Ürün Kodu: 77652
Ürün Barkodu: 8697856802692

Marka : Vip-Tech

Product State: A0

Vip-Tec VT875103 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 18 mm bıçak ağzı
  • 18 mm x 160 mm ölçülerinde
  • Sağlam ABS plastik gövde
  • Emniyet kilitli
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Genişlik18 mm
Uzunluk160 mm 
GövdeABS Plastik
MarkaVip- Tec
Kırılım14

Vip-Tec VT875103 profesyonel plastik gövdeli maket bıçağı / falçata büyük boy sağlam plastik ABS gövdesiyle ve ele oturan ergonomik yapısıyla kullanım kolaylığı sunan bir maket bıçağıdır. Tek komponent bir yapısı vardır. Emniyet kilitli bu ürün oldukça güvenli bir kullanıma sahiptir. Paslanmaz ucuyla birlikte sizi uzun süre idare edebilecek bu maket bıçağı 14 kırılımlıdır.

Vip-Tec VT875103 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy Kaliteli midir?

Vip-Tec VT875103 profesyonel plastik gövdeli maket bıçağı / falçata büyük boy oldukça sağlam bir yapıdadır ve abs plastik gövdesiyle oldukça kalitelidir. Şık ve modern tasarımı da göze hitap etmektedir. Dayanıklı ve sağlam olmasıyla ünlü olan bu maket bıçağı sizi asla yarı yolda bırakmaz. Bir maket bıçağından beklediğiniz performansın fazlasını bu üründe bulabilirsiniz. Gündelik işleriniz için ideal bir yapıya sahip olan bu maket bıçağı Vip-Tec güvencesi altındadır. Uzun bir süre güven içinde kullanım sağlarsınız. Bu model ile her tür profesyonel kesim işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kartonlar, folyolar, yapışkan bantlar, köpük, plastik şeritler, tekstil malzemeleri ve hatta deri vb. maddeleri kolaylıkla kesebilirsiniz.

Vip-Tec VT875103 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy Pahalı mıdır?

Vip-Tec VT875103 profesyonel plastik gövdeli maket bıçağı / falçata fiyatı performansına ve kalitesine bakıldığında fazlasıyla uygun bir fiyatla satışa sunulmuştur. Sağlam ve dayanıklı yapısı, 14 kırımlı olması, paslanmaz olması gibi özellikler göz önünde bulundurulduğunda tam bir fiyat performans ürünüdür. Kesebildiği ürünler arasında yalnızca kağıt veya karton olmaması da düşünüldüğünde, fiyat açısından gayet uygundur. 14 kırılımlı yapısı ile körelen ucun yerine anında yenisi en keskin haliyle gelerek kullanıma devam etmenizi sağlar. Bu şekilde de uzun bir süre yeni bir maket bıçağı satın almak zorunda kalmazsınız. Hem uzun ömürlü olması, hem birçok materyali kolaylıkla kesebilmesi, hem de güvenli oluşu göz önünde bulundurulduğunda Vip-Tec VT875103 profesyonel plastik gövdeli maket bıçağı / falçata özellikleri açısından oldukça uygun fiyatlı olmasıyla göze çarpar.

Vip-Tec VT875103 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy Dayanıklı mıdır?

Vip-Tec VT875103 profesyonel plastik gövdeli maket bıçağı dayanıklılık üzerine kurulu bir maket bıçağıdır. Yani keçe gibi sert maddeleri bile kolaylıkla kesebileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. Sağlamlığıyla dikkat çeken bu ürün kalın plastik gövdesiyle en zorlu görevlerin bile üstesinden gelebilir. Kauçuk ve PVC gibi maddeleri kesmenize de yardımcı olur ve gündelik hayatınızı kolaylaştıracak ürünlerden biri olur.

Vip-Tec VT875103 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy Güvenilir midir?

Kilitlenebilir yapısıyla Vip-Tec VT875103 profesyonel plastik gövdeli maket bıçağı güvenilir bir kullanım imkanı sunar. Hafif yapısı ile sizi olası işyeri kazalarından uzak tutar. Maket bıçaklarında güvenlik önemli bir konu olduğundan dolayı bu bıçak tüm beklentilerinizi karşılayacak. Emniyet kilidi ile halihazırda çıkarmış olduğunuz ucun geri girmemesini sağlar ve onu tutarak işleminizi yapmanıza yardımcı olur. Ayrıca ürün internetten satın aldığınız şekliyle kapınıza kadar teslim edilir. avansas.com güvencesiyle size ulaşacak bu ürün beklenildiği kadar sağlam çıkacaktır. Üstelik hızlı teslimat bölgesindeki müşterilerimize sadece 1 iş günü gibi kısa bir süre içerisinde ulaştırılma imkanı bulunmaktadır. Hızlı teslimatın ve bu kaliteli ürünün tadını çıkarabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vip-Tec VT875103 Profesyonel Plastik Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy
60,18 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.