Elektrikli El Aletleri

Toplam 4 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Elektrikli El Aletleri

Teknolojinin ilerlemesiyle geliştirilen elektrikli aletler, sundukları kullanım kolaylıklarıyla günlük yaşamda hayatı oldukça keyifli kılar. Mutfaklardan, garajlara her alanda ihtiyaç duyulan ürünler, sağladıkları avantajlarla alışkanlık yapar. Elektrikli el aletleri, sundukları çeşitlilikle tamir işlerini çok daha pratik hale getirir. Elektrikli el aletleri modelleri, matkaplardan, dijital ölçüm aletlerine geniş bir yelpaze sunar. Matkaplar, akülü vidalama aletleri gibi kolaylık sağlayan cihazlar özellikleriyle kullananların hayatını kolaylaştırır. Elektrikli el aleti fiyatları ürünlerin modellerine ve taşıdıkları özelliklere göre farklılık sergiler.

Akülü Vidalama

Evde el altında tutulan ve ufak çaplı tamirat işlemlerini pratik bir hale getiren akülü vidalama makineleri ile vidalama işleri kolayca gerçekleşir. Vidalama işlemi için; kullanılacak vidanın yüzeyine göre seçilen düz ya da yıldız tornavida uçlarının cihaza takılmasının ardından, şarjlı cihazın tetiğine basmak yeter. Sıkma ya da açma seçeneği işleme göre seçilmelidir. Bu cihazlar delme işlemi için uygun değildir. Akülü vidalama aletleriyle çok güç sarf etmeden en zorlu vidaları açmak mümkündür. Akülü vidalama aletleri modelleri, markalara ve cihazların özelliklerine göre değişiklik gösteren fiyatlarıyla geniş bir aralıkta yer alır. Model fiyatları, dakikadaki devir sayısına, maksimum torka, akü sayısına, kullandığı akü türü ve akü kapasitesine göre değişiklik gösterir.

Matkap Çeşitleri

Matkaplar, darbeli, darbesiz ve şarjlı matkaplar olmak üzere kategorize edilir. Şarjlı ürünler kablosuz çalışmanın rahatlığını yaşatmaları sebebiyle fiyatları biraz daha yüksektir. Ürettikleri güç miktarına, devir hızı olarak adlandırılan dakikadaki devir sayısına göre de matkap fiyatları değişir. Darbeli matkaplarda darbe sayısı olarak adlandırılan, ürünün sunduğu dakikadaki darbe sayısı da önemli bir kriter olarak ele alınır. Matkaplarda fiyatı etkileyen diğer kriterler arasında; çift akü bulundurmaları ve set halinde olmaları da bulunur.

Elektrikli el aletlerinden; ergonomik tasarıma sahip, ayarlanabilir hız kontrollü darbeli, sağ, sol dönüşlü matkaplar, beton ve duvarlarda kullanmak için uygundur. Metal, ahşap, seramik, fayans yüzeyleri delmede kullanılmaz. Duvar gibi zeminleri kolay delmenizi sağlar. Duvar delerken yerleştirilecek dübel boyutunda delik açmak önem taşır, açılacak delik fazla ya da eksik olmamalıdır. Ergonomik dizaynıyla kolay tutulan darbesiz matkap, ayarlanabilir hız kontrolüyle ve yumuşak sapıyla pratik bir kullanım sunar ve darbeli matkabın kullanılamadığı yüzeyler için uygundur. Yine ergonomik bir tasarım ve yumuşak tutuş sunan tork ayarlı vidalama matkaplar, ayarlanabilir hız kontrolü, anahtarsız mandren’leriyle bir darbesiz matkap alternatifidir.

Delme işlemi için uygun matkap türü seçildikten sonra, kullanılacak uç, yüzeye uygun olarak seçilir; beton, ahşap, fayans gibi yüzeylere ayrı uçlar gerekir. Ardından seçilen uç matkaba yerleştirip sıkıştırdıktan sonra kullanılacak yüzeyle 90 derecelik açı yaparak kullanılır. Siz de işlerinizi kolaylaştıracak elektrikli el aletleri almayı düşünürseniz, beğendiğiniz ürünleri hemen sepete atarak kolayca satın alabilirsiniz.