Ürün Kodu: 77651
Ürün Barkodu: 8697856823888

Marka : Vip-Tech

Product State: A0

Vip-Tec VT875116 Güvenlikli Maket Bıçağı / Falçata

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 18 mm bıçak ağzı
  • 18 mm x 150 mm ölçülerinde
  • Güvenlik için geri çekilebilir bıçak
  • Modern ve şık tasarım
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Genişlik18 mm
Uzunluk150 mm 
GövdeABS Plastik
MarkaVip- Tec
Kırılım14

Vip-Tec VT875116 güvenlikli maket bıçağı / falçata güvenlikli bir üründür. Bıçağı kullanmadığınız sürede geri çekebilir ve güvenli bir hale getirebilirsiniz. Gündelik hayattaki işlerinizi kolaylaştıracak şekilde tasarlanan bu ürün oldukça hafiftir ve bu yönüyle kullanım kolaylığı sağlar. Kağıt, karton veya köpük gibi materyalleri kesme işlemlerinde kullanabilirsiniz. Uzunluğu 145 mm, genişliği 18 mm, ağırlığı 61 gram olan bu ürün rahat ve hafif yapısıyla elinize tam oturur.

Vip-Tec VT875116 Güvenlikli Maket Bıçağı / Falçata Kaliteli midir?

Vip-Tec VT875116 güvenlikli maket bıçağı / falçata oldukça güvenli ve kaliteli bir üründür. Bu ürünün uzun ömürlülüğü sayesinde tüm işlerinizi halledebilir ve eksik bırakmazsınız. Ayrıca çabuk kırılmayacak bir ürün ve paslanmayacak bir bıçak olma özelliği taşır. Modern ve şık tasarımı işyerinize uyum sağlar ve masanızda da kullanabilirsiniz. Sadece kendiniz için değil varsa çalışanlarınızın kullanması için de idealdir. Güvenlik açısından geri çekilebilir bıçağı olması önemli bir özelliktir. Vip-Tec marka maket bıçağı ürünleri piyasanın güvenilir ve kaliteli ürünlerindendir. Plastik şeritler de bu maket bıçağı ile kesilebilecek materyaller arasında yer alır.

Vip-Tec VT875116 Güvenlikli Maket Bıçağı / Falçata Pahalı mıdır?

Vip-Tec VT875116 güvenlikli maket bıçağı / falçata fiyatı performansına göre oldukça uygundur. Hem performansı yüksektir hem de ucu körelen bıçağı güvenli bir şekilde kırarak yenileyebilirsiniz. Bir bıçaktan birçok bıçak çıkması gibi bir durum söz konusu olduğundan fiyatı oldukça uygundur. Çünkü uzun bir süre yeni bir maket bıçağı satın alma durumunda kalmazsınız. Uzun yıllar boyunca yeni bir ürüne ihtiyacınız olmaz. Keskinliğiyle birlikte tüm işlerinizi halledebilir ve bu üründen memnun kalırsınız. Piyasaya göre oldukça uygun olan bu ürün uzun süre dayanacağı için her halükarda karlı bir alışveriş yapmış olursunuz. Dilerseniz toplu alım gerçekleştirerek gerekli olabilecek ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Vip-Tec VT875116 Güvenlikli Maket Bıçağı / Falçata Dayanıklı mıdır?

Vip-Tec VT875116 güvenlikli maket bıçağı / falçata özellikleri açısından değerlendirildiğinde fazlasıyla dayanıklıdır. Günlük işlerinizde çeşitli materyalleri keserken keskinliği ve sağlam gövdesi sayesinde işlerinizi çabucak halledersiniz. Hafif tasarımı ile elinizi yormaz, güçlü tutuşu ile elinize tam oturur. 14 kırılımlı yapısı sayesinde körelen ucu değiştirme şansınız vardır. Modern ve şık yapısı ile de oldukça dikkat çeken bir üründür. Her türlü profesyonel kesimleriniz için uygun olan bu maket bıçağı trapez tipi bıçağı ile oldukça dayanıklıdır. Yapışkan bantlar gibi ürünlerin kesimini de gerçekleştirebilirsiniz. 

Vip-Tec VT875116 Güvenlikli Maket Bıçağı / Falçata Güvenilir midir?

Parmağınızı güvenlikli bıçak sürgüsünden çektiğiniz anda bıçak ucu otomatik olarak maket bıçağının gövdesi içine girerek gerçekleşmesi olası olabilen kazaları anında engeller. Ergonomik yapısı sayesinde kolaylıkla kavranabilir. Folyolar, kağıtlar, tekstil malzemeleri ve hatta döşemeler gibi materyalleri kesebilirsiniz. ABS plastik gövdesi ve trapez tipi bıçağıyla birlikte güvenle kesim işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kauçuk, keçe, deri ve PVC gibi zor malzemeler de bu maket bıçağı ile kolaylıkla kesilir. avansas.com güvencesiyle ürünü göründüğü şekliyle satın alabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz güvenlikli maket bıçağı ürünü sadece 1 iş günü gibi kısa bir süre içerisinde elinize ulaşır. Ürün beklediğiniz şekilde gelir ve hemen kullanıma başlayabilirsiniz. Bıçağı geri çekme mekanizması gündelik hayatınızı risklerden uzak tutar ve kullanım kolaylığı sağlar.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vip-Tec VT875116 Güvenlikli Maket Bıçağı / Falçata
123,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.