Ürün Kodu: 77654
Ürün Barkodu: 8697856823673

Marka : Vip-Tech

Product State: A0

Vip-Tec VT875110 Profesyonel Metal Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 18 mm bıçak ağzı
  • 18 mm x 165 mm ölçülerinde
  • Sağlam metal gövde
  • Emniyet kilitli
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
MateryalMetal
Ofis KullanımıUygun
Boy165mm
En18mm
Emniyet KilidiVar

 

 

Vip-Tec profesyonel metal gövdeli maket bıçağı, her alanda güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılabilir. Sağlam ve dayanıklı tasarımı ile makasın görebileceği birçok işlevi görebilir. Örneğin ip, kağıt, karton gibi materyalleri kırımlı ve keskin bıçağı ile kolay bir şekil de keser. 18mm x 165mm ölçüleri olan ürünü ev, okul, fabrika ve iş yerlerinde kullanabilirsiniz ve hatta konforlu boyutu sayesinde çantanıza koyup ihtiyacınız olan her an yanınızda bulundurabilirsiniz.

 

Vip-Tec Profesyonel Metal Gövdeli Maket Bıçağı Güvenli midir?

 

Maket bıçağının işlev alanı sadece okul, ofis ve fabrikalar gibi dar bir çerçeveyi kaplamaz. Çeşitli fonksiyonları ile maket bıçağına her an gereksinim duyabiliriz. Örneğin gelen kargo paketlerini açmakta, giysinizden sarkan bir ipi kesmekte ve hatta bahçenizde bulunan çiçekleri saran zararlı otları kesmekte bile kullanabilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse yanımızda her daim maket bıçağı bulunması elzemdir. Maket bıçağının keskin bir ucu olduğu için her an yanımızda bulunması tehlikeli gözükebilir. Ancak Vip-Tec profesyonel maket bıçağı sahip olduğu için emniyet kilidi ile güvenli bir kullanım sunar. Çantanızda, kalemliğinizde veya masanızda rahatlıkla bulundurabilirsiniz. Emniyet kilidi sayesinde kullanacağınız zaman kolayca itebilirsiniz. Kullandıktan sonra ise bıçağı geri yerine oturtarak güvenli ve kaliteli bir kullanım sağlarsınız.

 

Vip-Tec Profesyonel Metal Gövdeli Maket Bıçağı Dayanıklı mıdır?

 

Sağlam metal gövdeye sahip ürün, tasarımı ve üretildiği kaliteli materyalden ötürü oldukça dayanıklıdır. Keskin bıçağı sayesinde herhangi bir zorluk çekmeden rahat bir kullanım ile kesim yapabilirsiniz. Metal ucu kolayca paslanmaz ve deforme olmaz. Maket bıçaklarında karşılaşılan sorunlardan biri olan uzun ömürlü olmama Vip-Tec profesyonel maket bıçağı ile sorun olmaktan çıkıyor. Metal gövdeli keskin bıçağı sayesinde kullanıcılara uzun ömürlü bir deneyim sağlıyor. Yıllar geçtikçe bıçak keskinliği aynı derecede ve kalitede devam ediyor.

 

Vip-Tec Profesyonel Metal Gövdeli Maket Bıçağı Sorunları Giderir mi?

 

Maket bıçağı alırken birtakım sorunlarla karşılaşırız. Karşılaştığımız sorunların başında ürünün uzun ömürlü olmaması yer alır. Vip-Tec profesyonel maket bıçağı sağlam ve kaliteli metalden yapılması ile bu sorunu çözer. Bıçağı kolay kolay paslanmaz ve keskinliğinin uzun süre korur. Bu açıdan oldukça dayanıklıdır. Aklımızı kurcalayan bir diğer sorunda güvenliktir. Bu ürün sahip olduğu emniyet kilidi sayesinde güvenli bir kullanım sunar. Son ve en çok karşılaşılan sorun ürün fiyatıdır. Ürünün kalitesi ve dayanıklılığının yanında fiyatı da müşteriler için çok önemlidir. Bu ürün ergonomik tasarımı, dayanıklı yapısı ve güvenli olmasının yanı sıra uygun fiyatı ile de beğenileri kazanıyor. 

 

Vip-Tec Profesyonel Metal Gövdeli Maket Bıçağı Beklentileri Karşılıyor mu?

 

Ürün öncelikle uygun fiyatlı olmasıyla müşterilerin sempatisini kazanıyor. Bütçe dostu olmasıyla her alanda ihtiyacımız olan maket bıçaktan yalnız bir adet almakla kalmayıp birkaç tane alarak evinizde, ve ofisininiz de bulundurabilirsiniz. Özellikle tasarım, mimarlık ve güzel sanatlar gibi alanlarda eğitim gören öğrenciler için ayrıca avantajlı bir tarafı var. Toptan bir şekilde 2-3 adet alabileceğiniz bu ürün, e-ticarete güvenemeyen, görmeden alışveriş yapmak istemeyen ve ürünün beklediği gibi çıkmamasından korkan tüketiciler için önyargıları yıkabilecek niteliklere sahip. avansas.com’dan zorlanmadan sipariş verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat adresimizdeyseniz 1 gün içinde siparişiniz sizlere teslim edilmektedir. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vip-Tec VT875110 Profesyonel Metal Gövdeli Maket Bıçağı / Falçata Büyük Boy
86,40 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.