Ürün Kodu: 79419
Ürün Barkodu: 3270220060963

Marka : BIC

Product State: A0

Bic Kids Evolution 82902910 Kuru Boya Kalemi 12 Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ultra dayanıklı uç
  • Ağaç kesilmeden üretilmiştir
  • 5 yaş ve üzeri çocukların çizim ve boyama yapması için ideal
  • Kırıldığında kıymık oluşturmaz
  • 12'li paket

Ürün Hakkında

Bic Kids Evolution 82902910 Kuru Boya Kalemi 12'li Paket


Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Marka BIC
Model numarası 8297359
Üretici artık üretmiyor Hayır
Boyut 12'li kutu
Uzunluk 14.5 cm
Genişlik 12.5 mm
Yükseklik 2.3 cm
Kapanış Plastik 
Malzeme  Plastik 
Ambalaj türü Karton 
Nokta türü Orta
Mürekkep rengi Çok renkli
Renk Çok renkli
Üretici parça numarası 8297359
Toplam Geri Dönüştürülmüş İçerik 54
Ürün Sayısı 1
Menşe ülke  Fransa 
Çocuklar için uygunluk 5 yaş ve üzeri
Garanti süresi 24 ay

 

Bic Kids Evolution 82902910 Kuru Boya Kalemi 12'li Paket Nedir?

Teknolojinin son ürünlerinden biri olan Bic kuru boya kalemleri ile tüm yazım ve çizim işlemlerine net bir şekilde devam edebilirsiniz. Senelerdir müşteri memnuniyeti ile yoluna devam eden, her alanda işlerinizi kolaylaştıran ve sizlere en değerli kavramı, zamanı, kazandıran avansas.com, Bic Kids Evolution 82902910 kuru boya kalemi 12'li paket ve diğer kalemlerle yanınızda. 

İşlerinizi ve çizimlerinizi daha temiz ve net yapmanız için size sunulan kalemler, aynı zamanda ekonomik olmasıyla cebinizin de dostu. Acilen alınması gereken bir not, yazılması gereken bir metin ya da yapılması gereken bir çizim varken başa gelebilecek en tatsız olay şüphesiz ki kalemin çatlaması, kırılması, kolay açılmaması veya gövdenin esnek olmamasıdır. Sorun olmadığı sürece ofis çalışan, ressam ve çizer ile beraber iş de hızlanır. Yetiştirilmesi gerekenler ancak bu yolla yetişebilir. Bic Kids Evolution 82902910 kuru boya kalemi 12'li paket profesyonel hayatınızı kolaylaştırmak ve sizleri rahatlatmak adına en uygun fiyatı ödeyerek sahip olabileceğiniz kuru boya kalemlerinden biridir.

Bic Kids Evolution 82902910 Kuru Boya Kalemi 12'li Paket Sağlıklı ve Kaliteli midir?

Bic kuru boya kalemi alıcıları, kendilerine uzun süre eşlik edecek bir ürünü satın almış olacaklardır. Sizler için tasarlanan yeni haliyle kırıldığında kıymık oluşturma ihtimali sıfıra indirilmiş ve maksimum sürede kullanıma uygun üretilmiştir. Bic Kids Evolution 82902910 kuru boya kalemi 12'li paket, bu yeni tasarım ile pigment bazlı 1,2 kg basınca dayanıklı uçlarıyla karşınızda olup kırılma durumu kesinlikle söz konusu değildir. Sağlam ve dayanıklı yapısı ile öne çıkan Bic kuru kalemlerinin; yüksek kaliteli malzemeleri ve tasarımı özenle seçilmiş, sizler için geliştirilmiştir. Geliştirilen ve sizlere sunulan haliyle sizi ve çocuklarınızı yarı yolda bırakması gibi bir durum da imkân dahilinde değildir.

Bic Kids Evolution 82902910 Kuru Boya Kalemi 12'li Paket’in Satıcısı Güvenilir midir?

Fiyat-performans ürünü olarak sizler için geliştirilen Bic Kids Evolution 82902910 kuru boya kalemi 12'li paket, tamamıyla müşteri memnuniyeti önceliğine sahip bir satıcı tarafından yine sizlere sunuyor. avansas.com, Bic başta olmak üzere birçok marka ile birlikte çalışarak sizlere kaliteyi daha uygun fiyatlara sağlıyor, eğer hızlı teslimat bölgesinde iseniz 1 günde dilediğiniz ürünü kapınıza getiriyor. Üstelik kendi elleriyle. Ofis malzemeleri üretiminde ve satışında uzmanlığa sahip olan avansas.com aracılığıyla satın alacağınız Bic kuru boya kaleminiz, bu yönüyle de orijinalliğini korumaktadır. Bu bağlamda görmeden, dokunmadan gönül rahatlığıyla her alışverişinizi yapabilirsiniz. E-ticaret alanının en güvenilir isimlerinden avansas.com, alanındaki gerek toptan gerek perakende satışları ile önde gelen isimdir.

Bic Kids Evolution 82902910 Kuru Boya Kalemi 12'li Paket Kullanışlı ve Dayanıklı mıdır?

Bic markasının ürünleri, başta Bic Kids Evolution 82902910 kuru boya kalemi 12'li paket olmak üzere kırılmaya karşı ultra dayanıklı uçlara sahip ve oldukça ergonomik kompakt tasarımı ile karşınızda. Zorlanmadan ve yorulmadan açabileceğiniz, uzun süre kullanabileceğiniz kaleminiz üçgen ergonomik tasarımı sayesinde konforlu tutuş imkanı sağlar. Çiğnemeye karşı dayanıklıdır ve yumuşak yazım sağlar. 12 canlı renge sahip bu kuru boya kalemleri geniş alanları kısa sürede boyamak için ekstra geniş uçlara sahiptir. Ağaç kesilmeden üretilmiş olan geri dönüşüm harikası Bic kuru boya kalemleri, özel dizaynı sayesinde çocuklarınıza kalem tutmayı öğretir. Konforlu ve ergonomik tutuş sağlaması ile de sizi ve parmaklarınızı kesinlikle yormayacaktır. Eşsiz tasarımı, uygun fiyatı, dayanıklı yapısı ve uzun ömürlülüğü ile şüphesiz sizleri memnun edecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bic Kids Evolution 82902910 Kuru Boya Kalemi 12 Renk
121,77 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.