleriniz için de en ideal kullanım kolaylığı sağlayarak, hasar bırakmadan kir ve paslardan arındırır. Vileda çizmez sünger dayanıklılığı sayesinde uzun süreli etkili bir temizlik alanı yaratmaktadır. Avantajlı paketi sayesinde uzun süreli temizlik yapmanızda yardımcı olarak, ev ekonomisine de katkıda bulunur.

Vileda Ultra Çizmez Sünger Hijyenik midir?

Temizlik ve hijyenin önemliliğinin farkında olarak üretilen Vileda çizmez sünger, başarılı bir temizlik ürünü özelliğine sahip olmaktadır. İçeriğindeki etken maddesi sayesinde hijyenik bir şekilde kolay ve pratik temizlik yapmanızda size en büyük yardımcı olacaktır. Bu açıdan ürünlerinizde toz ve kir bırakmadan, sorunsuz bir şekilde hijyen sağlamaktadır. Uzun süreli kullanım kolaylığı sağlamasının yanında çabuk deforme olmak gibi olumsuz özelliklere sahip değildir. Asla arkasında iz bırakmaz ve hijyenin en üst seviyelerinde olumlu getiri sağlar. Aldıktan sonra pişman olmadan kullanacağınız en iyi ürün olacaktır.

Vileda Ultra Çizmez Sünger Etkili Temizlik Sağlar mı?

Ekonomik paket içeriğinde bulunan özel yüzeye sahip sünger sayesinde, etkili bir temizlik sağlamaktadır. Başarılı ürün özelliklerinin yanı sıra oldukça ekonomik bir üründür. Bu açıdan cep dostu ve aile ekonomisine katkıda bulunan bir ürün olma özelliğine de sahip olmaktadır. Dayanıklılığının yanında da uzun süreli kullanılabilen en ideal üründür. Vileda çizmez sünger kirler için oldukça güçlü bir özellik taşırken yüzeyler için de bir o kadar hassastır. Vileda ultra çizmez sünger fiyatları açısından da oldukça uygun ve ekonomiktir. Hemen avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, uygun fiyatlı ürüne bir tık ile kolayca sahip olabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde size teslim edilir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vileda Ultra Çizmez Sünger 2'li Paket
Birim Fiyat = 53,76 TL
107,52 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.