Ürün Kodu: 79560
Ürün Barkodu: 2000000106274

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Econoprint HP CF226X & CRG052H Siyah Muadil Toner

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 9000 sayfa baskı kapasitesi
  • HP 26X (CF226X) siyah toner muadili
  • Yüksek kaliteli baskı
  • Avantajlı fiyat
  • Canon CRG052H siyah toner uyumlu

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Siyah 
Model NoHP 26X
Baskı Kapasitesi9000 Sayfa 
Uyumlu Yazıcı ModelleriHP LaserJet Pro M402dne 
HP LaserJet Pro M402dw
HP LaserJet Pro MFP M426dw
HP LaserJet Pro MFP M426fdw 
HP LaserJet Pro M402d 
HP LaserJet Pro MFP M426fdn 
HP LaserJet Pro M402dn
HP LaserJet Pro M402n 
Ofis ve Ev KullanımıUygun

Avansas Econoprint HP 26X siyah toner, HP marka çok sayıda yazıcıya kolaylıkla uyum sağlayabilen, hem ev hem de ofis kullanımı için uygun bir toner çeşididir. Hemen hemen her iş yerinin en önemli gider kalemlerinden birisi olan toner masrafıdır. Genelde yapılan yazıcı için ve fotokopi makinesi için iki farklı toner kullanılmasıdır. Bu durum ise zaten yüksek olan baskı giderlerinin neredeyse iki katına çıkması anlamına gelmektedir. Uygun fiyat avantajı ile orijinal toner maliyetlerinden sizi kurtaracak olan Avansas Econoprint toner, hem yazıcı hem de fotokopi makinesinde rahatlıkla kullanıldığından dolayı, iki ayrı toner almak da gerekmeyecektir. Bu da baskı maliyetlerinizi neredeyse yarıya düşürecektir. 

Avansas Econoprint HP 26X Siyah Tonerin Farkı Nedir?

Muadil tonerler, orijinal tonerin patentinin birebir aynısı değildir. Patent kurallarına göre farklı bir formülle üretilen ürünlerdir. Orijinal ürünlerin hemen hemen aynı özelliklere sahip ve aynı performansı gösteren kopyaları olacak şekilde tasarlanırlar. Yeniden doldurulabilen tonerlerin çoğunun, özellikle ikinci ve üçündü dolum işleminden sonra baskı kalitesi ile ilgili bazı teknik hatalara sebep olduğu bilinmektedir. Bu nedenle, kullanılan tonerin, orijinal olmasa bile yeni üretim olması bu aşamada büyük önem kazanmaktadır. 

Yeniden dolum yerine, yeni üretim bir toner olan Avansas Econoprint toner kullanımında, baskı kalitesinin hep aynı standardı koruması, orijinal olmayan toner kullanımından kaynaklı sorunlarla karşılaşmamak mümkündür. 

Avansas Econoprint HP 26X Siyah Tonerin Kalitesi Orijinali ile Aynı mıdır?

Avansas Econoprint HP 26X siyah toner özellikleri sayesinde orjinal tonerle aynı performansı sergilemektedir. Yeni ürün şeklinde hazırlanan muadil tonerler, baskı kalitesini düşürmeden ancak maliyeti düşürecek şekilde tasarlanmış ve üretilmiştir. 

Orijinal tonerlerde bulunan yüksek baskı maliyetleri, sıfır üretim muadil tonerler için geçerli değildir. Ayrıca Avansas Econoprint HP 26X siyah toner fiyat versiyonları oldukça fazla olan bir üründür. Bu nedenle de çoğu ofis tarafından tercih edilmektedir. 

Avansas Muadil Toner Kullanmak Yazıcı için Zararlı mıdır?

Muadil tonerler, hem performans hem de baskı kapasitesinde, orijinal tonerlerle aynı kaliteyi sağlarlar. Toner dolumu ve muadil toner kullanımı arasında ise ekonomik anlamda bir fark bulunmamaktadır. Bu nedenle rahatlıkla kullanılabilen ürünlerdir. Avansas muadil marka toner kullanmak, yazıcı ya da fotokopi makinenize zarar vermez. Garantisini ise geçersiz kılmaz. Baskı kalitesinde, orijinal tonerlerde olduğundan farklı bir kalite söz konusu değildir. Yeniden dolumun da yeni olarak üretildiği Avansas muadil tonerleri, uyumlu yazıcılar ile kullanıldığında, orijinal tonerden farksız şekilde bir performans sergileyecektir. Kullanılan yazıcı ya da fotokopi makinesi ile yüzde 100 uyum sağlama özelliğine sahiptir. Üstelik orijinal baskı kalitesini, neredeyse yarı maliyetine sağlayabilir. 

Orijinal Toner ve Avansas Muadil Toner Kullanım Açısından Farklı mıdır?

Kullanımı konusunda orijinal ve Avansas muadil tonerleri arasında, düşük fiyat avantajı dışında hiçbir fark bulunmaz. Hatta orijinal kartuşlar, uzun süre kullanılmadığı zamanlarda, donma yapabilir. Bu da özellikle yazıcıların performansını etkileyen en önemli faktörlerden birisidir. 

Avansas muadil tonerleri ise uzun süre kullanılmasa bile donma yapmayacağından dolayı, istendiği zaman aynı baskı kalitesini sağlaması ile bilinir. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içinde kapınıza gelecek olan Avansas Econoprint muadil tonerler, Avansas garantisi ve hizmet anlayışı ile ofislerinizin en büyük destekçisi olacaktır. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Econoprint HP CF226X & CRG052H Siyah Muadil Toner
479,65 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.