Ürün Kodu: 52766
Ürün Barkodu: 8680731412963

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Clean Köpük El Sabunu 5 LT

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Köpüklü El Sabunu
  • Cilde Zarar Vermez
  • 5 LT

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Avansas Clean Köpük El Sabunu 5 L Özellikleri
Hacim5 LT
pH Değeri5,5 - 6
ParfümVar
İçerikDermatolojik
EtkiGüçlü

Avansas Clean köpük el sabunu 5 litre, hem evinizde hem ofisinizde güvenle kullanabileceğiniz bir el sabunu. Özellikle gün içerisinde birçok eşyaya dokunduğumuz ortak kullanım alanlarında hijyeni sağlamak oldukça önemli. Avansas Clean köpük el sabunu özellikleri arasında bulunan güçlü temizlik etkisi tüketicilerin temizlik ihtiyacını kolayca karşılıyor. Büyük işletmeler için de uygun bir seçenek olan ürün, kaliteli ve ekonomik bir seçim. Özel dispenseri ve mekanizması ile kullanımı pratiktir. Yeterli miktarda ürünle kapsamlı bir temizlik deneyimi sunar.

Avansas Clean Köpük El Sabunu 5 LT Uzun Süre Gider mi?

Ürün 5 litrelik özel ambalajıyla birlikte satılır. Ürün miktarıyla oldukça bereketlidir. Özellikle tüm gün en çok kullanılan temizlik ürünlerinden olan el sabunları için gramaj çok önemlidir. Avansas Clean köpük el sabunu, büyük hacmiyle alternatifleri arasında ön plana çıkmaktadır. Az bir miktar ürünle etkili temizlik sağlar. Kolayca köpürür, küçük alanlara bile kolayca ulaşır mükemmel bir hijyen sağlar. Kalabalık ailelerde veya şirketlerde bile çok uzun süreler kullanım imkânı sağlar. Ev ve iş yeri giderlerinden tasarruf etmenize yardımcı olur. Uzun vadede cebinizi rahatlatır. Tekrar tekrar ürün sipariş etme zahmetinden kurtarır, böylece enerji tasarrufu yapmanıza da yardımcı olur.

Avansas Clean Köpük El Sabunu 5 LT Cilt Dostu mu?

Gün içerisinde birçok kez el sabunu kullanırız. Temizlik ve kişisel hijyeni sağlarken cildi kurutmayan yapısıyla Avansas Clean köpük el sabunu kullanımı açısından avantaj sağlar. Cildinizin nem dengesini korur. El kremi gibi ekstra bir ürün kullanmaya ihtiyaç bırakmaz. Cildinizde kremsi bir dokunuş hissi yaratır. Herhangi bir tahriş veya kızarıklığa yol açmaz, güvenle kullanıma uygundur. Dermatolojik olarak sağlıklı içeriğe sahiptir. Birçok testten geçirilerek seçilen maddeler, genel kullanıma uygun olacak şekilde bir araya getirilir. Sağlam ve korumalı ambalajı sayesinde uzun süre etkisini korur, açıldıktan sonra 12 ay kullanım imkânı sunar. Aylarca etkisini kaybetmez, içeriği bozulmaz. Alerjik reaksiyonlara sebep olmaz, hassas ciltler için kullanıma uygundur.

Avansas Clean Köpük El Sabunu 5 LT Parfümlü mü?

Avansas Clean köpük el sabunu, içeriğindeki özel parfüm esansı sayesinde elinizde hoş bir koku bırakır. Uzun süre elinizde kalan kalıcı koku etkisiyle gün boyu kendinizi temiz ve iyi hissetmenizi sağlar. Hafif ve ferah kokusuyla günlük stresinizi azaltır, ortama güzel enerji yayar. İş yeri veya evinizde insanlarla bir arada olmaya her zaman hazır, temiz ve güzel bir etki bırakmakta endişesiz olursunuz. Ek olarak temizlik, yumuşaklık veya koku için herhangi bir ürüne ihtiyacınız kalmaz.

Avansas Clean Köpük El Sabunu 5 LT Etkili mi?

Avansas Clean köpük el sabunu, özel olarak formüle edilmiş içeriği sayesinde, gün içerisinde en çok kullandığımız ve birçok yere temas ettiğimiz ellerimiz için etkili bir temizleyicidir. Mikrop ve bakterilerin en çok yer ettiği uzuvlarımızdan biri olan ellerimiz için hijyen sağlamak oldukça önemlidir. Özellikle iş yerlerinde kısa sürede kişisel temizliği gerçekleştirmek elzem bir durumdur. Kolayca köpüren ve parmak arasından tırnak içine kadar her alana kolayca ulaşan kusursuz köpük yapısıyla etkili bir temizlik sağlar. Derinlemesine temizlik hissiyatı verir. İçeriğinde bulunan mikrop öldürücü, yüksek koruma sağlayan bileşenleri sayesinde güvenle kullanabilir, gönül rahatlığıyla günlük işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Avansas Clean köpük el sabunu fiyatları için sayfamıza girebilir, avansas.com üzerinden ürününüzü kolayca sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde kapınızda!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Clean Köpük El Sabunu 5 LT
Birim Fiyat = 25,28 TL
126,42 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.