Ürün Kodu: 79102
Ürün Barkodu: 8690803712969

Marka : Vileda

Product State: A0

Vileda Yeşil Düz Sünger 8'li Eko Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 8'li paket
  • Tüm yüzeyler için
  • Etkin temizlik sağlar
  • Uzun süreli kullanım
  • Düz sünger

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
KaliteYüksek kaliteli
Adet8'li paket
TürDüz sünger
RenkYeşil
Kullanım AlanıTüm yüzeyler
Kullanım süresiUzun süreli kullanım
Ofis KullanımıUygun
İşlevsellikÇift kullanım alanı
Yeniden kullanılabilirlikYeniden kullanıma uygun

Vileda yeşil düz sünger 8'li paket sayesinde tek seferde uzun dönemli bir alışveriş yapmış olursunuz. Vileda’nın ekonomik avantajlar ve fırsatlar sunduğu paketleri toplu ya da perakende şeklinde satın almak için avansas.com’u ziyaret edebilir, kolay ve hızlı alışverişinizin tadını çıkarabilirsiniz!

Her yaşam alanını ve yüzey alanını temizlemek için ihtiyacınız olan ana temizlik aracı olan Vileda yeşil düz sünger, 8'li Eko Paketi ile her eve, ofise uygun. Ergonomik ve hafif yapısı sayesinde kullanımı kolay olan ürünü incelemek için hemen avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz. Sayfada yer alan ürün özellikleri ve kriterleriniz değerlendirebilir, ihtiyacınız olan seçenekleri inceleyebilirsiniz. Tüm yüzeylerde kullanılan üstün kaliteli temizlik ürünlerine, doğru ve hızlı bir şekilde Avansas’tan ulaşabilirsiniz.

Vileda Yeşil Düz Sünger 8'li Paket Sağlam mıdır?

Ürün, özellikle uzun süreli kullanımlar için oldukça idealdir. Çünkü materyalleri gereği sağlam bir yapısı vardır. Vileda yeşil düz sünger 8'li paket, kullanım alanlarını belirlenerek temizlik sürecine sahil edilebilir. 5 süngerin her birini farklı bir alan için temizliğe ayırabilir, kullandığınız her süngerden %100 verim alabilirsiniz. Dış yüzeyi ve kaliteli materyali sayesinde belirlenen alanı hızlıca temizleyecek ve uzun süreli kullanımlara imkan verecektir. Vileda yeşil düz sünger kalitesini siz de hem ofisinizde hem de evinizde hissedebilirsiniz!

Vileda Yeşil Düz Sünger 8'li Paket Toz ya da Parça Bırakır mı?

Etkin bir temizlik anlayışı ile geliştirilen Vileda yeşil düz sünger 8'li paket içerisinde toza ve parça kalıntısına mahal verecek bir materyal türü bulunmamaktadır. Yüzeyler üzerinden hassas bir şekilde kayarak, etraftaki toz ve parçacıklarını toplar ve içerisinde hapseder. Hem düz hem de esnek bir yapıya sahip olduğundan, ulaşılması zor birçok noktaya müdahale edebilir. Ovalama işlemi birlikte kullanıldığında, özellikle inatçı kirler üzerinde etkili olacaktır. 

Vileda Yeşil Düz Sünger 8’li Paket Uygun Fiyatlı mıdır?

8’li paket halinde satılması, ürünün fiyatlandırması noktasında oldukça avantajlı olmuştur. Toplu alımlar için uygunluk gösteren bu ürün, yüksek performansı ile oldukça uygun maliyetlidir. Avansas güvencesi ile satın alacağınız Vileda yeşil düz sünger 8'li paket, hem kullanıldığı her alanı tertemiz yapar hem de uygun fiyatı ile bütçenize hitap eder.

Vileda Yeşil Düz Sünger 8’li Paket Güvenilir midir?

Avansas güvencesi ile siparişinizi rahatça verebileceğiniz Vileda yeşil düz sünger 8'li paket, sorunsuz bir şekilde sizlere teslim edilmektedir. Dilerseniz avansas.com’u ziyaret edebilir, diğer tüm ürün kategorileri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Vileda Yeşil Düz Sünger 8’li Paket Ne Zaman Teslim Edilir?

Verdiğiniz siparişleri Avansas tarafından en hızlı şekilde sizlere ulaştırılmaktadır. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir. Aynı zamanda bireysel ve toptan tüm alışverişleriniz için avansas.com’u tercih edebilirsiniz. Yüksek ürün kalitesi ve hızlı kargo imkanı ile Avansas’tan keyifli alışverişler!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vileda Yeşil Düz Sünger 8'li Eko Paket
Birim Fiyat = 14,32 TL
114,58 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.