3 Taksit
Ürün Kodu: 81372
Ürün Barkodu: 190199098527

Marka : Apple

Product State: A0

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ - Apple Türkiye Garantili

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Bluetooth kablosuz kullanım
  • 18 saat konuşma süresi
  • 15 dakika şarj ile 2 saat konuşma süresi
  • Otomatik açılma ve bağlanma özelliği
  • 2 yıl Apple Türkiye Garantili

Ürün Hakkında

İhtiyacınız olan her alanda rahatlıkla kullanım sağlayabileceğiniz Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ sizlerle!

Yeni AirPods, kablosuz kulaklık deneyimini yepyeni bir tasarımla sunuyor. Şarj kutusundan çıkardığınız anda iPhone, Apple Watch, iPad veya Mac’inizle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tek bir dokunuşla kolayca kurulan AirPods, sihir gibi çalışıyor. Otomatik olarak açılıyor ve her zaman bağlı kalıyor. Kulağınıza takılı olduğunu anlıyor ve kulağınızdan çıkardığınızda müziği duraklatıyor.

Ses düzeyini ayarlamak, şarkıyı değiştirmek, arama yapmak ve hatta yol tarifi almak için “Hey Siri” demeniz ve isteğinizi belirtmeniz yeterli. AirPods’u ister tek ister çift kulakta kullanabilir ve müzik ya da podcast dinlerken çift dokunarak sesi çalabilir veya bir sonrakine atlayabilirsiniz.

AirPods, tek bir şarjla 5 saate kadar dinleme süresi ve 3 saate kadar konuşma süresi sunar. Üstelik, AirPods’unuzu birçok kez tekrar şarj ederek toplam 24 saatten fazla dinleme süresi elde etmenizi sağlayan şarj kutusu sayesinde asla yarı yolda kalmazsınız. Kulaklığınızı hemen şarj etmeniz mi gerekiyor? Kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saat dinleme süresi veya 2 saat konuşma süresi elde edebilirsiniz.

Gücünü yeni Apple H1 kulaklık çipinden alan AirPods, optik sensörlerden ve hareket ivmeölçerlerinden yararlanarak kulağınızda takılı olup olmadığını algılar. H1 çip, AirPods kulaklıklardan ister bir tanesi takılı olsun ister ikisi, sesi otomatik olarak yönlendirir ve mikrofonu devreye sokar. Ek bir ivmeölçer, arama esnasında veya siz Siri’yle konuşurken hüzmeleme özellikli mikrofonlarla birlikte çalışarak dış gürültüyü filtreler ve sesinize odaklanır.

Hemen siparişinizi verin, ürününüzü kapınızdan teslim almanın keyfini yaşayın!

Ürün Özellikleri

  • Kutunun İçindekiler: AirPods, Şarj Kutusu, Lightning - USB Kablosu
  • Bağlantı: Bluetooth, Wireless
  • Ağırlık: AirPods (her biri): 4 g, Şarj Kutusu: 38 g
  • Boyutlar: AirPods (her biri): 16,5 x 18,0 x 40,5 mm, Şarj Kutusu: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm
  • Bağlantı: AirPods: Bluetooth, Şarj Kutusu: Lightning konnektörü
  • Erişilebilirlik: Canlı Dinleme özellikli ses
  • AirPods Sensörleri (her biri): Hüzmeleme özellikli çift mikrofon, Çift optik sensör, Hareket algılayıcı ivmeölçer, Konuşma algılayıcı ivmeölçer
  • Güç: AirPods ve Şarj Kutusu: 24 saatten fazla dinleme süresi, 18 saate kadar konuşma süresi, AirPods (tek şarj): 5 saate kadar dinleme süresi, 3 saate kadar konuşma süresi, Şarj kutusunda 15 dakika şarj ederek 3 saate kadar dinleme süresi ve 2 saate kadar konuşma süresi
  • Sistem Gereksinimleri: iOS’in en yeni sürümü yüklü iPhone ve iPod touch modelleri, iPadOS’in en yeni sürümü yüklü iPad modelleri, watchOS’in en yeni sürümü yüklü Apple Watch modelleri, macOS’in en yeni sürümü yüklü Mac modelleri, tvOS’in en yeni sürümü yüklü Apple TV modelleri

 

 

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ - Apple Türkiye Garantili

 

Teknoloji geliştikçe kulaklıkların tasarımları ve özellikleri de değişiklikler. Kulak içi kablosuz kulaklıklar, oldukça popülerdir ve kullanışlı özellikler ile tek bir çıkar. Ergonomik özelliklere sahip olan ve son teknoloji ile donatılan Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TUA‎ modeli de ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek kapasitededir. Sahip olduğu özellikler sayesinde kullanım olanağı verir ve gün içinde dinleme, görüşme, izleme konusunda yanınızda olur.

 

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ - Apple Türkiye Garantili Ses Kalitesi İyi mi?

 

Zengin ve yüksek kaliteli ses deneyimi sunan Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TUA‎, tüm gücüyle yeni Apple H1 kulaklık çipinden alır. H1 çip, sesli bir şekilde Siri aktif etme imkanı sunar. Aynı zamanda oyun sırasında ses gecikmesini %30'a kadar azaltır. Oyunlar ve müzikler daha yüksek bir ses kalitesi sunar. Kristal netliğindeki ses kalitesi sayesinde tüm ayrıntılardan yararlanabilirsiniz.

 

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ - Apple Türkiye Garantili Pil Ömrü Uzun mu?

 

Tek şarjla 5 saate kadar dinleme ve 3 saate kadar konuşma süresi sunan Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TUA‎, sizi yarı yolda bırakmaz. Ergonomik şarj kutusu içinde şarj edildiğinde 24 saatten daha fazla dinleme süresi elde etmeyi sağlar. 15 anlatımı Hızlı şarj ile 3 saate kadar dinleme ve 2 saate kadar konuşma imkanı elde edebilirsiniz. Kulaklığınızın şarj edilmesini öğrenmek için ise AirPods'unuzu iPhone'unuza yaklaştırarak “AirPods'umun şarjı kaç?” diye sormanız yeterlidir. Hem pratik hem de uzun pil ömrünü bir şekilde kullanabilirsiniz. Şarj etmeyi ise aydınlatmayı alarak kolay bir şekilde şarj edebilirsiniz.

 

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ - Apple Türkiye Garantili Rahat mı?

 

Kulak içine tam oturacak şekilde tasarlanan Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TUA, gün boyu rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Kulağınızda sağlam bir şekilde durarak uzun süre müzik dinlemenizi, oyun oynamanızı, görüşme yapmanızı sağlar. Hafif olması sayesinde de kulaklarınızı ağrıtmaz. Kompakt şarj kutusu da hafif ve ergonomik olduğu için kolayca toplanır. Bu bileşenler sayesinde yere rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

 

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ - Apple Türkiye Garantili Bağlantısı İyi mi?

 

Apple AirPods 2 sunan hızlı ve stabil kablosuz bağlantı kurma imkanı. Aktif aygıtlar arasında 2 kata kadar daha hızlı geçiş yapma imkanı sunar. Aynı zamanda telefon görüşmeleri için 1,5 kat daha hızlı bağlantı sağlayabilir. Otomatik açma ve otomatik bağlantı özellikleri sayesinde zaman tasarrufu sağlar. Kutusundan çıkardığınız bir yapıya sahip. Kablosuz bağlantı Özgürlüğü sayesinde daha rahat hareket edebilirsiniz.

 

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TUA‎ - Apple Türkiye Garantili Kullanım Kolay mı?

 

Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TUA‎, koruyucunun çıktığı bir kullanıma hazır hale gelir. Ayrıca kulağınıza taktığınız anları ve kulağınızdan çıkardığınız anda müziği durdurur. Oynatmak ya da bir sonrakine atlamak için iki kere dokunmanız yeterlidir. Bu sayede istediğiniz kısıtlamaları vermek parmaklarınızın uçlarında. Tüm Apple aygıtlarında kolay kurulum imkanı sunarak çok yönlü kullanım avantajı sağlar.

Avansas, 7/24 online alışveriş yağma imkanı sunan bir platformdur. Aynı zamanda kaliteli ürünler ile uygun fiyatları bir araya getirir. Müşteri memnuniyeti önem veren Avansas, TOBB Güven Damgası sahibidir. Bu sayede ihtiyaç olan ürünleri Avansas'tan satın alarak güvenli ve kolay alışverişin avantajından yararlanıyorsunuz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 2.424,50 TL 1.616,33 TL
Akbank 2.424,50 TL 1.616,33 TL
HalkBank 2.424,50 TL 1.616,33 TL
Yapı Kredi 2.424,50 TL 1.616,33 TL
Finansbank 2.424,50 TL 1.616,33 TL
Garanti 2.424,50 TL 1.616,33 TL
Apple AirPods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık MV7N2TU/A‎ - Apple Türkiye Garantili
4.849,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.