Ürün Kodu: 77905
Ürün Barkodu: 2000000098401

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Yazarkasa / Pos Rulosu 56 mm x 16 m 44 gr/m² 10'lu Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 44 gr/m² termal kağıt
  • Yazarkasa ve poslara uygun
  • Ekonomik 10'lu paket
  • 56 mm x 16 m
  • Sıkışma yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Pos rulosu olarak da isimlendirilen termal rulo; yazar kasa, barkod yazıcı, elektronik tartı, hesap makinesi ve pos cihazı gibi elektronik aletlerde kullanılır. Perakende sektöründe yer alan firmalar tarafından sıklıkla kullanılan termal rulo, ısıya duyarlı olarak işlem yapar. Isıya maruz kaldığında renk değiştiren Avansas 56 mm x 16 m termal rulo, yazıları berrak bir şekilde görünür hale getirir. Küçük ya da büyük fark etmeksizin tüm işletmelerin ihtiyaç listesinin başında yer alan pos rulosu, termal makinelerde kullanılır. Kartuş gerektirmeyen pos rulosu 56 mm x 16 m ölçüleri ile fiş amaçlı da kullanılır. Kullanılan cihazın boyutuna göre tercih etmeniz gereken Avansas 56 mm x 16 m termal rulo, çeşitli amaçlara hizmet eder. Pos makinesi ve yazar kasalarda en sık kullanılan kağıt türlerinin başında gelen termal rulo, uzun bir ömür vaat eder. Pos rulosu 56 mm x 16 m toptan satın alarak işletmelerinizin maliyetini büyük oranda azaltabilirsiniz. 

 

Teknik Bilgiler

Ölçüler

56 mm x 16 m

m² ağırlık

44 gram

Adet

10'lu paket

Kullanım süresi

7 Yıl

 

Hangi Yeni  Nesil Yazarkasalara Uyumludur

 Hugin FT202  - Hugin VX675  - ingenico IWE280  - ingenico İDE280  - Beko 220 TR  - Beko 300TR   - Profilo - Verifone VX 680-E1  - Farex FR-8300   - Olivetti PBT900  - Pidion MT360E  - İnter M120  - Vera 360 - Profilo Telestar TLS-8100 

Avansas 56 MM Termal Rulo Kaliteli ve Sağlam Mıdır?

Avansas 56x16 termal rulo, üç katmandan oluşur. Elektronik tartı ve hesap makinesi gibi çeşitli cihazlarda kullanılan termal rulo kağıdı, aşırı ısı ve ışıktan filtre katmanı ile korunarak paketlenir. Uzun olarak üretilen rulolar sayesinde sıklıkla değişim yapmanıza gerek kalmadığı gibi size güvenli ve kaliteli bir kullanım sunar. 

Dış etkenlere karşı dayanıklı ve ekstra koruyucu katmanlı bir termal rulo kağıdı olan Avansas 56 mm x 16 m oldukça kalitelidir. Rulo ve paketlenmesinin ısı ve ışığa karşı dayanıklı bir şekilde üretilmesi, sağlamlığının göstergesidir. Avansas 56 mm x16 m termal rulo, kaliteli materyali sayesinde sizi önemli bir masraf kaleminden kurtarır. İşletmenin zorunlu ihtiyaçlarının başında gelen pos rulosu, 56 mm x 16 m ölçüleri ile beklentilerinizi büyük ölçüde karşılar.  

Avansas 56 MM Termal Rulo Kullanımı Kolay Mıdır?

Avansas 56 mm x 16 m termal rulo, kullanım pratikliği ve az yer kaplaması sebebi ile gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz kağıt türlerinden biridir. Satış işlemlerinin kaydını tutan termal rulo, fiş olarak da kullanılır. Kredi ya da banka kartı ödemelerinizi pos rulosu kullanarak verebilir ve ödeme seçenekleri bakımından kolaylık sağlayabilirsiniz. Kartuş gerektirmeyen Avansas termal rulo, sizi ilave bir masraf kaleminden de kurtarır.

Birbirinden farklı ebatlarda üretilen rulo çeşitleri arasından makinenizin ölçülerine uygun ürünü tercih etmenizde fayda vardır. Kaliteli malzemelerden üretilen Avansas rulo, sağlamlığı ile uzun ömürlü bir kullanım imkanı tanırken aynı zamanda kolaylığı ile hayatınızı önemli ölçüde pratik hale getirir. İşletmenizdeki rutin işlerinizin arasında termal rulo sayesinde, zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.  

Avansas 56 MM Termal Rulo Baskı Hatalarına Sebebiyet Verir Mi?

Termal makinelerde kullanılan Avansas 56 mm x 16 m rulo, kartuş gerektirmeyen bir yapıya sahiptir. Isı ile yazılan rulo, siyah ve kırmızı gibi renk değişimleri gerçekleştirir. Tercih edeceğiniz renk tonuna dikkat etmeniz gerekir. Pos rulosu 56 mm x 16 m mm ölçüleri ile uygun cihazlarda kullanılarak beklentilerinizi karşılar. Fiş ya da fatura gibi çıktıları rahatlıkla alabilir ve müşterilerinizi memnun edebilirsiniz.

Avansas 56 mm x16 m termal rulo, kaliteli materyali ile baskı hatasına imkan tanımadığı gibi ısıya maruz kaldığında yazıları net bir şekilde gösterir. Okunabilir yazılar ile size ve müşterilerinize kolaylık sağlayan termal rulo, 3 koruyucu katmandan oluşur. Böylece, üzerinde yer alan yazıların hem belirgin hem de canlı görünmesini sağlar. 

Avansas 56 MM Termal Rulo Sıkışma Yapar Mı?

Hızlı ve uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edilen termal rulo kağıtlar, saklama ve arşivleme kolaylığı ile de ön planda yer alır. Fatura, şans oyunu ve irsaliye kullanımında karşınıza çıkan termal rulo kağıt çeşitleri, giyim ya da gıda gibi perakende sektöründe de sıklıkla yer alır. 

 

Çok fonksiyonlu Avansas 56 mm x16 m rulo, kaliteli bir baskı ile karşılaşmanızı sağlar. Fiyat ve performans dengesini koruyan termal rulo, ihtiyaçlarınızın ötesinde bir kullanım sunar. Zamandan kazandıran termal rulo, baskı hatasına izin vermemekle birlikte sıkışma sorununu da ortadan kaldırır. Her açıdan kolaylık sağlayan Avansas termal rulo ile işletmenize maddi ve manevi kazanç sağlayabilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Yazarkasa / Pos Rulosu 56 mm x 16 m 44 gr/m² 10'lu Paket
Birim Fiyat = 6,05 TL
60,46 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.