Taşıma Kolisi

Toplam 6 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Taşıma Kolisi Çeşitleri Nelerdir?

Ev taşıma kolisi, eşyalarınızı muazzam ve düzenli bir şekilde taşımanıza yardımcı olan bir üründür. Esnek ve dayanıklı bir yapıya sahip olmalarından dolayı, sevkiyat ve nakliye işlemlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu ürünler aynı zamanda, eşya taşıma kolisi olarak da isimlendirilebilir.

Paketleme ve taşıma işlemlerinin, olmazsa olmazı olarak yer alan kolilere, hangi sektörde olursa olsun nakliye amacı ile sürekli olarak ihtiyaç duyulur. Büyük firmalar, ürün gönderimlerinde, üzerinde kendi logolarının olduğu özel eşya taşıma kolisi kullanmayı tercih eder. Orta ve küçük işletmeler ise, baskılama maliyeti ile karşılaşmamak için, baskısız düz kolileri tercih ederler.

Posta teşkilatının, giderek daha fazla gelişmesiyle birlikte, taşıma kolilerinin kullanımı da artmıştır. Bunun nedeni, göndermek istediğiniz ürünün güvenli bir şekilde alıcısına ulaşmasında önemli bir rol üstlenmesidir.

Taşınacak malzemenin niteliğine ve ebatına uygun eşya taşıma kolisi seçtiğinizde, içindeki eşyaların gönderim sürecinde zarar görmesini engellemiş olursunuz. Doğru koli seçimiyle beraber, koli hazırlama işlemine yeterince dikkat edildiği takdirde, içinde yer alan ürünlerin kırılması veya bozulması ihtimali oldukça düşer.

Taşıma kolileri kendi içinde birçok farklı çeşide ayrılırlar. Bunlar,ev taşıma kolisi, kıyafet taşıma kolisi, bardak taşıma kolisi, kırtasiye ürünleri için üretilen koliler veya ofis envanterlerini saklamak için kullanılan koliler olarak gösterilebilir. Benzer şekilde, evlilik dönemlerinde sıkça talep edilen, çeyiz taşıma kolileri de mevcuttur.

Eşya taşıma kolisi olarak en sık kullanılan türlerini tam kapalı koli, tutmalı koli, yarım kapalı koli, klasör kolisi, arşiv kolisi, kitap taşıma kolisi, TV taşıma kolisi, ve tekstil kolisi olarak sıralayabiliriz. Bunların yanı sıra, ramazan kolisi, bardak taşıma kolisi, pizza kolisi, yumurta kolisi ve ayakkabı kolisi gibi farklı çeşitlerle de karşılaşmak mümkündür. Bunların içinde, yumurta kolisi ve cam kolileri, taşıdıkları malzemelere uygun formlarda üretilir.

Ev Taşıma Kolilerinin Ölçüleri Nelerdir?

Ev taşıma kolisi alırken, içerisine yerleştirmek istediğiniz ürünlerin ebatlarına göre bir tercih yapmanızda fayda var. Kolinin içerisine, kapasitesinden daha büyük bir eşya koymaya çalışırsanız, ürün yırtılabilir ve dolayısıyla kullanışsız hale gelebilir.

Taşınma sırasında bireyler, çoğunlukla büyük boy kolileri tercih ederler. Bu boydaki kolilere, kıyafetler, kitaplar, ev tekstil ürünleri, mutfak gereçleri ve başka birçok ürün rahatlıkla yerleştirilebilir. Büyük boy ev taşıma kolisi, 60 santim genişliğe, 40 santim yüksekliğe ve 40 santim derinliğe sahiptir.

Ev taşıma kolisi seçiminde, yine taşınacak eşyaların boyutuna ve ağırlığına göre orta boy kolilerde sıklıkla tercih edilir. Büyük boy kolilere göre daha küçük olduklarından, daha az eşya kapasitesine sahiptirler. Böylece çok daha hafif olurlar. Orta boy taşıma kolileri, 60 santim genişliğe, 40 santim derinliğe ve 30 santim yüksekliğe sahiptir.

Küçük boy ev taşıma kolisi ise, genellikle kırılma ihtimali yüksek olan ürünlerin yerleştirilmesi için kullanılır. Bunlar bardaklar, değerli vazolar veya manevi değeri olan eşyalar olabilir. Bu koliler ise, 40 santim genişliğe, 30 santim yüksekliğe ve 30 santim derinliğe sahiptirler. Avansas sayesinde, dilediğiniz ölçüdeki ev taşıma kolisine paketler halinde sahip olabilirsiniz.

Avansas’ta Hangi Taşıma Kolisi Çeşitleri Satılmaktadır?

Avansas’ta, her ihtiyaca yönelik bir taşıma kolisi bulmak mümkündür. Taşıma kolileri farklı çeşitlerde sizlere sunulmaktadır. Bunlar, baskılı ve baskısız olarak ikiye ayrılır. Aynı zamanda Avansas’ta büyük boy taşınma paketi sayesinde evinizi taşırken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünlere tek seferde sahip olabilirsiniz.

Avansas baskılı taşınma kolisi, büyük orta ve küçük olmak üzere üç farklı boyda size hizmet verebilir. Bir adet üzerinden satılan bu ürünlerden, dilediğiniz kadar satın alabilirsiniz. Çift oluklu ve üstten kapaklı olan bu ürünler, ekstra kalın malzemeden üretilir. Bu sayede, içerisine yerleştirdiğiniz ürünler, uzun süre zarar görmez. Böylece, önemli evraklarınızı arşivlemek amacıyla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Aynı zamanda, baskısız eşya taşıma kolisi modellerine de Avansas sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz. Baskısız taşıma kolilerine, toplu olarak 5’li setler halinde en ekonomik şekilde sahip olabilirsiniz. Büyük, orta ve küçük boy olarak, her türlü eşyanızı bu kolilerle taşıyabilirsiniz. Kolay deforme olmayan, kaliteli malzemesi ve çift oluklu yapıları sayesinde depo kolisi olarak da adlandırılabilir. İstediğiniz her ürünü, bu kolilerde yıllarca saklayabilirsiniz.

Avansas sayesinde, taşınma sırasında ihtiyacınız olan her ürüne tek bir pakette sahip olabilirsiniz. Bu sayede teker teker alınan bu ürünleri paket içerisindeki hali çok daha ekonomik olacaktır.

Eşya taşıma kolisi paketi büyük, orta ve küçük boy olmak üzere üç farklı kategoride sunuluyor. Satın alacağınız taşınma kolisi paketi içeriğinde, Avansas marker kalem, yuvarlak uçlu kırmızı ve siyah renkte kalemler bulunur. Bu sayede kolilerinizin içlerinde bulunan eşyaların özelliklerine göre isimlendirebilirsiniz.

Paketin içerisinden çıkan maket bıçağını, yalnızca taşınma sırasında değil sonrasında da değerlendirebilirsiniz. Eşyalarınızı daha iyi sarması açısından, Özerden küçük balonlu nalyon rulo ve One Plus streç film ambalaj malzemeleri olarak aynı paketin içerisinde size gönderilir. Pakette bulunan, Avansas Power Plus Hotmelt koli bandı sayesinde kolinizi sağlam bir şekilde kapatabilirsiniz.

Avansas’ta Satılan Taşıma Kolileri Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

İçerisinde önemli ve zarar görmemesi gereken eşyalarınızı koliler yardımıyla, bir yerden bir yere taşımanız veya uzun süre depolamanız gerekebilir. Bu işlemler, için sıklıkla koliler tercih edilir. Bu nedenle, kolilerin sağlam ve uzun ömürlü, kaliteli malzemelerden üretilmesi çok önemlidir.

Kalitesiz bir koli, taşınması sırasında yırtılabilir ve içindeki malzemeler zarar görebilir. Aynı zamanda, uzun süre içindeki eşyaları koruyamaz ve sizi maddi zararlara sokabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için, satın aldığınız taşıma kolilerinin üretildikleri malzemeler ve nereden aldığınız oldukça önemlidir.

Avansas sayesinde, aradığınız her türlü taşıma kolisi ve yardımcı malzemelerini bulabilirsiniz. Kaliteli ve uzun ömürlü olan bu ürünler, defalarca kullanılabilir. İlk kullanımda deforme olmayacakları için, ekonomik açıdan karlı ürünlerdir. Üretildikleri kaliteli karton sayesinde, uzun süre arşivlerinizi ve önemli eşyalarınızı içlerinde toplayabilirsiniz. İçlerindeki ürünler yıllarca aynı kalacaktır.

Avansas sizi her zaman en iyi markalarla ve en kaliteli ürünlerle buluşturur. Bu nedenle satın aldığınız ürün ile alakalı kafanızda soru işareti kalmaz. Satın almak istediğiniz, eşya taşıma kolisi modeli ile ilgili kullanıcı yorumları ve değerlendirme puanları sayesinde, daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Eğer siz de ev taşıma kolisi nereden bulabilirim diye düşünüyorsanız, Avansas sizin için en doğru yer olacaktır.

Ev Taşıma Kolisi Fiyatları Ne Kadar?

Yeni bir eve taşınırken ihtiyaç duyulan en önemli malzeme, ev taşıma kolisi olarak karşımıza çıkıyor. Birçok yerde, çeşitli malzemelerden üretilen eşya taşıma kolisi ile karşılaşmanız mümkün. Bu nedenle, ev taşıma kolisi fiyatları oldukça geniş bir aralığa sahiptir. Burada sizin için önemli olan değerli eşyalarınızın taşınırken zarar görmemesidir.

Kalitesiz malzemelerden üretilmiş eşya taşıma kolisi fiyatları, kaliteli olanlara göre çok daha ucuz görünebilir. Ancak bu ürünler, çoğunlukla uzun ömürlü olmazlar ve fazla ağırlık kaldırabilme imkanına sahip olamazsınız. Bu nedenle, genelde tek sefer kullandıktan sonra bir daha kullanılamazlar.

Kaliteli bir eşya taşınma kolisi, defalarca kez kullanılabilir ve içlerinde yer alan ürünleri yıllarca koruyabilirler. Bu nedenle uzun vadede sizin için daha avantajlı olurlar. Özellikle sıkça bu ürünlerden kullanan kişiler tüm bu özellikleri değerlendirerek alım gerçekleştirir.