Ürün Kodu: 60360
Ürün Barkodu: 8690240323025

Marka : Bayındır

Product State: A7

Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Karar Defteri 50 Yaprak 20 cm x 28 cm

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • İş yeri hekimleri ve iş sağlığı uzmanlarınca kullanılır
  • 50 Yaprak kapasite
  • 20 cm x 28 cm 
  • Dayanıklı malzeme

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Karar Defteri Özellikleri
Kapasite50 yaprak
Boyut20 x 28
Malzeme KalitesiDayanıklı-Kaliteli
RenkSiyah

Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defteri, iş sağlığı ve güvenliği kurulu toplantılarında alınan kararların işlendiği defterdir. Genel toplantılarda, kurul toplantılarında pratik ve düzenli kullanımıyla rahatlık sağlar. İş Sağlığı ve Güvenlik Kurumu ve noter kurumları tarafından onaylanmış karar defteridir. Kağıt kalitesi ve dayanıklıkaplamasıyla kullanıcıların tercihinde ilk sıradadır. Yumuşak kağıt seçeneğiyle tokluk hissini size yaşatır. Boyutunun 20 x 28 olmasıyla beraber ürün raflarda, masalarınızda kolaylıkla bulundurulabilir. Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defteri özelliklerisebebiyle sağladığı konfor üst düzeydedir. Yazdığınız yazılar, aldığınız kararlar dayanıklı malzemesiyle, kağıt kalitesiyle Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defterinde saklanacaktır. Kullanıcılarına senelerdir sunduğu ürünlerde kaliteden ödün vermeyen Bayındır Kır. San. Ve Tic. A.Ş. bu ürünle de istikrarını devam ettirmektedir. Siz de şimdi avansas.com’da güvenli alışveriş yöntemlerini kullanarak hızlı ve kaliteli, uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarın.

Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Karar Defteri Kaliteli midir?

Kullanıcılar aldığı ürünü üst düzey kalite görmek isterler. Ürününde maksimum performans almak en büyük amaçlarıdır. Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defteri de kullanıcıların dile gelmiş ihtiyaçlarını tamamen karşılamak için üretilmiştir. En iyi bileşenler ve komponentlerle hazırlanmış, maksimum avantajı sağlamak için piyasaya sürülmüştür. Kullanılan malzemeler, çevre dostu malzemelerdir. Kaliteden ödün vermeyen Bayındır Kır. San. ve Tic. A.Ş. her ürününde olduğu gibi bu ürününde de üst düzey malzemeler kullanarak ürünün konforunu, kalitesini kullanıcısının yorumuna bırakmıştır.

Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Karar Defteri Dayanıklı mıdır?

Ürünlerimizin tamamında olduğu gibi, Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defteri kullanımı, kolay olması için  ileri seviye kalite sınıflar seçilerek üretilmiştir. Suya, güneş ışığına, çarpmalara, yırtılmalara karşı gerekli dayanımı sağlamaktadır. Yazılarınızı, aldığınız kararları Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defterine geçirirken oluşabilecek engellerin önüne geçmek amacıyla üretilmiştir. Kalitenin ve dayanımın asla tesadüf olmadığı Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defterinde karşınıza çıkmaktadır.

Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Karar Defteri Uzun Ömürlü müdür?

Kullanıcılar, ürünlerini uzun ömürlü kullanmak isterler. Ürününün sunduğu avantajları uzun süre görmek, onlardan faydalanmak isterler. Kalite, dayanıklılık, uzun ömür ve uygun fiyat arayan kullanıcıların karşısına Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defterinin fiyatı çıkmaktadır. Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defteri, kalite ve dayanım özelliklerinde de anlattığımız faydalar bir araya gelince ortaya uzun ömürlü ve kaliteli, uygun fiyatlı ürün ortaya çıkmaktadır. Bayındır Kır. San. ve Tic. A.Ş. olarak ürünlerimiz bu ürünümüzde de olduğu gibi maliyet avantajı gözetmeksizin üretilmektedir. Müşteri memnuniyeti daima ön plandadır.

Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Karar Defteri Yürürlüğe Uygun mudur?

İş Sağlığı ve Güvenliği kurulunun getirmiş olduğu kurallara göre üretilmiştir. Her kurala ve istenilen özelliklere Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defterinde bulundurulmaktadır. Müşteri memnuniyetiyle çıktığımız bu yolda, araştırarak ve geliştirerek, tarafımıza iletilen kurallar çerçevesinde ürünümüz kullanıcıya sunulmaktadır.

Siz de hemen şimdi uygun fiyat avantajıyla, konforu ve kalitesiyle avansas.com ’dan Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu karar defterini temin edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde tarafınıza teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bayındır İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Karar Defteri 50 Yaprak 20 cm x 28 cm
218,70 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.