Ürün Kodu: 71695
Ürün Barkodu: 8699897318712

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Soft Standart Peçete 100 Yaprak

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100 Yaprak
  • Standart Peçete
  • 23x24,5 cm
  • 0,095 gram paket ağırlığı
  • %100 Selüloz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ev ve iş yeri gibi alanların ihtiyaçları arasında yer alan Soft standart peçete, en önemli temizlik ürünlerinden biridir. Tek katlı olan peçete, temizlik ihtiyacınıza hızlı ve pratik çözümler sunar. Erişim kolaylığı sağlayan ürün ile yeme-içme alanlarında sıklıkla karşılaşabilirsiniz. Hijyenik bir kullanım sunan Avansas Soft standart peçeteyi çantada kolaylıkla taşıyabileceğiniz gibi yolculuk ve piknik aktivitelerinde de faydalanabilirsiniz. 

Ürünün 100 adet yaprağı bulunduğu için uzun zaman kullanabilir ve temizliğinizi her ortamda rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Sağlam dokusu, peçetenin kalitesinin göstergesidir. Kolay kullanımı ile sıklıkla tercih edilen ürün, etkili bir temizlik imkanı sunar. Beyaz rengi, peçete ile sildiğiniz bölgelerin temizliğinden emin olmanızı sağlar. 

Gündelik koşturmanız içinde, peçetenin ötesinde verimli bir kullanım elde edebilir ve her zaman temiz kalabilirsiniz. Uygun fiyata satın alabileceğiniz Avansas Soft standart peçete ile kolay bir temizlik yapabilir ve zamandan kazanabilirsiniz.      

Teknik Özellikler 
RenkBeyaz
Ölçüler23 x 24,5 cm
Ağırlık0,095 G ram
Adet100 Yaprak

 

Avansas Soft Standart Peçete Yumuşak ve Kaliteli Midir?

Avansas Soft standart peçete, yumuşak dokusu ile cildinize iyi davranır. Yüksek emiciliği ile vücudunuzun ıslak bölgelerini kolay bir şekilde kurulayan peçete oldukça kalitelidir. Sağlam ve kalın bir yapısı olduğu için uzun yıllar sorunsuz kullanabilir ve dilediğiniz gibi hijyenik bir alan oluşturabilirsiniz. Peçetenin kaliteli olması, sizin ürünü kullanım ömrünüzü ve alacağınız verimi artırır. Böylece, kalabalık ortamlarda endişe etmeden hızlı ve pratik çözümler sunan Avansas soft standart peçete ile temizlik sağlayabilirsiniz. 

Restoran, kafe, lokanta, evlerde bulunan mutfak ve tuvaletlerde karşılaşabileceğiniz bu peçeteyi çantanızda da bulundurabilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda, kolay bir şekilde çıkarıp kullanarak temizliğinizi sağlayabilirsiniz. Peçete, verimli kullanım ile etkili hijyen alabileceğiniz bir üründür. Yumuşak ve kaliteli dokusu, ellerinizi silerken zarar vermeyeceği için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Peçete, kolay kolay yırtılmadığı için size sorunsuz bir kullanım sunar. Yapısı, kullanım kolaylığı ve sağladığı hijyen, kalitesini kanıtlar niteliktedir.      

Avansas Soft Standart Peçete Emici Midir?

Yüksek emici güce sahip olan Avansas Soft standart peçete, ıslak alanları hızlı bir şekilde temizler. Dokusunun sunduğu yumuşaklık, peçetenin temizlediği alana yapışmasını önler. Böylece, ürün sayesinde dilediğiniz gibi ışıl ışıl bir ortam elde edebilirsiniz. Ofis ya da ev fark etmeksizin, her alanın hijyenini sağlayabileceğiniz bu peçete ile ıslak alanları seri bir şekilde kurulayabilirsiniz.

Paketin içindeki peçete adeti sayesinde stok yapabilir ve ürünü zor durumda kalmadan kullanabilirsiniz. Peçeteyi satın almanızdaki en önemli etken emici özelliğidir. Suyu hızlı bir şekilde emen bu ürünü rahatlıkla kullanabilir ve endişesiz temiz anlar yaşayabilirsiniz. 

Avansas Soft standart peçete, gerek emiciliği gerekse de yüksek kalitesi ile yanınızdan ayıramayacağınız ve her yerde her zaman kullanabileceğiniz bir üründür. Avansas’ın güvenli alışveriş hizmetiinden faydalanarak satın alabileceğiniz bu peçete ile sizin ve bulunduğunuz ortamların hijyen sorunları ortadan kalkacaktır.        

Avansas Soft Standart Peçete Islanınca Erime Yapar Mı?

Avansas Soft standart peçetenin dayanıklı dokusu, su karşısında verdiği mücadelenin kanıtıdır. Islanan her bölgeyi rahat bir şekilde temizlemenizi sağlayan ürün, ıslandığında erime yapmayacağı için yapışma gibi sorunlar ortadan kalkar. Size tertemiz bir ortam bırakan Avansas Soft standart peçetenin kalitesi, üretildiği materyallerden kaynaklanır.

Peçete seçiminde dikkat edilmesi gereken kriterlerin başında gelen erime sorunu, temizlik anında kirlenmeye sebep olur. Sildiğiniz bölgelerde eriyen peçete kalıntılarını görmek, temizlik sürecini baştan başlatmanıza ve zaman kaybetmenize sebebiyet verir. Karşılaşmamanız gereken durumlardan biri olan peçetenin eriyip parçalanması, temizliğin bitmesine engel olur. 

Avansas Soft standart peçete ile erime sorunu ortadan kalkar. Ürün; ev, ofis, lokanta, mutfak, lavabo gibi mekanlar için uygun olmakla beraber; el, kol ve ağız üzerinde de temizlik sağlar. Soft peçete ile güven içinde istediğiniz gibi bir temizlik yapabilirsiniz.  

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Soft Standart Peçete 100 Yaprak
8,74 TL
KDV
DAHİL

Bu ürünü Çok Al Az Öde kampanyası ile alırsanız 3,08 TL tasarruf edebilirsiniz.

Avansas Soft Standart Peçete 100 Yaprak- 5 Paket - Çok Al Az Öde

Birim Fiyat: 8,12 TL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.