Çalışma ve Ofis Masası

Toplam 5 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Ofis Masası ve Çalışma Masası Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Günümüzde çalışma saatlerinin uzaması ile birlikte çalışma ve ofis masasının kalitesi ve konforlu olması oldukça önemlidir. Birçok şirket metot etütleri uyarlayarak çalışanları için daha ergonomik koşullar sağlasa da, çalışılan masa ve sandalyelerin ergonomik koşullara uygunluğu çok daha önemlidir. Değişen iş modelleri ile birlikte görüyoruz ki bilgisayarlarda geçirilen süreler gitgide artmaktadır.

Ayrıca yalnızca şirketler için değil herhangi bir çalışma ortamı yaratılmak istendiği durumda da çalışma veya ofis masası alırken iyice düşünülmesi gerekmektedir. Çalışma veya ofis masası; çalışma süresi, yapılacak işlerin türleri, çalışma şekli gibi birçok etken dikkate alınarak seçilmelidir.

Ergonomik koşulların, insan sağlığı için uygulanması oldukça önemlidir. Çalışma verimliliği ve gün içerisindeki yorgunluğu en aza indirgemek için dikkatle seçilmesi gerekmektedir. Bir şirketin toplantı yapma sıklığı, toplantı süreleri ve toplantı sürecinde yapılan işler dikkate alınarak uygun ergonomik koşullarda ofis masası ve ofis sandalyeleri seçilmelidir. Ancak, şirkette çalışan tüm insanlar için daha ergonomik koşullarda ürünler tercih edilmelidir.

Doğru tercihlerin yapılmaması durumunda yapılan işin verimliliğinin yüksek oranda azaldığı uzmanlar tarafından da kanıtlanmıştır. Ayrıca, yanlış yapılan ofis masası ve/veya çalışma masası seçiminin, insan hayatını olumsuz anlamda da etkilediği görülmektedir. Yanlış çalışma veya ofis masası seçen bir kişide, sırt ve boyun ağrılarının git gide arttığını hatta fıtık gibi birçok rahatsızlığın oluştuğunu gözlemliyoruz. Bu noktada fiziksel ergonomi içerisinde bulunan anatomik ve antropometrik konuları dikkate alınarak doğru ürünler seçilmelidir.

Avansas ekibi olarak sizler için insan sağlığı ve verimliliğinin önemini anlıyor ve sizlere kaliteli bir deneyim fırsatı sunuyoruz. Bünyemizde bulunan çalışma ve ofis masası kategorimizde; ergonomik koşulların da ötesinde, masalarımızın ayaklarının dengesi, ürünlerin sağlam kaplamaları sebebiyle çizilmelere karşı dayanıklılığı, tüm aksamlarının sağlamlığına bağlı olarak uzun yıllar süren dayanıklılığı sizler için en iyi ve en kaliteli ürünleri üretme tutkumuzu gözler önüne sunmaktadır. Avansas olarak, sizlere şık tasarımlı ve ergonomik ürünler sunuyor, şık dekorasyonlara sahip olmanızı ve sağlığınızı önemsiyoruz.

Avansas markasıyla üretilen veya web sitemizde satılan çalışma ve/veya ofis masası çeşitleri aşağıdaki gibidir.

  • L ofis masası ve L çalışma masası
  • Ahşap ofis masası ve ahşap çalışma masası
  • Beyaz ofis masası ve beyaz çalışma masası
  • Ofis toplantı masası
  • Cam ofis masası
  • Küçük ofis masası ve küçük çalışma masası
  • Modern ofis masası
  • Çekmeceli ofis masası
  • Metal ayaklı ofis masası
  • Ofis bilgisayar masası ve ders çalışma masası

Ofis Masası Çeşitleri ve Çalışma Masası Çeşitleri Nelerdir?


Çalışma ve ofis masası seçerken ergonomik koşullar dışında tasarımlar da oldukça önemlidir. Şık ve konforlu iş ve çalışma alanları yaratabilmeniz adına sizler için birçok çeşitte çalışma ve ofis masası seçenekleri sunuyoruz. Ofis masası çeşitleri ve çalışma masası çeşitlerimiz arasında demonte ofis masası seçeneklerimiz de bulunmaktadır.

L Ofis Masası ve L Çalışma Masası


L Ofis masası ve l çalışma masası seçeneklerimizi değerlendirmek ve şık bir çalışma ortamı yaratmak isteyenler için üç farklı renk seçeneğimiz bulunmaktadır. L çalışma ve ofis masası seçeneklerimiz 140 cm ve 160 cm olarak iki farklı boyuttan oluşmaktadır. Renk seçeneklerimiz;

  • Beyaz l ofis masası ve l çalışma masası,
  • Akçaağaç l ofis masası ve l çalışma masası,
  • Teak dediğimiz ahşap görünümlü daha koyu bir kahve tonuna sahip l ofis masası ve l çalışma masasıdır.

L ofis masası ve L çalışma masası modelleri, daha geniş ve konforlu bir çalışma alanı sunmaktadır. Aynı anda farklı birçok işlerle ilgilenirken geniş bir çalışma alanı sağlaması ve şık tasarımları sebebiyle oldukça fazla tercih edilmektedir.

Ahşap Ofis Masası ve Ahşap Çalışma Masası


Ofis malzemelerinde ahşap esintileri kullanmak iş stresini oldukça azaltan bir etkendir. Doğayı çağrıştıran hatta temsil eden ahşap tasarımlar, biraz olsun iş stresinizden uzaklaşmanızı sağlar.

Avansas bünyemizde iki tip ahşap ofis masası ve ahşap çalışma masası bulunmaktadır. Bunlardan birisi akçaağaç, diğeri ise teak adı verilen ahşap türü ofis masası ve çalışma masası çeşitleridir.

  • Akçaağaç çalışma ve ofis masası kategorisi; açık renklerde üretilen ahşap ofis masası ve ahşap çalışma masası modellerini içerir.
  • Teak ofis masası ve çalışma masası kategorisi; daha koyu renklerde üretilen ahşap ofis masası ve ahşap çalşma masası modellerini içerir.

Beyaz Ofis Masası ve Beyaz Çalışma Masası


Ferahlıktan hoşlanan müşterilerimiz için beyaz renkli ofis malzemelerimiz bulunmaktadır. Işığı yansıtan, daha ferah bir ortam sunan beyaz rengi çalışma ve ofis masası seçeneklerinde de karşınıza çıkmaktadır. Böylelikle konforlu bir ortam yaratırken hem modern hem de ferah bir çalışma ortamı yaratma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Ofis Toplantı Masası


Ofis toplantı masası seçerken toplantı sürelerinin uzunluğu ve iş alanına göre seçilmelidir. Normal şartlarda, iş ve çalışma saatleri süresince kullanılan çalışma ya da ofis masası modellerinin ergonomik koşullarının üst düzey ergonomik koşulları sağlaması gerekirken; ofis toplantı masası modellerinde daha alt kademede ergonomik ve şık tasarımlar tercih edilebilir. Avansas olarak ürünlerimizin sağlığınız açısından yüksek kaliteli olmasını ve sizler için ferah bir çalışma ortamı sunmayı hedefliyoruz.

Cam Ofis Masası


Sadelikten hoşlanan ve rahatlığın yanında şık tasarımlar da bekleyen müşterilerimiz için farklı dokunuşlara sahip cam ofis masaları da bulunmaktadır. Cam ofis masası modelleri; beyaz, ahşap gibi seçeneklerle birleşerek sizlere sade bir çalışma ortamı sunmaktadır.

Küçük Ofis Masası ve Küçük Çalışma Masası


Çalışma alanı dar ama şık bir tasarım bekleyen müşterilerimiz için küçük ofis masası ve küçük çalışma masası modellerimiz de bulunmaktadır.

Küçük ofis masası ve küçük çalışma masası modellerimiz; beyaz, akçaağaç ve teak olarak üçe ayrılmaktadır.

Modern Ofis Masası


Hem şık hem de modern dokunuşlara sahip olmak isteyen müşterilerimiz için modern olarak dizayn edilmiş ofis mobilyalarımız da bulunmaktadır. Tüm ofiste modern ve ferah dokunuşlar istendiği kadar, modern ofis mobilyası tasarımları genel olarak yöneticiler tarafından tercih edilmektedir. Müşterilerimiz, modern ofis masası ve modern yönetici koltuğu tasarımları ile birlikte odalarına hem modern hem de şık bir tasarım sunarken yüksek kaliteye sahip olmanın da keyfini yaşamaktadır.

Çekmeceli Ofis Masası


Ofis ortamının olmazsa olması çekmeceli ofis masası modelleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Günlerinin büyük bir kısmı işyerlerinde geçenler, kişisel eşyalarını ya da önemli evraklarını çekmeceli bir şekilde muhafaza etmek istemekte; kilitli ve kilitsiz çekmeceli ofis masası seçeneklerini tercih etmektedir.

Metal Ayaklı Ofis Masası


Ofis tasarımlarının en vazgeçilmezi ahşap ofis mobilyaları gün geçtikçe daha ferah ve estetik bir yapıda durması için ayaklı olarak tercih edilmektedir. Ayrıca gün geçtikçe metal ve metal görünümlü mobilyaların tercihi de buna eklenince, metal ayaklı ofis masası modelleri önümüze çıkmaktadır. Metal görünümü ferah ve modern bir görünüm sağlarken cam ve ahşap yapılar sade bir dokunuş sağlamaktadır ve bu bileşenlerin birleşmesi de çalışma ortamınızı daha pozitif enerjili bir mekana çevirmektedir. Metal ayaklar hem cam ofis masalarında hem de ahşap ofis masalarında tercih edilebilmektedir.

Ofis Bilgisayar Masası ve Ders Çalışma Masası


Günümüzde çoğu işimizin bilgisayar üzerinden olması, ofis mobilyası seçerken dikkat edilmesi gereken bir unsur haline gelmiştir. Ofis bilgisayar masası ve ders çalışma masası seçiminde masaların hem bilgisayarlarımıza yer alanı tanıması hem de çalışma alanı tanıması oldukça önemli bir kriterdir.

Ders çalışma alanı yaratırken bazen istenilen verimi sağlamak zor olabilir ancak rahat ve şık tasarımlarımız sayesinde kişiye özel konforlu ve ergonomik seçenekler sunmaktayız.

Çalışma masası çeşitlerimiz; beyaz çalışma masası, akçaağaç çalışma masası ve teak çalışma masası olarak üç renge ayrılmaktadır. Ayrıca normal çalışma masası yanında L çalışma masası seçeneklerimiz de bulunmaktadır. Alandan kazanmak isteyen müşterilerimiz için küçük çalışma masası seçeneklerimiz de mevcuttur.

Ofis Masası Fiyatları ve Çalışma Masası Fiyatları Ne Kadar?


İster ofisiniz ister eviniz için olsun Avansas ürünlerinde kendinize ve bütçenize göre ucuz çalışma masası bulmanız mümkün! Evinize uygun çalışma masası ve ofisinize uygun ofis çalışma masası seçenekleriyle aradığınız çalışma masalarını bulmanız mümkün. Ofis masası ve ofis çalışma masası fiyatları ile ilgili net bir fiyat belirlemek mümkün değildir. Seçeceğiniz çalışma masası boyutu, rengi ya da tipine göre fiyat değişkenliği göstermektedir. Detaylı bilgi almak için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

"Saat 14:00'a kadar verilen çalışma masası siparişleri aynı gün kargoya verilir, sonrasındaki siparişler bir sonraki iş gününde kargolanır.
Türkiye genelinde çalışma masası ve diğer tüm ürünlerde 75 TL ve üzeri sepet tutarına kargo ücreti olmadan gönderim sağlanır."
1 İş gününde çalışma masası teslim edilen iller.
EdirneKırklareliTekirdağİstanbulYalovaKocaeli
BursaBilecikBalıkesirAnkara EskişehirKütahya
ManisaİzmirAfyonAydınUşakKonya
IspartaBurdurDenizliMuğlaAntalya 
Ortalama 3 İş gününde çalışma masası kargolanan iller.
AdanaBoluErzurumKarsMuşSiirt
AdıyamanÇanakkaleGaziantepKastamonuNevşehirSinop
AğrıÇankırıGiresunKayseriNiğdeSivas
AmasyaÇorumGümüşhaneKırşehirOrduTokat
ArtvinDiyarbakırHakkariMalatyaRizeTrabzon
BingölElazığHatayKahramanmaraşSakaryaTunceli
BitlisErzincanMersinMardinSamsunŞanlıurfa
VanYozgatZonguldakAksarayBayburtKaraman
KırıkkaleŞırnakArdahanKarabükOsmaniyeDüzce
BatmanBartınIğdırKilis