Ürün Kodu: 76785
Ürün Barkodu: 8692404903876

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Office Tükenmez Kalem 1 mm Uçlu Siyah 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 mm uç
  • 1500 metre yazım kapasitesi
  • 1.sınıf mürekkep
  • Yumuşak ve kolay yazım
  • 25'li ekonomik paket

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Avansas
Model Office
Ürün Çeşidi Tükenmez Kalem
Üretim Yeri Türkiye
Renk Siyah
Materyal Plastik
Mekanizma Kapaklı
Nokta Türü Konik Uç
Uç Kalınlığı 1.0
Mürekkep Hibrit
Yazım Kapasitesi 1.500 m
Dolum Yok
Ürün Boyutları 15x15x2 cm
Paket İçeriği 25 Adet
Garanti 1 Yıl

Tükenmez kalem, iş yerlerinde en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin başında gelir. Şirket içi ve resmi olmayan yazışmalarda, toplantı sırasında not almak için genellikle tükenmez kalem kullanılır. Resmi evrakların imzalanmasında, dolma kalemlerin mürekkebi dağıldığı için sıkıntılar meydana gelebilir. Bu nedenle, dolma kalemlerin yerine tükenmez kalemler kullanılır. Tükenmez kalem ile atılan imzaların silinememesi, bu kalemi imza için uygun hale getirir.

Çok fazla kullanılan tükenmez kalemlerin hemen bitmemesi ve yazıların okunaklı yapıda olması için kaliteli markalara ait ürünler tercih edilmelidir.

Tükenmez kalem, kullanıldığı kağıdın üzerinde silinmeyen yazılar oluşturan bir üründür. Bu nedenle, hatasız ve dağılmayan yapıda olması son derece önemlidir. Özellikle elle yazılan dilekçelerde ve önemli notlarda mürekkebin dağılması sorun yaratır. Avansas Office tükenmez kalemin kalitesi sayesinde problemsiz yazıların keyfini çıkarabilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • İçeriğinde bulunan mürekkep, sağlığa zararlı olmayan bir yapıdadır. Hemen bitmez.
  • Satın aldığınız kalemlerde yazmama gibi bir sorunla karşılaşmazsınız.
  • Uzun süreli kullanım imkanı sunar.

Ergonomi 
Yumuşak yazım sunan değiştirilebilir jel mürekkep var mı ?Hayır
ergonomik tutuş sağlayan kauçuk grip var mı ?Hayır
Kauçuk kaplama ABS kapak var mı ?Evet
Nikel kaplama klips bulunuyor mu ?Hayır
Paslanmaz çelik klips bulunuyor mu ?Hayır

 

Kalitesiz kalemlerde kullanılan mürekkepler, sağlığa zararlı etkiler ortaya çıkarabilir. Bunun yanı sıra mürekkebin akması neticesinde kağıt üzerinde lekelenmeler meydana gelebilir. Bu sebeple, Avansas olarak sizlerin sağlığına uygun yapıda olan tükenmez kalemleri sunuyoruz.

Ürünün dış yüzeyi, dayanıklı bir yapıdadır. Kırılma ya da çatlama gibi bir sorun ortaya çıkarmaz. Dayanıklı polipropilen gövdesi, kapağı ve tapası sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan kullanım olanağı sunar. Kapaklı yapıda olması, çantalarınızın ya da ceplerinizin mürekkep lekesi olmasını engeller.

Üründe kullanılan kaliteli mürekkep sayesinde yazılan yazılar, kağıdın arkasına çıkmaz. Okunaklı yazılar ortaya çıkaran bu kalem, farklı kağıtlarda kullanılabilir. Karton ve mukavva gibi yüzeylerde de yeterli netlikte yazılar ortaya çıkarır.

Gözle görmeden, dijital platformlardan alınan ürünler zaman zaman beklentileri karşılamayabilir. Avansas güvencesiyle çevrim içi alacağınız ürünlerse beklentilerinizi tamamen karşılayacak kalitededir. Güvenli alışveriş imkanıyla Avansas’tan aldığınız her ürün size titizlikle ulaştırılır.

Avansas Office 1 mm Siyah Uçlu Tükenmez Kalem Ekonomik midir?

Kalemlerin 25’li pakette yer alması, size çok sayıda kalemi uygun fiyata alma şansı sunar. Uygun fiyatı sayesinde toptan alışveriş için son derece elverişlidir. Çok sayıda ürün alarak stok yapabilirsiniz. Kalemler, 2 yıl boyunca herhangi bir sorun olmadan saklanabilir.

Avansas Office 1 mm Siyah Uçlu Tükenmez Kalem Ergonomik midir?

Elinizin kavraması için ergonomik yapıda olan tükenmez kalem ile parmaklarınızda herhangi bir ağrı ya da uyuşma meydana gelmez. Çok bastırmanıza gerek kalmadan, hızlı bir şekilde yazılarınızı tamamlayabilirsiniz.

Avansas Office 1 mm Siyah Uçlu Tükenmez Kalem Uzun Ömürlü müdür?

Siyah tükenmez kalem kullanımında, en çok endişe verici konuların başında uzun ömürlü olmaması gerekir. Çabuk biten kalemler, maliyet artışına ve gereksiz kalem atıklarının oluşmasına yol açar. Bu nedenle, uzun ömürlü kullanım imkanı sunan ürünlerin tercih edilmesi gerekir.

Avansas Office tükenmez kalemin 1500 metre yazım kapasitesi vardır. Çabuk bitmemesi sayesinde, sarf malzemesi harcamalarınızın azalmasında yardımcı olur.

Avansas Office 1 mm Siyah Uçlu Tükenmez Kalem Mürekkebi Kağıt Üzerinde Leke Bırakır mı? 

Avansas tükenmez kalem, kaliteli mürekkebi sayesinde yazım esnasında lekelenmeye yol açmaz. Ürün, mürekkebi dağılmayan bir yapıdadır ve kağıt üzerinde kolayca kurur. Bu nedenle yazım esnasında lekelenmeyi önler. Kimyasallara ve suya karşı dayanıklı olan mürekkep, ıslanması ya da üzerine bir şey dökülmesi halinde silinmez.

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

Avansas, toptan alışveriş için en uygun fırsatları sunar. Ürünlerin uygun fiyatlı olması sebebiyle toptan alım yapılabilir. Aldığınız ürünlerin en kaliteli markalara ait olması sayesinde toptan aldığınız ürünlerde zamanla bozulma meydana gelmez.

Güvenli ödeme seçenekleri, toptan alışverişinizi kolaylaştıran en önemli etkendir. Aldığınız ürünlerin niteliğine göre uygulanan paketleme yöntemleri sayesinde taşıma süresince zarar görmeleri engellenir. Her ürün, kapınıza kadar sağlam bir şekilde ulaştırılır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Office Tükenmez Kalem 1 mm Uçlu Siyah 25'li Paket
Birim Fiyat = 3,89 TL
97,15 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.