Ürün Kodu: 79943
Ürün Barkodu: 8681005000008

Marka : Asterion

Product State: A0

Asterion Mikrofilament Sarı Temizlik Bezi 5'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mikrofilament temizlik bezi
  • 5 adet sarı renk bez tek pakette
  • 40 x 40 cm ölçülerinde
  • 30-60°C sıcaklıkta yıkanabilir
  • Çok emici ve çok dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Paket rengiMavi ve beyaz ön kısım, açıklamaların bulunduğu gri tabanlı arka kısım
Bez rengiSarı
Adet1 Pakette 5 bez bulunur
Ölçü40 x 40
Uygun yıkama sıcaklığı30 - 60 °C
MarkaAsterion

 

Asterion mikrofilament sarı bez, ev ve iş yerlerindeki tüm temizlik işlemleri için kullanılabilir. Mikrofilament teknolojisi patentlidir. İnsan saçından 100 kat daha ince onlarca mikro iplikten oluşmaktadır. Mikrofiber elyaflardan 10 kata kadar daha ince elyaflardan üretilmiş olması sebebiyle çok daha etkili temizlik olanağı sunar. 

Ürünün içerisinde çeşitli mikro kanallar bulunmaktadır. Bu sayede toz ve kirleri çok iyi tutarak temizlikte yüksek bir performans sunar. Kesintisiz elyaflardan üretildiği için kenarlarından iplik çıkmaz. 

Sarı temizlik bezi, yüksek sıvı emme kapasitesine sahiptir. Mikro kanallarının yardımıyla kendi ağırlığının 5 katına kadar sıvıyı rahatlıkla emebilir. Sarı bez, yüzeyler üzerinde kir ve toz bırakmaz. Hassas ve parlak yüzeylere zarar vermeden temizler. Ek olarak, mikro kanalları sayesinde diğer bezlere oranla çok daha çabuk kurur ve rakiplerine kıyasla tekrar kullanıma hazır olma süresi oldukça kısadır; temizlik işlemlerinde zaman kazandırır.

Asterion sarı bez mikrofilament teknolojisi sayesinde üretiminde bağlayıcı kimyasallar ve PVC kullanılmaz. Böylelikle diğer bezlerin çevreye verebileceği zararları vermez; çevre dostudur. 

Temizlik işlemlerini kolaylaştırması sebebiyle zamandan tasarruf sağlar. 

Asterion Mikrofilament Sarı Temizlik Bezi Kaliteli Midir?

Asterion mikrofilament sarı bez, yüksek teknoloji ile üretilmiştir. Kesintisiz elyaflardan üretilmiş olması sebebiyle kenarlarından iplik çıkmaz. Kısacası, temizlik bezlerinin yırtılması veya yıpranmasına sebebiyet veren kenarından iplik çıkma durumu, Asterion sarı bez ile yaşanmaz. Ek olarak, kullanılan mikrofilament teknolojisi uzun ömürlü olmasını ve tüy bırakmamasını sağlamaktadır. 

Temizlik işlemlerinde sıklıkla kullanılan bezler, kimi zaman sertlikleri kimi zaman ise incelikleriyle kullanıcıya zorluk çıkarmaktadır. Asterion sarı toz bezi, uygun sertliği ve kalınlığıyla temizlik işlemlerinde kullanıcıya zorluk çıkarmaz. Bu özelliği ile temizlik performansını olumlu yönde etkiler. 

Mikrofilament teknolojisi ile oldukça sağlam ve dayanıklı üretilmiş sarı bez, benzerlerine oranla oldukça uygun fiyatlıdır. Ayrıca uzun ömürlü kullanımlara elverişli olması sebebiyle sürekli yenisinin alınması gerekmez. Böylelikle, kısa aralıklarla bez alma durumunu ortadan kaldırarak tüketicinin masraflarını azaltmasında yardımcı olur. 

Asterion Mikrofilament Sarı Temizlik Bezi Tüy Bırakır Mı?

Kaliteli malzeme kullanılması ve mikrofilament teknolojisi ile üretilmiş olması sebebiyle temizlenen yüzeyde tüy bırakmaz. Her yüzeyde kullanılabilir ve hassas yüzeylere zarar vermez. 

Sarı bez, mikro kanalları sayesinde rakiplerine oranla çok daha kısa sürede kurur. Bu sayede çok daha kısa sürede tekrar kullanılabilir. 

Mikrofilament teknolojisi ile üretilmiş olması sebebiyle bağlayıcı kimyasallar ya da PVC kullanılmadan imal edilmiştir. Böylelikle benzer bezlerin çevreye verebileceği zararları vermez. Kısacası çevre dostudur. 

Asterion Mikrofilament Sarı Temizlik Bezi Emici Midir?

Asterion sarı bez mikrofilament teknolojisi ile imal edilmiştir. İnsan saçından 100 kat, mikrofiber elyaflardan 10 kat daha ince elyaflardan üretilmiştir. Bu sayede çok daha etkili bir temizlik imkanı sunar. Üretiminde kullanılan teknoloji sayesinde mikro kanalları vardır. Mikro kanalların yardımıyla kendi ağırlığının 5 katına kadar sıvıyı rahatlıkla emebilir. 

Düşük kaliteli rakipleri hassas yüzey temizliği sırasında yüzeye zarar verirken; Asterion sarı bez mikro iplikleri ve yumuşak dokusuyla temizlediği yüzeye kesinlikle zarar vermez. 

Mikro kanalları kısa sürede kurumasını sağlar. Yine mikro kanalları sayesinde kullanıldığı yüzeydeki tüm kir ve tozu içinde tutar, böylelikle temizlik işlemlerini kolaylaştırarak kullanıcıya yardımcı olur. Temizlik işlemlerinin, daha az zahmetle yapılmasına yardımcı olması sebebiyle performansı artırır. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Asterion Mikrofilament Sarı Temizlik Bezi 5'li Paket
Birim Fiyat = 18,57 TL
92,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.