Ürün Kodu: 79101
Ürün Barkodu: 8690803711634

Marka : Vileda

Product State: A0

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 8'li Eko Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 8'li eko paket
  • Tüm yüzeyler için
  • Etkin temizlik sağlar
  • Uzun süreli kullanım
  • Oluklu sünger

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
KaliteYüksek kaliteli
Adet8'li paket
TürOluklu sünger
RenkYeşil
Kullanım AlanıTüm yüzeyler
Kullanım süresiUzun süreli kullanım
Ofis KullanımıUygun
İşlevsellikÇift kullanım alanı
Yeniden kullanılabilirlikYeniden kullanıma uygun
ÖzellikYüksek düzeyde su tutucu

Vileda yeşil oluklu sünger 8'li paket ile Vileda herkes için her yerde temizlik anlayışını etkin kılmayı hedeflemektedir. Bu misyon çerçevesinde her ekonomik duruma uygun olabilecek bir fiyatlandırma ile ürünleri satışa sunan Vileda, aynı zamanda ekonomik paketlerle birlikte kullanıcılara ekstra avantajlarıyla birlikte bu anlayışını güçlendirmektedir.

Sarı ve yeşil yüzeylerin birleşimini ile tasarlanmış Vileda yeşil oluklu sünger 8'li paket özellikleri itibarıyla kullanıcılara hitap etmeyi başarıyor. Yumuşak yüzeyi ile birlikte sarı kısım ve inatçı kirlerle savaşan yeşil yüzeyle birlikte, etkin bir temizlik sunulmaktadır. Süngerin dokusu ve içeriğindeki ham maddeler, temizliğin her anlamında etkin bir şekilde tamamlanabilmesi için tasarlanmıştır. Bir deterjan ve temizlik maddesi yardımı ile süngerinizi kullanabilirsiniz. Özellikler yüzey temizleyiciler ,le birlikte kullanıldığında, süngerlerin kir sökme gücü daha da artmaktadır.

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 8'li Paket Sağlam mıdır?

Dayanıklı, güçlü ve sağlam yapısı ile Vileda yeşil Oluklu sünger 8'li paket, yüzeyler üzerinde iz bırakmadan temizliği tamamlar. Yüksek performansı ve kaliteli duruşu ile her ev ve ofiste yerini alabilir. Birçok farklı alanda temizliğe uygundur. Banyo, mutfak ve balkon gibi bölgelerde kullanımı yaygındır. Çünkü banyo temizliğinde etkin bir kir sökücü görevini üstlenmektedir. Hem banyo içi hem de tüm yüzey alanları için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ergonomik ve ekonomik yapısı sayesinde üstün bir temizlik sunan bu süngerlerin 8’li paket fırsatından sizler de yararlanabilirsiniz.

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 8'li Paket Toz ya da Parça Bırakır mı?

Hem kendi içindeki sağlam dokusu hem de yüzeyindeki güçlü materyal sayesinde toz ve parça kalıntılarına izin vermez. Yüzeylerde bulunan toz taneciklerini de hassas bir şekilde toplayarak içerisinde hapseder. Vileda yeşil oluklu sünger 8'li paket içerisinde yer alan her bir sünger, aynı kaliteye ve materyal yapısına sahiptir. Aynı zamanda çok fonksiyonlu bir kullanım alanına sahiptir. Sağlam yapısı ile sadece yüzeylerde değil, banyo ve mutfak gibi alanların kıvrımlı bölgelerinde de etkili bir temizlik sağlar. 

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 8'li Paket Uygun Fiyatlı mıdır?

8’li paket halinde satılmasından dolayı fiyat ve performans açısından kullanıcıların cebine hitap eder bir konumdadır. Uygun fiyatlı yüksek kaliteli ürünlere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. avansas.com sunduğu fiyat skalası ile kullanıcıların bütçesine hitap ediyor.

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 8'li Paket Güvenilir midir?

İnternet alışverişleri sırasında tedirginlik yaşıyorsanız, avansas.com’un güvenilir ve doğru hizmetinden memnun kalacaksınız. Güvenli sevkiyat süreci ve doğru fiyatlandırma ile birlikte avansas.com size ihtiyacınız olan tüm hizmeti veriyor. Eksik, yanlış ya da farklı ürünlerin elinize ulaşması gibi sorunlarla, Avansas bünyesinde karşılaşmazsınız. Alışverişin doğru ve hızlı adresi avansas.com ile tüm ihtiyaçlarınızı en kısa sürede temin edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş günü içinde siparişiniz teslim edilir. Ürün seçenekleri hem perakende hem de toptan alım için uygundur.  

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vileda Yeşil Oluklu Sünger 8'li Eko Paket
Birim Fiyat = 14,32 TL
114,58 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.