Temel Gıda Ürünleri

Toplam 211 sonuç
BunlarıBiliyor muydunuz?

Tonerlerin, mürekkebi toz halinde püskürttüğünü ve modeline göre 6000 sayfaya kadar çıktı verebildiğini biliyor muydunuz?

Avansas’ta Bulunan Temel Gıda Ürünleri Nelerdir?

Temel gıda ürünleri, herkesin mutlaka ihtiyaç duyduğu gereksinimlerdir. Avansas kalitesi ile müşterilerimize sunduğumuz gıda kategorilerimizi inceleyebilir ve hemen siparişinizi verebilirsiniz. Avansas olarak gıda firmalarından satışını yaptığımız temel gıda ürünleri; kuru bakliyat, sıvı yağ, tuz-baharat, makarna, kahvaltılık ürünler, atıştırmalık ve temel ihtiyaç paketleri şeklinde olmaktadır.

Kuru Bakliyat

Kuru bakliyat ürünleri, mutfaklarda özellikle sebze ve etlerin yanında kesinlikle bulundurulan gıdalardır. Bu temel gıda ürünleri arasında en popüler olanlar kuru fasulye ve nohuttur. Genelde ana yemeklerin yanında servis edilmektedir. Her türlü yemekten tatlıya kadar her alanda kullanılan kuru bakliyatlar, joker gıda takviyesi görevi görmektedir.

Mutfaklarda haftada en az bir kere pişirilen bu gıdalar, yemek seçeneklerini çeşitlendirmektedir. Ayrıca sağlığa olan katkıları nedeniyle tüketilmesi önerilen ürünlerdir.

Kuru bakliyat denince akla gelen temel gıda ürünleri; pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, nohut ve irmik şeklinde olmaktadır. Et için alternatif bir beslenme şansı yaratan bu gıdaların insan sağlığı için büyük faydaları bulunmaktadır. Protein açısından zengin olmaları sebebiyle gerekli vitamin ve mineral alımını sağlamaktadır. Ek olarak içlerinde demir, magnezyum, kalsiyum ve çinko da barındırmaktadır. Kuru bakliyatların haftada birkaç kez düzenli olarak tüketilmesi pek çok hastalığa karşı koruyucu bir kalkan oluşturmaktadır.

Sıvı Yağ

Sıvı yağ, ülkemizde en çok tercih edilen besinler arasında yer almaktadır. Yemeklerin ana malzemesi olarak görülen bu gıda ürünü, mutfaklarda lezzet açısından önemli bir yere sahiptir. Düzenli tüketim sonucu vücut sağlığı üzerinde olumlu etkiler gösteren sıvı yağ, pek çok beslenme şeklinde yer almakatdır.

İster sıcak ister soğuk yemeklerde kullanılabilen sıvı yağın yapım aşaması ise oldukça zahmetlidir. Hem sizin hem de sevdiklerinizin rahatlıkla tüketebileceği bu gıda çeşitleri, insan vücudu için bir enerji deposu vazifesi görmektedir.

Yemeklerde kullanılan ana malzeme olarak önemli bir yere sahip olan sıvı yağ, çeşitli bitkilerden elde edilmektedir. Rafinasyon işlemi uygulanan bu temel gıda ürünlerinin faydaları saymakla bitmez. Bu anlamda tarlalardan mutfağınıza kadar uzun bir lezzet yolculuğu bulunan sıvı yağları, Avansas üzerinden inceleyebilir ve cazip gıda fiyatlarından yararlanabilirsiniz.

Tuz ve Baharat

Her sofranın vazgeçilmez ürünü olan tuz ve baharatlar, mutfaklarda kesinlikle ihtiyaç duyulan yardımcı gıda ürünleridir. Hazır yemeklerdeki tadın dengeli olmasını sağlayan bu ürünlerin eksikliği, büyük bir lezzet kaybına sebep olacaktır.

Yapılan yemeğin esas tadını ortaya çıkaran tuz sayesinde çeşitli ikramlar hazırlanmaktadır. Benzer şekilde, baharat kullanımı mutfaklarda sıklıkla tercih edilmektedir. Yerine göre az veya çok kullanılabilen bu ürünler, çeşitli markalar tarafından üretilmektedir. Tuz ve baharat ürünlerinin tedariğini gerçekleştiren Avansas ile siz de güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Makarna

Yemek seçenekleri arasında en pratik yöntem olan makarna, ülkemizde de çokça tercih edilmektedir. Makarna geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olduğu için her damağa hitap eden bir gıdadır. Gün geçtikçe bu gıdaya olan talep artmış ve bu sebeple pek çok çeşidi ortaya çıkmıştır.

Büyüklük ve kesim tarzı olarak değişkenlik göstermekte olan makana çeşitleri, yenme şekilleriyle de dikkat çekmektedir. Makarna, sade tercih edilebileceği gibi özel bir sosla birlikte de tüketilebilmektedir. Ana vatanı İtalya olan spagetti, en sevilen makarna türüdür. Özellikle domatesli sosların yakıştırıldığı bu ürünler, yoğurt ya da köri sosuyla da tercih edilmektedir. Benzer şekilde, fırında makarna için de en uygun makarna türü spagetti olmaktadır.

Kendi içinde ince, kalın ya da çok kalın olmak üzere farklı türlere ayrılan makarnaların bazılar yassı olarak üretilmektedir. Tam buğdaylı çeşidi ise son zamanlarda oldukça popülerdir. Artık diyetisyenlerin tavsiyesi üzerine organik makarna çeşitleri de talep görmeye başlamıştır. Bir başka makarna türü olan düdük makarnalar ise şekli itibariyle çok sevilmekte ve yeme haricinde salatalarda da kullanılmaktadır.

Kahvaltılık

Günün ilk öğünü olan kahvaltı, insan sağlığı için çok önemli bir detaydır. Güne zinde bir başlangıç yapma açısından sağlıklı bir kahvaltı yapmak, uzmanların önerileri arasında yer almaktadır. Kahvaltılık olarak kullanılan ürünlerin başında ise peynir gelmektedir.

Hem lezzetli olan hem de bolca kalsiyum barındıran bu temel gıda ürünlerinin pek çok çeşidi bulunmaktadır. Bunlar; beyaz peynir, dil peyniri, kaşar, çeçil peyniri ve örgü peyniridir. Rokfor peyniri ise popüler tercihler arasında yer almakta, özellikle veganlar tarafından tercih etmektedir.

Peynirle beraber tüketilen zeytin, bal, mısır gevreği ve reçeller de çok çeşitli olmaktadır. Özellikle reçel kategorisi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Eğer sporla ilgileniyorsanız, mısır gevreği ve müsliler kahvaltı sofralarınız için vazgeçilmez olacaktır.

Formunu korumak isteyen ya da uzun uzun kahvaltı edecek vakti olmayan tüketicilerin bir numaralı adresi olan gevrekler, hayat kurtarıcı ürünlerdir. Gluten, bazı insanlarda alerji yapabilmektedir. İsteğe göre glutensiz gevrek ve müsliler de tercih edilebilmektdir.

Atıştırmalıklar

Yoğun iş temposunda pratik bir öğün olan atıştırmalıklar, genelde bisküvi ve keklerden oluşmaktadır. Açlığınızı bastırmak amacıyla ara öğün olarak tüketebileceğiniz bu gıdaların pek çok çeşidi bulunmaktadır.

Tatlı ve tuzlu seçenekleriyle damağa hitap eden atıştırmalıkların, diyet yapan ya da formuna dikkat eden tüketiciler için düşük kalorili opsiyonları da mevcuttur. Bu sayede hareketsiz bir çalışma ortamı olan insanların da tercih edebileceği ürünlerdir. Hem ara öğün olarak, hem de içeceklerin yanında tamamlayıcı tat olarak kullanılabilen atıştırmalıklar üreten birçok marka bulunmaktadır.

Sadece küçük kaçamaklar değil, yemeklerin yanında tercih edilen soslar da bu kategoriye girmektedir. Benzer şekilde, kuruyemişler ve çerezler de açlık hissini gideren atıştırmalıklar arasında yer almaktadır.

Temel İhtiyaç Paketleri

Temel ihtiyaç paketleri, çeşitli alanlardaki ürünlerin bir araya getirilerek paket halinde sunulan versiyonlarıdır. Bu ürünler gıda paketi olabileceği gibi; hijyen, mobilya ve kullan-at kategorisinden ürünler de olabilmektedir. Kısacası bir süpermarketten karşılanabilecek her türlü ihtiyacı barındırmaktadır.

Bu anlamda memnuniyet garantili bir gıda alışveriş hizmeti sunan Avansas ile ihtiyacınıza yönelik temel ihtiyaç paketini seçebilir ve anında sipariş verebilirsiniz. Avansas müşterisi olarak siz de temizlik ürünlerine, kırtasiye malzemelerine, plastik bardaklara, ergonomik çalışma gruplarına ve atıştırmalıklara paket halinde sahip olabilirsiniz.

Sağlıklı Gıda Ürünleri Avansas’ta Bulunur mu?

Gıda toptancıları arasında yer alan Avansas, sağlıklı temel gıda ürünlerinin paket halinde tedariğini gerçekleştirmektedir. Bu anlamda müşterilerine seçim yapma imkanı tanıyan firmamız sayesinde sağlıklı yaşam paketlerine ulaşmanız mümkündür.

Bu paketlerde; kuru üzüm, kuru kayısı, ceviz, badem ve fındık gibi son derece besleyici temel gıda ürünleri mevcuttur. Güne çok daha zinde başlamaya yarayan bu enerji deposu ürünler, günlük hayattaki stres ve yorgunluk üzerinde de etkili olmaktadır. Özellikle halsizlik ve enerji kaybı yaşayan bireyler için birebirdir.

Avansas’tan Toptan Gıda Ürünleri Satın Alınabilir mi?

Uzun senelerdir e-ticaret alanında faaliyet gösteren Avansas’tan toptan gıda ürünleri satın almanız mümkündür. Yapmanız gereken tek şey istediğiniz ürünü sepete eklemek ve ihtiyacınıza göre adet seçiminde bulunmak olacaktır.

Gıda Ürünleri Tedarikçisi Avansas Güvenilir mi?

Güvenli alışverişin adresi olan Avansas, temel gıda ürünleri alanında müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış bir tedarikçidir. Bu anlamda sahip olduğu TOBB Güven Damgası ile her aşamada sorunsuz bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Siz de güvenilir gıda ürünleri tedarikçisi Avansas farkıyla, sağlıklı gıda ürünlerine en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.