Resim Defteri ve Resim Kağıdı

Toplam 3 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Resim, insanların kendilerini yaratıcı yollarla ifade etmesine fırsat sunan; kalem, boya, fırça gibi çeşitli malzemelerin resim kağıdı üzerinde buluşmasıyla muazzam sonuçlar ortaya çıkan bir anlatım tekniğidir. Bazı insanlar hobi bazı insanlar da profesyonel olarak resimle ilgilense de deyim yerindeyse 7’den 70’e herkes resim yapabilir. Bu yönüyle evrensel olarak adlandırabileceğimiz resim tekniğinin en önemli malzemelerinin başında resim kağıdı gelmektedir. Resim kağıtları, kullanım amaçlarına göre 110, 120, 150 ve 160 grama sahip farklı gramajlarda özel çizim kağıtlarından üretilir. Bu sayede kağıdın üzerinde ne kadar işlem yapılırsa yapılsın kağıtlar yırtılmaz, deforme olmaz. Avansas kalitesi ile satın alacağınız resim kağıtları ve defterlerini uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Her Yaşa Uygun Boyutlarda Resim Defterleri

Resim yapmak, çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerini olumlu yönde etkilemektedir. Ayrıca kaliteli zaman etkinliklerinden birisi olan resmin, çocuklar tarafından uygun ve kaliteli malzemeler kullanılarak yapılması gereklidir. Çocukların yaratıcılıklarını somut olarak gösterebilecekleri resim defterlerinin ve kağıtlarının boyutları çocukların yaşlarına göre değişmektedir. 25x35, 35x50 ve 50x70 resim defteri ve kağıdı çeşitlerini Avansas.com’dan inceleyebilir, size en uygun resim defterini ya da kağıdını kolayca satın alabilirsiniz.

Ergonomik Ürünler

Farklı boyutlarda üretilen resim defterleri ve kağıtları kolay taşınabilir olma özellikleri sayesinde ergonomiktir. Ofis ve okul gibi birçok yerde kullanılabilen resim defterleri ve kağıtları mekanlar arasında da rahatça taşınabilir özelliğe sahiptir. Birçok ihtiyacı karşılamaya yönelik olarak üretilen resim defterleri hafiftir. Ağır olmayan resim defterlerini hem çocuklar hem de yetişkinler isterlerse ellerinde isterlerse çantalarında kolayca taşıyabilir. Birinci sınıf hamurdan üretilen ve 25 yapraktan oluşan resim defteri çeşitlerini satın alırken Avansas’ın uygun fiyat seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Pratik Kullanım İmkanı

Spiralli resim defterleri hem resim kağıtlarının kaybolmadan bir arada durmasını sağlar hem de daha önce yapılan resimlere daha kolay ulaşım fırsatı sunar. Spiralli resim defterleri, çocukların yaptığı çalışmaların hepsinin saklanması ya da defterdeki resimlerin arasından birkaç tanesinin seçilip kopartılarak muhafaza edilmesine olanak tanır.

Geniş Kullanım Alanına Sahip

Resim kağıtları ve defterleri okul öncesi dönemden başlayarak tüm eğitim öğretim hayatı boyunca kullanılan bir kırtasiye ürünüdür. Ağırlıklı olarak okul öncesi eğitim kurumlarında çocukların kendilerini keşfetmeleri ve gelişim alanlarının desteklenmesinde sık sık resim tekniğine başvurulmaktadır. Resim, ilköğretim ve ortaöğretim kademelerinde de öğrencilerin kendilerini en iyi ifade edebilecekleri ve fark edebilecekleri adeta terapi yöntemi olarak kullanabilecekleri bir tekniktir. Sanatla uğraşan ve mesleği sanat olan birçok yetişkinin de en çok ihtiyaç duyduğu malzemelerden birisi resim kağıdıdır. Farklı teknikler kullanarak sanatsal çalışmalar ortaya koyan yetişkinlere uygun olarak üretilen kaliteli resim kağıtları ve defterleri Avansas’ta!

Çocuklar ve Doğa için Güvenilir

FSC, orman verimliliğine ve ekolojik süreçlere zarar vermeden üretim yapmayı misyon edinen uluslararası bir kuruluştur. Sürdürebilir bir orman yönetimi standartları oluşturan bu kuruluştan FSC belgesine sahip olmak ürünlerin, orman ürünlerine kalıcı zarar vermeden üretildiğini kanıtlar.

En-71 standartlarına uygun olarak üretilen resim defterleri ve kağıtları, bu ürünlerin çocuklar açısından güvenilir olduğunun ispatıdır. Birçok testten geçerek onaylanan resim defterleri ve kağıtları çocukların cildine zarar vermez. Güvenilir online alışverişin adresin Avansas’tan resim defter ve kağıtlarını gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Sanatla uğraşan çocuğunuza, arkadaşına kısacası herkese hediye olarak alabileceğiniz, kaliteli, dayanıklı ve doğa dostu resim defterleri ve kağıtlarını Avansas.com’dan uygun fiyat seçenekleri ile kolayca satın alabilirsiniz.