Ürün Kodu: 62948
Ürün Barkodu: 8693026516499

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Eco Telli Dosya Beyaz A4 Boyut 50'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı PP malzeme
  • 140 sayfa kapasite
  • Sağlam metal kilit
  • Şeffaf kapak, beyaz renk
  • 2 halkalı klasörlere uygun

Ürün Hakkında

Avansas Eco Telli Dosya Beyaz 50'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Kapasite 140 sayfa
Kapak Şeffaf
Renk  Beyaz 
Uygunluk 2 halkalı klasör
Malzeme PP

 

 

Belgelerin arşivlenmesi ve bir düzen içerisinde sınıflandırılabilmesi eğitim hayatı ve iş hayatı da dahil olmak üzere birçok alanda ihtiyaç duyulan bir durumdur. Bunu kolaylaştırmak için dosyalama yöntemi kullanılabilmektedir. Avansas Eco telli dosya sayesinde belgeler rahatlıkla ayrılabilir ve düzenli bir şekilde tutulabilir. Şeffaf bir ön yüze sahip olmasıyla içerisinde hangi belgelerin olduğunu rahatlıkla dışarıdan da anlamak mümkündür. Böylelikle tek tek aramak yerine üst kısmına bakmak, aranan belgeyi bulmak için yeterli gelmektedir. 

Avansas Eco Telli Dosya Sağlam mıdır?

Avansas telli dosya polipropilen adlı malzemeden üretildiği için sağlamlık konusunda oldukça iddialıdır. Uzun süreler boyunca deforme olmaksızın kullanım sağlanabilmektedir. Beyaz renkte ve 50’li şekilde paketlenmiş olan Avansas Eco telli dosya kullanırken hem şık hem de kullanışlı olması için tasarlanmıştır. Ön yüzeyi şeffaf ve dış kısmı beyaz dizayn edilmiş olan telli dosyada tel kısımları çok sert olmamakla beraber istenilen şekle getirilebilmektedir. Belgeler dosyaya yerleştirildikten sonra rahatlıkla o teller kıvrılabilmektedir. Böylelikle belgeler, düşme ya da kaybolma riski olmadan bu dosyalar içerisinde saklanabilmektedir. Taşıma kolaylığı da sağlayan telli dosyalar, şeffaf dosyalarla ya da delgeçle delinebilecek diğer bütün belgelerle kullanıma uygun olmaktadır. 

Malzemesi Kaliteli midir?

140 sayfaya kadar bir depolama alanı sunan telli dosyalar için kullanılan materyal de çok önemli olmaktadır. Polipropilen adlı materyalden üretilmiş olan telli dosyalar kullanım esnasında deformasyona en az uğrayacak şekilde tasarlanmıştır. Belgelerin dosyalanması esnasında verilen sayfa miktarına uymak da burada önemli gelmektedir. Polipropilen sayesinde çizilme, yırtılma gibi olası risklerden kaçınabilmek mümkündür. Ön yüzdeki şeffaf bölme de dahil olmak üzere bu durumlara karşı önlem olarak dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir. Hem şık hem de kaliteli ve uzun vadeli bir kullanım için Avansas Eco telli dosya tercih edilebilmektedir.

Kapakları Çabuk Deforme Olur mu?

Telli dosya kullanımında önemli olan kapak kısımlarının dayanıklı bir malzemeden yapılması önemlidir. İçerideki belgenin herhangi bir zarardan korunabilmesi için dış kapakların olabildiğince sert ve dayanıklı olması gerekmektedir. Bu nedenle Avansas marka telli dosyalar üretilirken kullanılan materyal bu gereksinimleri karşılayacak şekilde üretilmiştir. Kapak kısmı ve içerisindeki kilit sayesinde dosyaların kayması, düşmesi bunun sonucunda da kaybolması engellenmiş olmaktadır. Uzun vadeli kullanımda deforme olmaması için kişinin de kullanım kapasitesini zorlamaması ve telli kısımları gerektiğinden fazla şekillendirmemesi gerekmektedir. Doğru bir kullanım ile kapak üzerinde herhangi deformasyon gerçekleşmeden uzun bir süre boyunca faydalanabilmek mümkündür. Avansas Eco telli dosya özellikleri de kişinin kullanım süresini en uzun vadeye çekebilmek için tasarlanmış olmaktadır.

Avansas Eco Telli Beyaz Dosya Kullanışlı mıdır?

Kullanılan dosyaların sınıflandırma gibi işlevlerinin yanında, kişinin o dosyayı ne kadar rahat taşıyabildiği ya da ne gibi kullanım kolaylıklarının bulunduğu da önemlidir. Telli dosyalar, belgelerin kaybolmaması için bir güvence olarak kullanıldığından kayma ve düşmeler için bir önlemlerinin bulunması önemlidir. Avansas Eco telli beyaz dosya sağlam metal kilit bulundurmasıyla bu durumun önüne geçmeyi hedeflemektedir. Avansas Eco telli dosya fiyatı için ise tek bir ücretlendirmeden bahsedilmesi mümkün olmamaktadır. Dosyanın paketleniş sayısına ve daha bunun gibi birçok özelliğe bağlı olarak farklı fiyatlandırmalara tabii tutulabilmektedir. Avansas sitesi üzerinden alındıktan sonra ise teslimat politikası hakkında şöyle bilgi vermek mümkündür. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde adrese teslim edilebilmektedir. Bu bölgenin dışındaki adresler için kargolamada farklı bir işleyiş izlenmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Eco Telli Dosya Beyaz A4 Boyut 50'li Paket
Birim Fiyat = 3,08 TL
154,25 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.