Elektrikli Süpürge

Toplam 8 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Elektrikli Süpürge Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Elektrikli süpürge, ev ve ofis temizliğinde temel yardımcı elemanlardır. Günümüzde her evde ve ofiste muhakkak bir elektrikli süpürge bulunur. Zamandan tasarruf ve hızlı temizlik için en büyük yardımcınız olan elektrikli süpürgeler oldukça çeşitlidir. Her kullanım amacına uygun olan elektrikli süpürgelerini satın alırken birçok unsura dikkat etmeniz gerekmektedir.

  • Marka
  • Emiş gücü
  • Dikey veya yatay kullanımlı oluşu
  • Toz torbalı veya toz torbasız seçeneği
  • Ses düzeyi
  • Kullanım Alanı
  • Watt gücü

Elektrikli süpürge satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken unsurlardır. Elektrikli süpürge modelleri oldukça çeşitlidir; bu nedenle satın alım yaparken kullanım amacınız son derece önemlidir.

Yüksek emiş gücüne sahip elektrikli süpürgeler, müşteriler tarafından daha çok tercih edilmektedir. 260 Watt emiş gücü ve 280 Watt emiş gücüne sahip elektrikli süpürge modelleri ev kullanımına uygun cihazlardır; bu cihazlar aynı zamanda ofis ortamında kullanılmaya da son derece uygundur.

Elektrikli süpürge satın alırken göz önünde bulundurulan bir diğer unsur, toz torbalı mı yoksa toz torbasız mı elektrikli süpürge seçileceğidir. Toz torbalı ve toz torbasız süpürgelerden aynı performansı alabilirsiniz; fakat kullandığınız yerde kronik akciğer rahatsızlığına sahip biri varsa, toz torbasız modelleri tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Sessiz elektrikli ev aletleri son yıllarda tüketicinin gözdesi olmuştur. Özellikle elektrikli süpürge sessiz özelliğine sahip ise çocuklu evlerde kullanımı hayat kurtarıcı olacaktır. Bir diğer yandan evcil hayvanlar yüksek sesli makinelerden oldukça korkarlar. Çocukların veya evcil hayvanların olduğu evlerde, sessiz elektrikli süpürge modelleri arasından seçim yapılması daha mantıklı olacaktır.

Elektrikli dikey süpürge satın alımı son yıllarda oldukça artmıştır. Önceki yıllarda dikey elektrikli süpürge modelleri, yüksek emiş gücüne sahip değillerdi. Son yıllarda teknoloji kategorisinin en çok satın alınan ürün grubu haline gelen elektrikli dikey süpürge modelleri, hem portatif olmaları hem de kullanışlı olmaları nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedirler.

En Popüler Elektrikli Süpürge Markaları Hangileridir?


Elektrikli süpürge uzun yıllardır hayatımızda ve olan ev temizliklerinde temel yardımcımız olan cihazlardır. Elektrikli süpürge ile evdeki toz ve pislikleri hızlıca temizleyip zamandan tasarruf sağlarız. Evlerimizin temel kahramanı olan elektrikli süpürgeler, piyasaya birçok marka tarafından sürülmektedir.

Elektrikli süpürge kategorisinde en fazla satın alımı gerçekleşen markaları, bu piyasada yıllardır üretim firmalar oluşturmaktadır. Fantom elektrikli süpürge ve Rowenta elektrikli süpürge modellerinin neredeyse tamamı tüketici tarafından bu nedenle daha fazla tercih edilir. Bir diğer yandan küçük ev aletleri üretimi ile sektöre girip, elektrikli süpürge üretimine de başlayan firmalar sıklıkla tercih edilmektedir. Fakir elektrikli süpürge ve Arzum elektrikli süpürge modelleri, markaların ev aleti üretimindeki tecrübelerinden dolayı tüketici tarafından tercih edilir.

Geniş bir elektrikli süpürge kategorisine sahip olan avansas.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde, en güvenilir markalara hızlıca ulaşabilirsiniz.

Philips Elektrikli Süpürge


Elektrikli süpürge üretiminde uzman bir marka olan Philips elektrikli süpürge çeşitleri ile tüm kullanıcılara hitap etmeyi başarıyor. Özellikle toz torbasız Philips elektrikli süpürgeleri tüketicilerin ilk tercihleri arasında yer almayı başarıyor. Ürünlerinin tamamında tasarım şıklığına da önem veren markanın, elektrikli süpürge çeşitleri adeta dekoratif bir eşya gibi evlerde yerini alıyor.

Philips, ürettiği teknoloji ürünleri ile insanların hayatını kolaylaştırıyor. Hayatlarımızı kolaylaştıran en önemli ürünleri olan elektrik süpürgelerinin, tüketici tarafından sıklıkla tercih edilmesinin bir diğer nedeni de yedek parçalarının uygun fiyatta olması ve kolayca bulunabilmesidir.

Fantom Elektrikli Süpürge


1988 yılından beri ürettiği elektrikli süpürgeler ile hayatımızı kolaylaştıran Fantom, son teknolojileri de ürünlerinde kullanarak, en çok satın alınan markalar arasına girmeyi başarıyor. Elektrikli süpürge modellerinin tamamı yüksek emiş gücüne sahiptir. 280 Watt çekim gücüne sahip olan modelleri hem evlerin hem de ofislerin vazgeçilmez birer parçasıdır.

Klasik elektrikli süpürge üretiminin yanı sıra küçük elektrikli süpürge ve dikey elektrikli süpürgeler de üreten marka, kullanışlılığı ve yüksek performansı ürünlerinde ustalıkla buluşturuyor. Doğaya karşı duyarlı bir marka olan Fantom, kağıt toz torbaları ile geri dönüşüme katkı sağlıyor.

Fantom elektrikli süpürge modellerinin en önemli özelliği ise uzun süre kullanılabiliyor olmasıdır. Bu ürünler ömürlük dostunuz olarak hayatlarını kolaylaştıracak. Fantom elektrikli süpürge modellerini avansas.com üzerinden inceleyerek ömürlük dostlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Elektrikli Süpürge Modelleri Nelerdir?


Gün geçtikçe gelişen dünyada, herkesin ihtiyaçları birbirinden farklılaştı; bu nedenle de her ihtiyaca uygun farklı ürünler üretilmeye başlandı. Elektrikli süpürge ürün çeşitliliğinden de bunu kolaylıkla anlayabiliriz.

  • Dikey kullanımlı elektrik süpürgeleri
  • Toz torbasız süpürgeler
  • Su hazneli elektrikli süpürge modelleri
  • Şarjlı ve şarjsız süpürgeler
  • Sessiz elektrik süpürgeleri

Bütün ihtiyaçlara hitap edebilecek çeşitlerdedir. Elektrikli süpürge seçimi yaparken hangi modellere ihtiyacınız olduğunu tespit etmeniz gerekir. Su hazneli elektrik süpürgeleri, ev temizliğinin buharla yapılmasını sağlar. Toz alerjisi olan veya kronik akciğer rahatsızlığına sahip olan kişilerin bu ürünleri kullanmaları gerekir. Arnica elektrikli süpürge modelleri arasından en fazla satın alımı yapılan ürünler, su hazneli olanlardır. Şarjlı elektrikli süpürgeler de son yıllarda en fazla satın alınan ürünler arasındadır.

Dikey Elektrikli Süpürge


Son yıllarda kullanımı artan dikey elektrikli süpürge modelleri kullanım kolaylığı nedeniyle tüketici tarafından tercih edilmektedir. Evinizin herhangi bir köşesinde kolaylıkla muhafaza edebileceğiniz bu ürünler, emiş güçleri ile de sizi kendilerine hayran bırakacak. Tasarım ve kullanım avantajları açısından öne çıkan Samsung elektrikli süpürge modellerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Normal Elektrikli Süpürge


Yıllardır evlerimizde kullandığımız normal elektrikli süpürgeler, temizliğin baş kahramanlarıdır. Bosch elektrikli süpürge modelleri arasında öne çıkanlar genelde bu kategoridedir. Eski toz torbalı elektrikli süpürge modellerinin temizliği zor olsa da yeni nesil ürünlerde bu zorluk ortadan kalkmıştır.

Toz Torbasız Elektrikli Süpürge


Toz torbasız elektrikli süpürgeler, evinde akciğer hastası veya toz alerjisi olanların il tercihidir. Temizlik esnasında ve sonrasında bu hastalıkların tetiklenmemesi için muhakkak bu ürünlerin kullanılması gerekir. Siemens elektrikli süpürge modelleri arasından en fazla toz torbasız ürünler öne çıkmaktadır.

Küçük Elektrikli Süpürge


Teknolojinin ilerlemesi sayesinde hayatımıza küçük elektrikli süpürge modellerinin boyutları sizi yanıltmasın. Emiş ve Watt gücü yüksek olan bu ürünler hayatınızın vazgeçilmez bir parçası halini alacak. Evinizdeki veya ofisinizdeki herhangi bir köşede kolaylıkla saklayabileceğiniz bu ürünler portatif olmaları nedeniyle de sizleri memnun edecek. Fantom markasının, küçük elektrikli süpürge ürünleri bu kategoride öne çıkmaktadır.

Elektrikli Süpürge Fiyatları Ne Kadar?


Elektrikli süpürge fiyatları en az elektrikli süpürge çeşitleri kadar geniş bir yelpazede uzanmaktadır. Satın almak istediğiniz ürünün fiyatlarını etkileyen birçok unsur bulunur.

  • Elektrikli süpürgenin markası
  • Elektrikli süpürgenin modeli
  • Ürünün emiş ve Watt gücü
  • Elektrikli süpürgenin sessiz olup olmaması
  • Ürünün toz torbalı, toz torbasız veya su hazneli olması
  • Ürünün şarjlı veya şarjsız olması

Yukarıdaki maddeler, elektrikli süpürge fiyatlarını etkilemektedir. Satın almak istediğiniz ürünün, sahip olması gereken özelliklerini doğru belirlerseniz, kendiniz için en uygun fiyatlı ürüne de ulaşmış olursunuz.

Elektrikli süpürge ücretlerini belirleyen bir diğer unsur olarak; ürünün üretim yeri öne çıkar. Satın almak istediğiniz ürün eğer yurt dışına ait bir markanınsa, elektrikli süpürge fiyatı kur hareketlenmelerine bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Arçelik elektrikli süpürge, Vestel elektrikli süpürge ve Beko elektrikli süpürge ürünlerinin fiyatları ise genel olarak sabittir; bunun nedeni markaların Türkiye menşeili olmasıdır.

Elektrikli süpürge satın alırken, uygun fiyatlara Avansas.com aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz. Ucuz elektrikli süpürge arayışınız için en doğru adres: Avansas.com